2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ölüyorum a dostlar baş ağrısından tansiyonum 11.3_ 7.7 çokta değil .oyyy nasıl birşey mide bulantısı da yapıyor dayanıyorum

Benim 10 yil icin koruyuculugum var ama bebek icin yaptiracagim. Benim de hatirladigim 3seferin 2sinde cok agridi birinde agrimadi.

Ayni iste bizimkide bu sene birinci sinifa basladik bende bastan beri saglikli olsun onemli degil diye hep dedim ama o hep kiz diye diretti hala daha ayni suan biraz yumusadi bakalim zamanla yumusar diye dusnuyorum

Kizlar bir akil verin oglum kabul etmiyor erkek olcagini duydugundan beri agliyor o kiz banene ben erkek mardes istemiyorum gelip gidip karnima vuruyor gelmesin o diyor
ben olsam kız olsa bebeklerlemi oynıcaksın,ne güzel erkek işte birlikte araba sürersiniz,savaş yaparsınız vs vs ne bilim o yönden gitmeye çalışırdım sanırım

kızlar devlette bana verilen resim dikkatimi çektide bu bacaklarının alttan çekilmiş hali di mi? başka bişeye benzetemedim
o aralıkta kukusuysa evet bomboş

Eklentiler

• D2EC702B-F943-4220-9BC6-CC565B4A9320.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 72
Tecrübeli anneler mutlaka fikir verecektir ama demek ki daha çocuk hazır değil öyle düşün
Tecrubeli anneler gec bile kaldigimi dusunuyorlar :) hep hazir olmasini bekledim ama artik 3 yasi bitecek 3 ay sonra. Keske erteleyip durmasaydim diye dusunuyorum simdide. Cedir cedir herseyi konusuyor, anne cis demek yok :)

Geçmiş olsun kuZumm
Tüp bebekle hamile kalmadın dimi normal oldu
Daha önce hiç bahsetmedin ya da ben okumadım

3 denemem oldu negatif canım.
sonra oluruna bırakmıştım çok şükür kendiliğinden oldu.
tek tüpüm de alınmıştı.
Allah a şükürler olsun.
söyledim diye hatırlıyorum ama ilk zamanlardı unutulmuştur.

Kızlar geceden sabaha en az 5 kere wc ye gidiyorum
Sizinde öyle mi
Bide artık akşamları sanki karnım daha çok şisiyor baya rahatsız edıyor beni

ben geceleri yataktan çok tuvaletteyim.
gündüz bile o kadar gitmiyorum.
7 kere bile gitmişliğim vardır.

ay yokk resme laf edip duruodum tost makinesindemi çekilmiş hiç bişeyi belli olmuo diede,resimleri kaldırırken farkettim bacak resmi die.. boşuna kızmışım

evet canım bacak ve diz mesafesini ölçmüş bu resimde doktor.
çünkü detaylı ultrasonda buna bakıyorlar önemli bir şeymiş.
cinsiyet belli olmaz bundan

Tecrubeli anneler gec bile kaldigimi dusunuyorlar :) hep hazir olmasini bekledim ama artik 3 yasi bitecek 3 ay sonra. Keske erteleyip durmasaydim diye dusunuyorum simdide. Cedir cedir herseyi konusuyor, anne cis demek yok :)
Bazilari diyorki gec ogretirsen cabuk ogretirsin diyorlar
Yok oyle bisey
Tam bi aralik var cocugun wc olayini ogrenmesinde.Erken ogretirsen cocugun psikolojisi bozuluyor gec ogretirsen zor geliyor wc ye yapmak bez daha kolay geliyor ve ogrenmek istemiyor.Tam o ogrenme araligini yakalamak lazim tabi buda her cocukta farkli yasa tekabul ediyor.
Gec kaldim diye dusunme ama basladiysanda birakma derim.

Belkide ben ilk zamanlar yoktum hatırlamıyorum ne zaman geldim çünkü
Allah a şükür geldi sonunda bebişlerimiz bir de sağlıkla kucağımıza alsak daha ne isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…