2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hormanlardan Kaynaklı o bunalım gibi uyanmalar
Tek misin evde bu gün
Evet eşim işe gitti
Pazartesi gelecek
Sanırım onunda etkisi var
Yani bulantı beni eve hapsetti
Midem iyi olsaydı
Sinemaya giderdim
Avm de dolaşırdım ne bileyim kendimi iyi hissettirecek şeyler yapardım
Çok mutsuzum ya
Burada sizleri de bunaltmak istemiyorum
Sanırım bi süre foruma girmesem iyi olur

Gunayydiiinn milleet karamsarlik yok bakin ne guzel 8lerliyoruz cok sukur.. yaa 15 haftalik bile tekme hissetmis ben daha hic bsy hissedemiyofum kii bnm kiz biraz uyusuk mu olck ne zaten son gittigimizde de cok hareketli degildi oksurttu doktor bikac kere onda sole bi agir abla gibi hareket etti geri etmedi. Anca dusunuyo bu kiz ne dusunuyo bukadar acaba dedi doktor

Saçmala be hepimiz anlatıyoruz dertlerimizi
Paylaşım sitesindeyiz unuttun galiba
Buraya girmede evde daha çok kafayı ye istersen
Deli kıss
Bi camı aç derin bir nefes al

Evet herkese günaydın bende sabah kalktım salya sümük girip olmuşum kendimi bide koruyordum hesapda her gun nerdeyse limon vs yiyorum ama yakaladi beni dun bende dışarı çıktım biraz abartdim yurumeyi sanırım. Akşam belim inanilmaz ağırdı normal mi bilmiyorum dinlendikten sonra geçti tani bu dinlenme bir. Iki saat i buldu bende bebisimi hissediyorum minik tekmelerini ama her zaman degil arkadaş ların da dedigi gibi sırt üstü yatınca. Öyle ışte ama her dk yatıp dinlemek istiyorum acaba lar bitmiyor yinede tabiki ...
hersey guzel olsun

herkese tünaydın.
bende temizlik var
bayramdan beri evime doğru düzgün temizlik yapılmadı,halimi düşünün pislik içindeydim
bende biyandan buzdolabı ve giysi dolaplarımı döküyorum,şimdi dinleniyorum
çok yoruldum ama her bi aşamada içim rahatlıyor,çok pistik çokk
15günde bir anlaşma yapıcam kadınla,başka türlü ben yapamıyorum

bebişimin selamı var hareketleri gün geçtikçe belirginleşiyor..

Ayyy cok sanslisin cokkk harika bi insan ben instadan takip ediyorum hastalarina davranisina hayranim.. tam bir anne gibi yaklasiyo ya.. ucuk degilmis ucret de dedgn gibi

Sagol canim, gercekten konusmasi, ses tonu falan cok tatli, insani cok rahatlatiyor, muayenelerinde de hic aceleci davranmiyor, uzun uzadiya konusuyor anlatiyor vs.

Ah canim cok normal, ama buraya girmeyim falan deme, hepimiz derdimizi, sikintimizi anlatiyoruz, hic oyle uzulmek falan yok tamam mi?

Bende öyle ya hep aklım karnımda her dakika hissetmek istıyorum
Ama bazen bagırsak mı tekme mi tam anlamıyorum
Galiba 20 li haftalarda Allah ın izni ile daha iyi hissederiz

Çok yorma kendini kuZumm ben tozları alırken bile yoruldum dinleniyorum yarım saat sonra tekrar kalkıp devam edeceğim inşallah
Benim eve de bildiğin toz yağıyor
Yerler nasıl toz anlatamam sanki aylardır süpürge açılmamış gibi

aynen bizim evde öyle.. hem çatıkatı,hemde merkezde hep lokantaların olduğu yerdeyim bacalar beni mahvediyor,cam açamıyorum,kurum yağıyor,evimde hep beyaz kabus hallettim çok şükür,bi giysi dolabım kaldı,onu dökücem. zaten büyük işleri kadın yapıyor,yoksa imkansız

Saçmala be hepimiz anlatıyoruz dertlerimizi
Paylaşım sitesindeyiz unuttun galiba
Buraya girmede evde daha çok kafayı ye istersen
Deli kıss
Bi camı aç derin bir nefes al

Haklısınız kızlar
Rahata geçsin bundan sonrası
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Bende öyle ya hep aklım karnımda her dakika hissetmek istıyorum
Ama bazen bagırsak mı tekme mi tam anlamıyorum
Galiba 20 li haftalarda Allah ın izni ile daha iyi hissederiz
İnşallah insallag sağlıcakla hatalarımızı tamamlayip. Kucagimiza alalım zamam o Kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum 19 haftaya girmisiz sayfaya geldigim de ilk biri vardi 19 haftalikti ohoo dedim yolu yaralamış maşallah benim ozamn 8 haftalık filandim sanırım. Şimdi ben gelmişim o haftaya .yaa bide dün cok yürüdüm belim fenaa agirdinya bebegime birşey olmusmudur diye çok korkuyorum

Ben beyaz parke yaptırdım o ara hamileymişim haberim Yok tabi
Herkez dedi çok zor diye dedim ZAten her gün evi süpürüyorum ne olacak ki :)
Bide benimde salon bembeyaz eşyalar
Ve bende Çatı katındayım
Kayınvalidem geldi süpürdü sildi ben de diğer işleri yaptım
Tek camım kaldı silinecek onu da eşim silecek
Kış temizliğe yapışıyoruz mecbur
Ben kışlıkları çıkartmıştım zaten onlardan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…