2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok sabırlı bir insan değilim galiba o yüzden istikrarlı davranamıyorum. Ağlamasına hiç dayanamıyorum. O yüzden çocuğum bana istediğini yaptırıyor.

Nasıl atılıyor anlatsaniza bu mahalle baskısı beni bitirdi
Yok emin misin hamile olduğuna falan
Ama benim gibi olanlarda var
Zaten doktorum herşey yolunda diyo
Ama millet bi tuaf

Canim ataturk e gittim ali beyden aldim randevuyu zaten baskasi yokmus ali bey bakiyomus
Haftana gore veriliyor 20haftalik hamileye 3 hafta sonrasina verdiler banada 23.haftama gelecek sekilde 14 kasima verdiler
Herkese 23.haftaya denk gelecek sekilde yani

Aynen kuzum bu günümüze şükürler olsun

İnşallah canım benim.gerçekten benim sınavım diyorum.doktora kontrollere tekerlekli sandalye ıle çıkıyorum.utanıyorum.Rabbim mucizelerimizi korusun...
Neden utanıyorum ki saçmala kuZum
Rahatsızlık bu Allah korusun meleklerimizi
Peki 9 ay mı yatacaksın doktor bi şey söylüyor mu

Ben çok sabırlı bir insan değilim galiba o yüzden istikrarlı davranamıyorum. Ağlamasına hiç dayanamıyorum. O yüzden çocuğum bana istediğini yaptırıyor.
Sanırım 2 yaşından biraz küçüktü, 3 yaşına doğru iyice azıtıyorlar. Eşinin yanında olamaması zor. Tek ebeveyn olarak çocuğa bakmak oldukça zor. Umarım bir yolunu bulabilirsin. Sınır koymamak en çok onlara zarar veriyor çünkü

Nasıl atılıyor anlatsaniza bu mahalle baskısı beni bitirdi
Yok emin misin hamile olduğuna falan
Ama benim gibi olanlarda var
Zaten doktorum herşey yolunda diyo
Ama millet bi tuaf
Hahaha millet manyak ya. Hiç takma kafaya, kesin koca göbekli kıskanç teyzelerdir onlar. Keşke bana da deseler öyle. Keşke benim de göbeğim olmasaydı, zayıf olsaydım...

Bu arada betsy_pc başladım yürüyüşe öğlen toplam 45 dk tempolu yürüdüm bir seferde değildi maalesef arada dinlendim çünkü 4 aydır sedanter hayatım tamamen. İnşallah haftada en az 4-5 kez 30-45 dk tempolu yürüyüş yapabilirim. @Nurbal27 ben 4 kilo aldım şimdiye kadar. Bitmişim desene bu paylaştıklarına göre. Ama şu saatten sonra aktivitemi arttıracağım. Ne zaman spor yapmasam kilo alırım maalesef. Yapım böyle. Az da yesem çok da yesem, hamile olsam da olmasam da spor yapmıyorsam kilo alıyorum . O yüzden tempolu yürüyüşlere devam

Kızlar ev temizliği neden bitmiyor 10 dk iş yapıp 1 saat yattığım için olabilir acaba
Bu akşam da her akşam olduğu gibi kayınvalideme yemeye davetliyiz
Bari iki kapı daha silmeye çalışayım

Neden utanıyorum ki saçmala kuZum
Rahatsızlık bu Allah korusun meleklerimizi
Peki 9 ay mı yatacaksın doktor bi şey söylüyor mu
Evet canım wc harici yasak.balkondan dışarı bile bakamıyorum.oturmakta yasak baskı yapıyor.haftada 1 banyo oda duş sadece 5 dakika ılık su.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet canım wc harici yasak.balkondan dışarı bile bakamıyorum.oturmakta yasak baskı yapıyor.haftada 1 banyo oda duş sadece 5 dakika ılık su.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun kuzumm
Ama eşin yardımcı oluyor dimi sana
Evde de yardımcı kadın var

Kızlar karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bir anda. Rahatsız edecek seviyede. Böyle ağrı bazen iğne batması gibi garip bişey. Normaldir değil mi?

geronimo_s süper çok sevindim. Ben eskiden sadece hamurişini çok yesem bir kilo farkederdi üstünü almazdım birgün kesince hemen verirdim. Arkadaşım şimdi su içsem yarıyor modundayım 55 nasıl oldum anlamadım bile

Maalesef eşimle anlaşamıyoruz.evde h.içi kadın var.ama h.sonu işler kötü.çok rahat ve bencil maalesef.okul içinde doktor rapor veriyor.
Erkeklerden çok büyük anlayış beklemek olmuyor Dün akşam eşim çay yaptı ben şok oldum düşün bu kadar sabit bir şey ama şaşırdım işte
Cunku hiç yapmamıştır bu güne kadar
Eşinede çok yüklenmek olmaz o da Eminim ne yapacağını bilmiyordur

Kızlar karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bir anda. Rahatsız edecek seviyede. Böyle ağrı bazen iğne batması gibi garip bişey. Normaldir değil mi?
Kasık ağrısı grubumuza hoş geldiniz
Oluyor kuZum karnıma nadir ama kasıklarıma oluyor
Dün akşam kaburgamdan kasıklarıma uzanan bir ağrı oldu ki biraz daha sürse hastanelik olurdum

Canım o çok rahat özgürlüğüne düşkün.1tane çocuk yeter derdi hep bana .ben çok anacım bende 1 tane daha olsun derken Rabbime şükür ikiz verdi.şimdi her defasında ben sana demiştim diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…