- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Artık belimizin ağrıması normal diye tahmin ediyorumİnşallah insallag sağlıcakla hatalarımızı tamamlayip. Kucagimiza alalım zamam o Kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum 19 haftaya girmisiz sayfaya geldigim de ilk biri vardi 19 haftalikti ohoo dedim yolu yaralamış maşallah benim ozamn 8 haftalık filandim sanırım. Şimdi ben gelmişim o haftaya .yaa bide dün cok yürüdüm belim fenaa agirdinya bebegime birşey olmusmudur diye çok korkuyorum
Hayırlı olsun CanımEvet kontrolden geldik ikinci bir oglumuz daha olcagini ogrendik bakalim bir ay sonta ayrintili ultrasyona gitcez
Beni sağlık ocağı bi defa çağırdı daha da çağırmadı..16 hafta 5 günlük oldum...bende ne zaman olacak asi merak ediyormTemiZ evde oturması gibi Yok valla misss
Bide bebiş biraz fazla hissettirse kendini ne güzel olacak
Kızlar tetonoz aşısı olan var mı ?
Burdayim
Tarih vermediler aşı için kaç ay önceden vermişlerdi banaBeni sağlık ocağı bi defa çağırdı daha da çağırmadı..16 hafta 5 günlük oldum...bende ne zaman olacak asi merak ediyorm
Dikkat et de kavanozları kırma :)Burdayim
Okuyorum ama yazamiyorum
Sabah 7 den beri mutfaktayim
Biraz pasta borek yapim dedim cocuklar evde yesinler
Tursu kuruyorum
Daha once kurmustum ama yetmez bana kisin misafirim cok geliyor oglumda cok yiyor ablamda gelirse goturur dedim benim tursumu sever o
22 23 lerde bence tam olarak hissetmeler başlar diye düşünüyorum benArtık belimizin ağrıması normal diye tahmin ediyorum
Ağırlaşmaya başlıyoruz
Ya bide ne zaman böyle gümbür gümbür bebeği hissetmeye başlayacağız
İnşallah kuzum ya halim kalmadı çünkü artıkİki hafta sonra artık miden biraz daha rahatlar insallah kuZum
Öyle tahmin ediyorum
kayınvalide faktörü haricinde diğer şeylerimiz aynıymışBen beyaz parke yaptırdım o ara hamileymişim haberim Yok tabi
Herkez dedi çok zor diye dedim ZAten her gün evi süpürüyorum ne olacak ki :)
Bide benimde salon bembeyaz eşyalar
Ve bende Çatı katındayım
Kayınvalidem geldi süpürdü sildi ben de diğer işleri yaptım
Tek camım kaldı silinecek onu da eşim silecek
Kış temizliğe yapışıyoruz mecbur
Ben kışlıkları çıkartmıştım zaten onlardan kurtuldum
Daha çok var22 23 lerde bence tam olarak hissetmeler başlar diye düşünüyorum ben
geçer canım 17’de güzel haberlerini alıcazİnşallah kuzum ya halim kalmadı çünkü artık
İnşallah canım. Pek bir umutsuzum amageçer canım 17’de güzel haberlerini alıcazbaya azalıyor çünkü
Kısss bizde altı üstlü oturuyoruz bizde 1,5 sene dargınlık hiç ama hiç konuşmuyordukkayınvalide faktörü haricinde diğer şeylerimiz aynıymışay yok benimkinin kendi evi bile fenalarda. bide altlı üstlü oturuyoruz düşün. ama çok şükür öle gelip gitmelerimiz yok,boşver çok samimi olmak istemiyorum
anaaa kaderlere bak bizim
Kısss bizde altı üstlü oturuyoruz bizde 1,5 sene dargınlık hiç ama hiç konuşmuyorduk
Binada bile görünce kaçıyorduk birbirimizden
Hamile olduğumu öğrenince haber verdik o gündür işte her gün beraberiz riskli gebelik olunca sağ olsun baktı hala da bakıyor işte
Sanki o kavgalar hiç olmamış gibi
Çok tuhaf geliyor ama ikiMİZde Bebek için iyi davranıyoruz birbirimize
Onun da torunu tabiki resmen üstüme titriyor
Bende eskileri gün yüzüne vurmuyorum işte
Geçen kuzenim oldu4body1soul bak bak okuyomuş ama ses soluk vermiyor,demek dişine göre bi konu olmadı, yoksa kesin bi laf çakardın hemen ohh mis gibi turşularrr,ama yiyemiyorum orası başka bi konu..
SEPTEMBER LOVE benim 19una randevum var aşı için sağlık ocağındaki ebe vermişti
ay acaba bu aşının yan etkisi var mı ki?
Şimdi onlar ana kız nasıl seni çekiştiriyorlar dır ne gıybet ne gıybetanaaa kaderlere bak bizim
bizimde ara ara oluyor didişmeler,sonra barışıoz ama öle evime gelmez. bi işte çok fazla bulantım varken ütülerimi alıp,kendi evinde yapmıştı sağolsunşimdi zaten amerikada 1 ay yok,cins görümcemin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?