2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben üniversite hastanesinde tüp bebekle hamile kaldım. Geri kalan ilaçlarımı oradaki hemşirelere verdim. Onlar ihtiyacı olanlara veriyorlarmış. İstersen sen de bir sor.

evet öyleymiş.
o ilaçlarımı evet tüp bebek hemşireme vereyim diyorum.
ama başka şeylerim de var onları ne yapacağım bilmiyorum.
testler bile var.

Kizlar 10 gundur falan surekli patates kizartmasi yiyorum, nasi canim istiyor anlatamam, ustune bir de deli gibi de mayonezle birlikte yiyorum. Yuvarlanirim yakinda heralde.
Canım mayonez hamilelikte hiç tavsiye edilmiyor içinde çiğ yumurta olduğu için

Bu arada tetanoz aşısından bahsedilmiş alıntı yapamadım ben dün oldum tam 19haftalıkken. Aslında 1 hafta sonra çağırmışlardı ama haftaya şehir dışına çıkıcam ondan öne çektik.

Oo iyi bari gözdelerin sağlıklı şeylermiş

ben genelde zaten sağlıklı beslenirdim çok şükür hamilelikte de öyle tuhaf şeyler çekmiyor canım yararlı şeyler yemeye devam ediyorum. sabahları mısır gevreğine başladım süte de alışmaya çalışıyorum.

Bende başlasam çok iyi olacak ama benim bulantılarım devam ediyor. Süt yoğurt et yararlı hiç bişey yiyemiyorum geçmedi ki şu bulantılar yiyeyim doğru düzgün şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…