- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kaçak nerelerdeydin bakalımkısa bir yokluktan sonra ben geldim dostlar
Gerçekten tuhaf bazı şeylerBizde kaynanamla altlı üstlü oturuyoz senin gibi 3 senedir konuşmuyoz oğlum var yanlarından geçer dönüp bakmazlar nasıl dayanırlar bilmem sonuçta torun 2 tane görümcem var onlarada izin vermiyolar bizimle konuşmalarına herşeyde bi hayır vardır küstüler evime huzur geldi
Kaçak nerelerdeydin bakalım
Şaka kısss ne yaptın da banlandınsorma kuzum kaç yıl oldu ilk defa banlandım.
bana da bir şok oldu ama cezam bitti de geldim.
Şaka kısss ne yaptın da banlandın
Ana ne cezasiymis bu ya.sorma kuzum kaç yıl oldu ilk defa banlandım.
bana da bir şok oldu ama cezam bitti de geldim.
Ben yaptıracağım.TemiZ evde oturması gibi Yok valla misss
Bide bebiş biraz fazla hissettirse kendini ne güzel olacak
Kızlar tetonoz aşısı olan var mı ?
Aşı sadece seni degil. Dogacak bebegi de yenidogan tetanozundan koruyor. Bence atlanacak bir aşı degil. Bebekler tetanoz aşısı olana kadar bu hastaliga açık.Yani
Ben yaptirmicam o agriyla iki bebenin pesinde dolanamam
Hastaneye götürsene.ya evde hamile kalmaya uğraşırken aldığım şeyler ve tüp bebek ilaçlarım vardı sevabına birine göndereyim diye mesaj yazmıştım profilime. yasakmış. ondan banlanmışım. bende çöpe atarım gider ne yapayım. çevremde verecek kimsem yok.
Hastaneye götürsene.
Yani doktoruna soylersin. Ben hamile kalinca bunlar artti. Birilerine vermek isterseniz diye getirdim diyebilirsin. Cogu doktor kabul eder.nasıl götüreyim hastaneye?
hiç duymamıştım bunu.
Geçmiş olsun kuZummya evde hamile kalmaya uğraşırken aldığım şeyler ve tüp bebek ilaçlarım vardı sevabına birine göndereyim diye mesaj yazmıştım profilime. yasakmış. ondan banlanmışım. bende çöpe atarım gider ne yapayım. çevremde verecek kimsem yok.
Ben yatıyorum sabahtan beri ya yine iyi değilim tabiki ama çok şükür ne diyeyim.Temizlik bitti tv izliyorum daha iş varda eşimi beklıyorum onla yapacağım
Sen nasıl oldun Peki
Tecrübeli anneler mutlaka fikir verecektir ama demek ki daha çocuk hazır değil öyle düşünYa delirecegim, yapmiyor cocuk tuvalete cis yapmiyorsabahtan beri cis kaka temizliyorum yerlerden
Mide bulantısı dimi kuZumBen yatıyorum sabahtan beri ya yine iyi değilim tabiki ama çok şükür ne diyeyim.
Evet kuzum ya varya mahvetti beni artıkMide bulantısı dimi kuZum
Evet kuzum ya varya mahvetti beni artıkbide kabızlıkla uğraşıyorum işte hala
Bende kesin tam tersi etki yapar kuzum. İlaç verdi doktor içtim işe yaramadı. Başka bir ilaç verdi dedik ishal yapar diye vermedim. Nette yorumları okudum müshil gibi içip sakın dışarı çıkmayın falan yazıyor. Ama o bile bende işe yaramadı. Doktorum ishal olursan bırak dedi ama nerdeeeeBen demir ilacina baslayali kabizlik mabizlik kalmadi bende canim.
Bi geçse sizin mide bulantılarınız Allah ın izni ileEvet kuzum ya varya mahvetti beni artıkbide kabızlıkla uğraşıyorum işte hala
Keşke canım bekliyoruz bakalım geçmesiniBi geçse sizin mide bulantılarınız Allah ın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?