haydaaaa o neymiş kız öle,bayılırım benGeçen kuzenim oldu
Kadıncağız 2 gün ağrıdan Kıvrandı resmenağrı kesicilerle zor dayandı
Bende korkuyorum bide aşı olmadan sağlık ocağında bebeğin kalbini dinleyeceklermiş
Ama kalbini duymazsam panik yapmayacakmışım çünkü bazen Makineleri sesi duyamıya bilirmiş
Yav Allah korusun ben kafayı yerim rahat olamam ki
Bana da 15 ekim verdiler ama ne yapacağım bilmıyorum
Ben senden önce olacağım ya sana söylerim ne kadar acıyor diyehaydaaaa o neymiş kız öle,bayılırım ben
ben şimdi forumdan baktımda olanlara pek aman aman şikayet göremedim belirti konusunda. şişlk halsizlik ateş fln filan. olmaz olmaz
bana bak resmen senle kaderlerimiz bir yazılmış. ben 1senedir evliyim. 1senedir görüşmüoz işte. Allahtan Amerikada yaşıyor cadı kazanıŞimdi onlar ana kız nasıl seni çekiştiriyorlar dır ne gıybet ne gıybet
Bu arada bende görümcemle yıllardır konuşmuyoruz
Selam hanımlar bende kusarak uyandım...hala kiko almadım. -11 kilo ile yola devam ediyorm.. ama benim kızçe önden gidiyor hatta boyu uzun olacak annesi dedi doktor ...tabu bu yapı ile metabolizma ike alakalı dedi doktor .bende kilolu doğmuşum annem çok kötü olmasına rağmen.. .inşallah hepsi sağlıklı ve zamanında gelsinler..
Evet cnm yüksekti ama bu şekil vermekte izdirap gibi..oğlumda da böyleydim...Allah dan benden bağımsız dana oluyorlar içerdeAy canim cok kilo vermissin. Kilon yuksek miydi baslangicta. Ilk kizimda 7 kilo vermistim ben bulantilardan dolayi 2 ay icinde. Ama ideal kiloma inmistim, normalde hep 47-48 kilo olmusumdur, sonra evlenince dogum kontrol hapi kullandim 1 yil kadar o zaman bi anda 56 kiloya cikmistim. Sonra hapi birakinca 54 e indim ve hamile kaldim. 6-14. Haftalarda bulantim vardi 47 kiloya dusmustum.
Aci olmuyor bir hafta agri oluyor kolunda hamlamissin gibi ustune yatamiyosun oynatamiyosun kolunu bisey tasiyamiyosunBen senden önce olacağım ya sana söylerim ne kadar acıyor diye
Bi de kalbini olmazsa gider özel hastanede dinlerim
bana bak resmen senle kaderlerimiz bir yazılmış. ben 1senedir evliyim. 1senedir görüşmüoz işte. Allahtan Amerikada yaşıyor cadı kazanı
ohoooo newyork newyork olalı böle gıybet görmemiştir kızz
bide dün beni görüntülü aramış kaynvalidem,duymamışım,iyi olmuş
Daha ne olsun işteAci olmuyor bir hafta agri oluyor kolunda hamlamissin gibi ustune yatamiyosun oynatamiyosun kolunu bisey tasiyamiyosun
Doğuma kalan günün 159 gün görünüyor kuZumçokda iyi yapmışım,valla duymadımSEPTEMBER LOVE
bu arada kapı süslerine sardım,farklı bişey istiyorum ve buna bayıldım sizce? erken merken heves işte
YaniDaha ne olsun işte
Aaa kaç yaşında ki neden kız beklentisine girmiş benim de oğlum var 7 yaşında hep sordu anne kiz mi erkek mi bende hep ona allah hangisinin kardeşin olmasını isterse o olucak dedim her sorduğunda bana sürekli sordu çünkü kiz mıdır anne erkek mi güzel ce anlat belki supriz yapar kardeşin vs diye ne bilim dikkat. Et kendineKizlar bir akil verin oglum kabul etmiyor erkek olcagini duydugundan beri agliyor o kiz banene ben erkek mardes istemiyorum gelip gidip karnima vuruyor gelmesin o diyor
Temizlik bitti tv izliyorum daha iş varda eşimi beklıyorum onla yapacağımNapıyorsunuz ne kadar sıkıcı bir gün
Benim oğlumda aynı kesinlikle erkek istemiyodu ben kardeşin seni duyuyo üzülür hem erkek kız farketmez o senin kardeşin dedim pek ilgilenmedi ama sonradan babasına söylerken duydum erkek kız farketmez baba deyip babasına akıl veriyoduKizlar bir akil verin oglum kabul etmiyor erkek olcagini duydugundan beri agliyor o kiz banene ben erkek mardes istemiyorum gelip gidip karnima vuruyor gelmesin o diyor
Bizde kaynanamla altlı üstlü oturuyoz senin gibi 3 senedir konuşmuyoz oğlum var yanlarından geçer dönüp bakmazlar nasıl dayanırlar bilmem sonuçta torun 2 tane görümcem var onlarada izin vermiyolar bizimle konuşmalarına herşeyde bi hayır vardır küstüler evime huzur geldi
Kısss bizde altı üstlü oturuyoruz bizde 1,5 sene dargınlık hiç ama hiç konuşmuyorduk
Binada bile görünce kaçıyorduk birbirimizden
Hamile olduğumu öğrenince haber verdik o gündür işte her gün beraberiz riskli gebelik olunca sağ olsun baktı hala da bakıyor işte
Sanki o kavgalar hiç olmamış gibi
Çok tuhaf geliyor ama ikiMİZde Bebek için iyi davranıyoruz birbirimize
Onun da torunu tabiki resmen üstüme titriyor
Bende eskileri gün yüzüne vurmuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?