Benim 10 yil icin koruyuculugum var ama bebek icin yaptiracagim. Benim de hatirladigim 3seferin 2sinde cok agridi birinde agrimadi.Selamlar.. tetanoz asisi herkeste agri sizi yapmiyor. Iki doz vurulmustum ilk gebeligimde, ikisinde de hicbisey olmamisti. Ayni gun temizlik bile yaptigim halde hic agri sizi olmadi. 10 sene korumasi icin bi dozum kalmisti, malesef dogumdan sonra savsakladim. Bencede yapilmasi gereken bi asi.
Ayni iste bizimkide bu sene birinci sinifa basladik bende bastan beri saglikli olsun onemli degil diye hep dedim ama o hep kiz diye diretti hala daha ayni suan biraz yumusadi bakalim zamanla yumusar diye dusnuyorumAaa kaç yaşında ki neden kız beklentisine girmiş benim de oğlum var 7 yaşında hep sordu anne kiz mi erkek mi bende hep ona allah hangisinin kardeşin olmasını isterse o olucak dedim her sorduğunda bana sürekli sordu çünkü kiz mıdır anne erkek mi güzel ce anlat belki supriz yapar kardeşin vs diye ne bilim dikkat. Et kendine
Oyyy kuZumm tansiyon gayet iyi amaÖlüyorum a dostlar baş ağrısından tansiyonum 11.3_ 7.7 çokta değil .oyyy nasıl birşey mide bulantısı da yapıyor dayanıyorum
ben olsam kız olsa bebeklerlemi oynıcaksın,ne güzel erkek işte birlikte araba sürersiniz,savaş yaparsınız vs vs ne bilim o yönden gitmeye çalışırdım sanırımKizlar bir akil verin oglum kabul etmiyor erkek olcagini duydugundan beri agliyor o kiz banene ben erkek mardes istemiyorum gelip gidip karnima vuruyor gelmesin o diyor
Tecrubeli anneler gec bile kaldigimi dusunuyorlar :) hep hazir olmasini bekledim ama artik 3 yasi bitecek 3 ay sonra. Keske erteleyip durmasaydim diye dusunuyorum simdide. Cedir cedir herseyi konusuyor, anne cis demek yok :)Tecrübeli anneler mutlaka fikir verecektir ama demek ki daha çocuk hazır değil öyle düşün
Kısss neyin derdindesin sen de bakayımkızlar devlette bana verilen resim dikkatimi çektide bu bacaklarının alttan çekilmiş hali di mi? başka bişeye benzetemedim
o aralıkta kukusuysa evet bomboş
Tecrubeli anneler gec bile kaldigimi dusunuyorlar :) hep hazir olmasini bekledim ama artik 3 yasi bitecek 3 ay sonra. Keske erteleyip durmasaydim diye dusunuyorum simdide. Cedir cedir herseyi konusuyor, anne cis demek yok :)
ay yokk resme laf edip duruodum tost makinesindemi çekilmiş hiç bişeyi belli olmuo diede,resimleri kaldırırken farkettim bacak resmi die.. boşuna kızmışımKısss neyin derdindesin sen de bakayım
Geçmiş olsun kuZumm
Tüp bebekle hamile kalmadın dimi normal oldu
Daha önce hiç bahsetmedin ya da ben okumadım
Kızlar geceden sabaha en az 5 kere wc ye gidiyorum
Sizinde öyle mi
Bide artık akşamları sanki karnım daha çok şisiyor baya rahatsız edıyor beni
ay yokk resme laf edip duruodum tost makinesindemi çekilmiş hiç bişeyi belli olmuo diede,resimleri kaldırırken farkettim bacak resmi die.. boşuna kızmışım
Bazilari diyorki gec ogretirsen cabuk ogretirsin diyorlarTecrubeli anneler gec bile kaldigimi dusunuyorlar :) hep hazir olmasini bekledim ama artik 3 yasi bitecek 3 ay sonra. Keske erteleyip durmasaydim diye dusunuyorum simdide. Cedir cedir herseyi konusuyor, anne cis demek yok :)
Bunlar birbirlerine satasmaktan onlari mi akillarinda tutuyo3 denemem oldu negatif canım.
sonra oluruna bırakmıştım çok şükür kendiliğinden oldu.
tek tüpüm de alınmıştı.
Allah a şükürler olsun.
söyledim diye hatırlıyorum ama ilk zamanlardı unutulmuştur.
Bunlar birbirlerine satasmaktan onlari mi akillarinda tutuyo
Sen bu gün fazla temizlik yaptın galibaay yokk resme laf edip duruodum tost makinesindemi çekilmiş hiç bişeyi belli olmuo diede,resimleri kaldırırken farkettim bacak resmi die.. boşuna kızmışım
Belkide ben ilk zamanlar yoktum hatırlamıyorum ne zaman geldim çünkü3 denemem oldu negatif canım.
sonra oluruna bırakmıştım çok şükür kendiliğinden oldu.
tek tüpüm de alınmıştı.
Allah a şükürler olsun.
söyledim diye hatırlıyorum ama ilk zamanlardı unutulmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?