2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anca lafta. Hani nerde pasta börek ben turşu yapamadım ev turşusu aşeriyorum bir kavanoz da turşu isterim
Benimde canim nasil istiyo ama digerlerini gecen hafta kurdum daha olmamistir yiyemiyorum
Ah yakin olsam hepinize kurardim nolacak
Bide bu hafta paarda cok ucuzdu tursuluklar

Offf baya inatci cikmis seninki canim. Allah kolaylik versin. Caresini bulursun kisa surede insaallah.

Ölüyorum a dostlar baş ağrısından tansiyonum 11.3_ 7.7 çokta değil .oyyy nasıl birşey mide bulantısı da yapıyor dayanıyorum

Cok zor oluyor canim bas agrisi, 2-3 hafta ben de cektim bas agrisi, bende de cok kotuydu, mide bulantisini da tetikliyo dedigin gibi. Bu hafta agrim olmamisti benim, bugun yine var biraz biraz.

Kızlar geceden sabaha en az 5 kere wc ye gidiyorum
Sizinde öyle mi
Bide artık akşamları sanki karnım daha çok şisiyor baya rahatsız edıyor beni

Offf ben de tuvalete gitmekten uyuyamiyorum bir turlu, hele ilk uyuma asamasinda, tuvalete gidip geliyorum 5dk sonra hic gitmemisim gibi. Biktim usandim valla.

Kizlar 10 gundur falan surekli patates kizartmasi yiyorum, nasi canim istiyor anlatamam, ustune bir de deli gibi de mayonezle birlikte yiyorum. Yuvarlanirim yakinda heralde.

Benimde canim nasil istiyo ama digerlerini gecen hafta kurdum daha olmamistir yiyemiyorum
Ah yakin olsam hepinize kurardim nolacak
Bide bu hafta paarda cok ucuzdu tursuluklar
Bende yapacağım ama çok pahalı ya bu hafta tekrar bakacağım. Canım çok istiyor benimde

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…