2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artık belimizin ağrıması normal diye tahmin ediyorum
Ağırlaşmaya başlıyoruz
Ya bide ne zaman böyle gümbür gümbür bebeği hissetmeye başlayacağız

TemiZ evde oturması gibi Yok valla misss
Bide bebiş biraz fazla hissettirse kendini ne güzel olacak
Kızlar tetonoz aşısı olan var mı ?

Selam hanımlar bende kusarak uyandım...hala kiko almadım. -11 kilo ile yola devam ediyorm.. ama benim kızçe önden gidiyor hatta boyu uzun olacak annesi dedi doktor ...tabu bu yapı ile metabolizma ike alakalı dedi doktor .bende kilolu doğmuşum annem çok kötü olmasına rağmen.. .inşallah hepsi sağlıklı ve zamanında gelsinler..

4body1soul kısss hafta sonu diye iznemi çıktın yoksa
Ses versene
Burdayim
Okuyorum ama yazamiyorum
Sabah 7 den beri mutfaktayim
Biraz pasta borek yapim dedim cocuklar evde yesinler
Tursu kuruyorum
Daha once kurmustum ama yetmez bana kisin misafirim cok geliyor oglumda cok yiyor ablamda gelirse goturur dedim benim tursumu sever o

Dikkat et de kavanozları kırma :)
Bende açıktım ama yiyecek bir şey de hazırlamaya da üşeniyorum yoruldum çünkü
Bana da bir tabak göndersene

kayınvalide faktörü haricinde diğer şeylerimiz aynıymış ay yok benimkinin kendi evi bile fenalarda. bide altlı üstlü oturuyoruz düşün. ama çok şükür öle gelip gitmelerimiz yok,boşver çok samimi olmak istemiyorum

4body1soul bak bak okuyomuş ama ses soluk vermiyor,demek dişine göre bi konu olmadı, yoksa kesin bi laf çakardın hemen ohh mis gibi turşularrr,ama yiyemiyorum orası başka bi konu..
SEPTEMBER LOVE benim 19una randevum var aşı için sağlık ocağındaki ebe vermişti
ay acaba bu aşının yan etkisi var mı ki?

Kısss bizde altı üstlü oturuyoruz bizde 1,5 sene dargınlık hiç ama hiç konuşmuyorduk
Binada bile görünce kaçıyorduk birbirimizden
Hamile olduğumu öğrenince haber verdik o gündür işte her gün beraberiz riskli gebelik olunca sağ olsun baktı hala da bakıyor işte
Sanki o kavgalar hiç olmamış gibi
Çok tuhaf geliyor ama ikiMİZde Bebek için iyi davranıyoruz birbirimize
Onun da torunu tabiki resmen üstüme titriyor
Bende eskileri gün yüzüne vurmuyorum işte

anaaa kaderlere bak bizim
bizimde ara ara oluyor didişmeler,sonra barışıoz ama öle evime gelmez. bi işte çok fazla bulantım varken ütülerimi alıp,kendi evinde yapmıştı sağolsun şimdi zaten amerikada 1 ay yok,cins görümcemin yanında

Geçen kuzenim oldu
Kadıncağız 2 gün ağrıdan Kıvrandı resmen ağrı kesicilerle zor dayandı
Bende korkuyorum bide aşı olmadan sağlık ocağında bebeğin kalbini dinleyeceklermiş
Ama kalbini duymazsam panik yapmayacakmışım çünkü bazen Makineleri sesi duyamıya bilirmiş
Yav Allah korusun ben kafayı yerim rahat olamam ki
Bana da 15 ekim verdiler ama ne yapacağım bilmıyorum

Şimdi onlar ana kız nasıl seni çekiştiriyorlar dır ne gıybet ne gıybet
Bu arada bende görümcemle yıllardır konuşmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…