- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Ben daha hiç almadim galıba
Ben çok sabırlı bir insan değilim galiba o yüzden istikrarlı davranamıyorum. Ağlamasına hiç dayanamıyorum. O yüzden çocuğum bana istediğini yaptırıyor.Koltuk cok onemli kucuklugunden beri hep koltugunda gitmesini saglamaya calistim. Bir ara çığlık atıyordu oturmamak icin. Ama hep eşim suruyordu arabayi. Ben de kac cesit kitap oyun farkli farkli ilgisino cekebilecek sey aldim. Mesela 1 yil icinde 7 kez izmir eskisehir arabayla gitmek zorunda kaldik. 2 ya da 3 kez verdigimiz mola disinda koltugundan kalkmadan oturdu. Cok sıkıldığında mola veriyorduk. Kazalarda koltuguna oturmayan bebelerin hic sansi yok. Buyudu kizim artik tabilaftan anliyor 2 ay once koltuk aldik. Kulaklarının yaninda hoperlor var. Bayiliyor koltuguna anne muzigimi tak diyor. Bu arada 1 bucuk yildir sabahlari esim suruyor arabayi. Aksamlari ben. Aksamlari sadece 2 kisi oluyoruz yani. Koltuktan kalkacagim demiyor hic. Cok zorlu alistirma suresi ama ugrasmak lazim. Telefona gelince asla yapmam denilen seyler yapilabilir bazen. Kizim izliyor telefondan birseyler benim. Mukemmel annelik diye bir sey yok elimizden gelenin en iyisini yapalim yeter.
Canim ataturk e gittim ali beyden aldim randevuyu zaten baskasi yokmus ali bey bakiyomusYukluyorum birazdan fotoyu, evden cikmadan cektim hemen
Canim kimden randevun? Nasil alcaksin detayli randevusu bana da anlatsana.
Canim telefon tablet icin bisey diyemem, bazen insan mecbur kaliyor, sonra onunu alamiyor, ama oto koltugu konusunda mutlaka ustune dusmeni tavsiye ederim. Biz evimizin onunde trafik kazasi gecirdik, kirmizida gecen ve farlari yanmayan arac geldi yandan vurdu bize. Olmaz demiceksin, bir anda basina geliyor zaten insanin. Kisa mesafede bile oturtuyorum ben kizimi ve emniyet kemerini mutlaka bagliyorum. Cok ama cok tehlikeli, aglasa da zirlasa da kararli ol. Mutlaka alisacaktir. Ya da bir polisten vs rica et, o uyarip soylesin. Belki daha etkili olur.
En ideal hafta 21.hafta dedi bana doktorum canim.
Masallah sende zayifsin sakin bozma fiziginiEki Görüntüle 2195024
Bugun 18+6 olduk. 19.haftam bitiyor yarin 20.haftaya giriyorum insaallah. Bebis 1 hafta 10 gun kadar onden gidiyordu en son muayenemde, su an ne durumdadir bilmiyorum tabi.
Aynen kuzum bu günümüze şükürler olsunkuzum bende şubatın sonu ya da martın 3üne kadar doğuracağım gibi hissediyorum.
aman sağlıkla gelsinler de vaktinde gelsinler inşallah.
Rabbim hepimize sağlıkla doğurdum demeyi nasip etsin.
ben de yarın 19.haftadan gün alıyorum.
neredeyse hamileliği yarıladık.
Allah a şükürler olsun.
Neden utanıyorum ki saçmala kuZumİnşallah canım benim.gerçekten benim sınavım diyorum.doktora kontrollere tekerlekli sandalye ıle çıkıyorum.utanıyorum.Rabbim mucizelerimizi korusun...
Sanırım 2 yaşından biraz küçüktü, 3 yaşına doğru iyice azıtıyorlar. Eşinin yanında olamaması zor. Tek ebeveyn olarak çocuğa bakmak oldukça zor. Umarım bir yolunu bulabilirsin. Sınır koymamak en çok onlara zarar veriyor çünküBen çok sabırlı bir insan değilim galiba o yüzden istikrarlı davranamıyorum. Ağlamasına hiç dayanamıyorum. O yüzden çocuğum bana istediğini yaptırıyor.
Hahaha millet manyak ya. Hiç takma kafaya, kesin koca göbekli kıskanç teyzelerdir onlar. Keşke bana da deseler öyle. Keşke benim de göbeğim olmasaydı, zayıf olsaydım...Nasıl atılıyor anlatsaniza bu mahalle baskısı beni bitirdi
Yok emin misin hamile olduğuna falan
Ama benim gibi olanlarda var
Zaten doktorum herşey yolunda diyo
Ama millet bi tuaf
Aynen heee gün içerisinde deli gibi tekme atsın diye bekliyorsun hissetmeyince korkuyorsunErken galiba daha 22-24 te gerçekten olması gerektiği gibi tekmeleyene kadar hep muallak boşver acele etme çok stresli
Evet canım wc harici yasak.balkondan dışarı bile bakamıyorum.oturmakta yasak baskı yapıyor.haftada 1 banyo oda duş sadece 5 dakika ılık su.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunNeden utanıyorum ki saçmala kuZum
Rahatsızlık bu Allah korusun meleklerimizi
Peki 9 ay mı yatacaksın doktor bi şey söylüyor mu
Allah yardımcın olsun kuzummEvet canım wc harici yasak.balkondan dışarı bile bakamıyorum.oturmakta yasak baskı yapıyor.haftada 1 banyo oda duş sadece 5 dakika ılık su.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Maalesef eşimle anlaşamıyoruz.evde h.içi kadın var.ama h.sonu işler kötü.çok rahat ve bencil maalesef.okul içinde doktor rapor veriyor.Allah yardımcın olsun kuzumm
Ama eşin yardımcı oluyor dimi sana
Evde de yardımcı kadın var
Erkeklerden çok büyük anlayış beklemek olmuyor Dün akşam eşim çay yaptı ben şok oldum düşün bu kadar sabit bir şey ama şaşırdım işteMaalesef eşimle anlaşamıyoruz.evde h.içi kadın var.ama h.sonu işler kötü.çok rahat ve bencil maalesef.okul içinde doktor rapor veriyor.
Kasık ağrısı grubumuza hoş geldinizKızlar karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bir anda. Rahatsız edecek seviyede. Böyle ağrı bazen iğne batması gibi garip bişey. Normaldir değil mi?
Canım korkma bende çok oluyor.Kızlar karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bir anda. Rahatsız edecek seviyede. Böyle ağrı bazen iğne batması gibi garip bişey. Normaldir değil mi?
Canım o çok rahat özgürlüğüne düşkün.1tane çocuk yeter derdi hep bana .ben çok anacım bende 1 tane daha olsun derken Rabbime şükür ikiz verdi.şimdi her defasında ben sana demiştim diyor...Erkeklerden çok büyük anlayış beklemek olmuyor Dün akşam eşim çay yaptı ben şok oldum düşün bu kadar sabit bir şey ama şaşırdım işte
Cunku hiç yapmamıştır bu güne kadar
Eşinede çok yüklenmek olmaz o da Eminim ne yapacağını bilmiyordur
Ya beni bu kadina bayiliyorum yaaa cok harika bi doktor.. kendi elleriyle doguma girecek hastalarina yag masaji falan yapiyo.. ankarada olsam kesin buna giderdimm. Cok mu pahali kizlarr ankaradakiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?