2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haydaaaa o neymiş kız öle,bayılırım ben
ben şimdi forumdan baktımda olanlara pek aman aman şikayet göremedim belirti konusunda. şişlk halsizlik ateş fln filan. olmaz olmaz

haydaaaa o neymiş kız öle,bayılırım ben
ben şimdi forumdan baktımda olanlara pek aman aman şikayet göremedim belirti konusunda. şişlk halsizlik ateş fln filan. olmaz olmaz
Ben senden önce olacağım ya sana söylerim ne kadar acıyor diye
Bi de kalbini olmazsa gider özel hastanede dinlerim

Şimdi onlar ana kız nasıl seni çekiştiriyorlar dır ne gıybet ne gıybet
Bu arada bende görümcemle yıllardır konuşmuyoruz
bana bak resmen senle kaderlerimiz bir yazılmış. ben 1senedir evliyim. 1senedir görüşmüoz işte. Allahtan Amerikada yaşıyor cadı kazanı
ohoooo newyork newyork olalı böle gıybet görmemiştir kızz
bide dün beni görüntülü aramış kaynvalidem,duymamışım,iyi olmuş

Ay canim cok kilo vermissin. Kilon yuksek miydi baslangicta. Ilk kizimda 7 kilo vermistim ben bulantilardan dolayi 2 ay icinde. Ama ideal kiloma inmistim, normalde hep 47-48 kilo olmusumdur, sonra evlenince dogum kontrol hapi kullandim 1 yil kadar o zaman bi anda 56 kiloya cikmistim. Sonra hapi birakinca 54 e indim ve hamile kaldim. 6-14. Haftalarda bulantim vardi 47 kiloya dusmustum.

Evet cnm yüksekti ama bu şekil vermekte izdirap gibi..oğlumda da böyleydim...Allah dan benden bağımsız dana oluyorlar içerdezaten doğunca sordugun ilk soru sağlıklı mı oluyor.. şimdi bunda da dike üstindeyim.. ikili testi yapmadım..ama dün doktor ense kalınlığı çok güzel ..burun kemigide oluşmuş dedi...yine de 3 lü yapacam.. bi de ayrintili icin randevu almam lazm..

Sen nasıl kayınvalidenin telefonunu açmazsın

çokda iyi yapmışım,valla duymadım SEPTEMBER LOVE

bu arada kapı süslerine sardım,farklı bişey istiyorum ve buna bayıldım sizce? erken merken heves işte

Eklentiler

• EE688F39-C926-46B4-A7CC-D5FCFDF8E803.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar bir akil verin oglum kabul etmiyor erkek olcagini duydugundan beri agliyor o kiz banene ben erkek mardes istemiyorum gelip gidip karnima vuruyor gelmesin o diyor

Kizlar bir akil verin oglum kabul etmiyor erkek olcagini duydugundan beri agliyor o kiz banene ben erkek mardes istemiyorum gelip gidip karnima vuruyor gelmesin o diyor
Aaa kaç yaşında ki neden kız beklentisine girmiş benim de oğlum var 7 yaşında hep sordu anne kiz mi erkek mi bende hep ona allah hangisinin kardeşin olmasını isterse o olucak dedim her sorduğunda bana sürekli sordu çünkü kiz mıdır anne erkek mi güzel ce anlat belki supriz yapar kardeşin vs diye ne bilim dikkat. Et kendine

Bizdede herkes kiz istiyordu cocuklar esim bile
Doktor ilk erkek dediginde ben soylemedim belli degil daha dedim
10 gun sonraki kontrolde kesin kiz dediginde doktor o zaman soyledim cocuklara.
Ilk erkek deseydim uzulceklerdi Allah soyletmemis sanirim
Keske sende soylemeseydin zamana biraksaydin karninin sismesini falan bekleseydin

Benim oğlumda aynı kesinlikle erkek istemiyodu ben kardeşin seni duyuyo üzülür hem erkek kız farketmez o senin kardeşin dedim pek ilgilenmedi ama sonradan babasına söylerken duydum erkek kız farketmez baba deyip babasına akıl veriyodu

Bizde kaynanamla altlı üstlü oturuyoz senin gibi 3 senedir konuşmuyoz oğlum var yanlarından geçer dönüp bakmazlar nasıl dayanırlar bilmem sonuçta torun 2 tane görümcem var onlarada izin vermiyolar bizimle konuşmalarına herşeyde bi hayır vardır küstüler evime huzur geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…