- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Hormanlardan Kaynaklı o bunalım gibi uyanmalarBurda da elektirik kesildi
Midem çok fena bulanıyor
Yatıyorum bende hiç birşey yapacak halim yok
Bugün bunalım da gibi uyandım
Hayırdır inş
Benimki sürekli olmuyor. Ağrın oldukça al dedi doktorum o yüzden bir süre düzenli kullanacağım.Doktorum üstüne basa basa magnezyum sakın bırakma dedi
Evet eşim işe gittiHormanlardan Kaynaklı o bunalım gibi uyanmalar
Tek misin evde bu gün
Saçmala be hepimiz anlatıyoruz dertlerimiziEvet eşim işe gitti
Pazartesi gelecek
Sanırım onunda etkisi var
Yani bulantı beni eve hapsetti
Midem iyi olsaydı
Sinemaya giderdim
Avm de dolaşırdım ne bileyim kendimi iyi hissettirecek şeyler yapardım
Çok mutsuzum ya
Burada sizleri de bunaltmak istemiyorum
Sanırım bi süre foruma girmesem iyi olur
Bende öyle özledim ki arkadaşlarımla gezmeyiGünaydınlar arkadaşlar. Ben de arkadaşıma geldim, kahvaltı yaptık. Öğleden sonra da dışarı çıkacağız. Bebişe de birşeyler bakarım
Ayyy cok sanslisin cokkk harika bi insan ben instadan takip ediyorum hastalarina davranisina hayranim.. tam bir anne gibi yaklasiyo ya.. ucuk degilmis ucret de dedgn gibi
Evet eşim işe gitti
Pazartesi gelecek
Sanırım onunda etkisi var
Yani bulantı beni eve hapsetti
Midem iyi olsaydı
Sinemaya giderdim
Avm de dolaşırdım ne bileyim kendimi iyi hissettirecek şeyler yapardım
Çok mutsuzum ya
Burada sizleri de bunaltmak istemiyorum
Sanırım bi süre foruma girmesem iyi olur
Bende öyle ya hep aklım karnımda her dakika hissetmek istıyorumEvet herkese günaydın bende sabah kalktım salya sümük girip olmuşum kendimi bide koruyordum hesapda her gun nerdeyse limon vs yiyorum ama yakaladi beni dun bende dışarı çıktım biraz abartdim yurumeyi sanırım. Akşam belim inanilmaz ağırdı normal mi bilmiyorum dinlendikten sonra geçti tani bu dinlenme bir. Iki saat i buldu bende bebisimi hissediyorum minik tekmelerini ama her zaman degil arkadaş ların da dedigi gibi sırt üstü yatınca. Öyle ışte ama her dk yatıp dinlemek istiyorum acaba lar bitmiyor yinede tabiki ...
hersey guzel olsun
Çok yorma kendini kuZumm ben tozları alırken bile yoruldum dinleniyorum yarım saat sonra tekrar kalkıp devam edeceğim inşallahherkese tünaydın.
bende temizlik var
bayramdan beri evime doğru düzgün temizlik yapılmadı,halimi düşünün pislik içindeydim
bende biyandan buzdolabı ve giysi dolaplarımı döküyorum,şimdi dinleniyorum
çok yoruldum ama her bi aşamada içim rahatlıyor,çok pistik çokk
15günde bir anlaşma yapıcam kadınla,başka türlü ben yapamıyorum
bebişimin selamı var hareketleri gün geçtikçe belirginleşiyor..
aynen bizim evde öyle.. hem çatıkatı,hemde merkezde hep lokantaların olduğu yerdeyim bacalar beni mahvediyor,cam açamıyorum,kurum yağıyor,evimde hep beyaz kabusÇok yorma kendini kuZumm ben tozları alırken bile yoruldum dinleniyorum yarım saat sonra tekrar kalkıp devam edeceğim inşallah
Benim eve de bildiğin toz yağıyor
Yerler nasıl toz anlatamam sanki aylardır süpürge açılmamış gibi
Saçmala be hepimiz anlatıyoruz dertlerimizi
Paylaşım sitesindeyiz unuttun galiba
Buraya girmede evde daha çok kafayı ye istersen
Deli kıss
Bi camı aç derin bir nefes al
Haklısınız kızlarSagol canim, gercekten konusmasi, ses tonu falan cok tatli, insani cok rahatlatiyor, muayenelerinde de hic aceleci davranmiyor, uzun uzadiya konusuyor anlatiyor vs.
Ah canim cok normal, ama buraya girmeyim falan deme, hepimiz derdimizi, sikintimizi anlatiyoruz, hic oyle uzulmek falan yok tamam mi?
Çok kötüyüm bende bugün
İnşallah insallag sağlıcakla hatalarımızı tamamlayip. Kucagimiza alalım zamam o Kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum 19 haftaya girmisiz sayfaya geldigim de ilk biri vardi 19 haftalikti ohoo dedim yolu yaralamış maşallah benim ozamn 8 haftalık filandim sanırım. Şimdi ben gelmişim o haftaya .yaa bide dün cok yürüdüm belim fenaa agirdinya bebegime birşey olmusmudur diye çok korkuyorumBende öyle ya hep aklım karnımda her dakika hissetmek istıyorum
Ama bazen bagırsak mı tekme mi tam anlamıyorum
Galiba 20 li haftalarda Allah ın izni ile daha iyi hissederiz
Hayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallahEvet kontrolden geldik ikinci bir oglumuz daha olcagini ogrendik bakalim bir ay sonta ayrintili ultrasyona gitcez
Ben beyaz parke yaptırdım o ara hamileymişim haberim Yok tabiaynen bizim evde öyle.. hem çatıkatı,hemde merkezde hep lokantaların olduğu yerdeyim bacalar beni mahvediyor,cam açamıyorum,kurum yağıyor,evimde hep beyaz kabushallettim çok şükür,bi giysi dolabım kaldı,onu dökücem. zaten büyük işleri kadın yapıyor,yoksa imkansız
İki hafta sonra artık miden biraz daha rahatlar insallah kuZumÇok kötüyüm bende bugünmidem berbat yatıyorum sabahtan beri hiç bir iş yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?