2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende başlasam çok iyi olacak ama benim bulantılarım devam ediyor. Süt yoğurt et yararlı hiç bişey yiyemiyorum geçmedi ki şu bulantılar yiyeyim doğru düzgün şeyler

ben haftada bir somon yiyorum bak somonu kesin yiyin omega açısından bebeğe çok faydalı.
balık mevsimi açıldı et yiyemesen de mutlaka balık tüket.
zaten bulantın 16. haftayı bitirdiğinde hafifleyecek inşallah.

Balık bir defa yedim sadece oda zorla hamsi yedim. Somon kalsın aklımda. Sağlıklı değilim valla ben pek sen iyisin dimi artık

Balık bir defa yedim sadece oda zorla hamsi yedim. Somon kalsın aklımda. Sağlıklı değilim valla ben pek sen iyisin dimi artık

çok şükür iyiyim.
arada oluyor ama ne yapalım dayanacağız.
somonu fırına veriyorsun sıfır koku yerken.
yanına da güzel bir salata oh mis gibi.

Eşime söyleyeyim de alsın bu hafta. Kursağımdan sağlıklı bişey geçer belki bu sayede.

Bir parçası bir kişi için tam geliyor.
tok tutan bir balık çünkü.
yağlı kağıtla üzerine tuz ve karabiberle fırına ver yarı saatte hazır.
ona da zam gelmiş her şeye geldiği gibi ama mecbur yiyoruz.

Arkadaslar cinsiyetleri net ve kesin belli olan kac kişi vardır acaba?ben iki haftadir gidiyorum hala kesin söylemiyor.Bacaj arasi bos ama testisler gec inebiliyor diyor.%50 50 veriyor.16 haftayı gectik hala goremezmi?birde gelişimi 1 hafta ileri diyor.16.5cm,145 gr.dedi.Birde cok hareketli hic durmuyor diyor.Rahim kasilmalarim hala devam ediyor.Anlamadım bu işten birsey

canım muhtemelen kızdır. banada öyle söyledi kız çıktı

Neye gelmedi ki canım valla herşey ateş pahası herşey. Mecbur alıp yiyeceğiz

Bende Canım istedi hee bende bizi okuyan herkesin canı çekecek ve biraz bizi taşlayacaklar

Ay bayilirim mor lahana tursusuna, ben de yapayim ilk firsatta bari

Canım mayonez hamilelikte hiç tavsiye edilmiyor içinde çiğ yumurta olduğu için

Evet biliyorum canim ama guvenilir bir markaninkini tuketiyorum, insaallah zarari olmaz bakalim.

Norvec somonu mu tuketiyorsun canim? Asiri yagli geliyor bana, asla yiyemiyorum ben onu. Ama karadeniz somonuna bayilirim. tabi su bulantilar sagolsun hamilelikten beei hic tuketmedim. Ilerde insaallah

Bu arada tetanoz aşısından bahsedilmiş alıntı yapamadım ben dün oldum tam 19haftalıkken. Aslında 1 hafta sonra çağırmışlardı ama haftaya şehir dışına çıkıcam ondan öne çektik.
Daha yeni yaptırdın yani
Ağrı oldu mu Peki
Maşallah 20 li haftan gelmiş

Selam kızlar
Tüm gün hiç birşey yapmadan uzandım

Hem kızım hem kocam uyudu. Yalniz kalmadim aslinda, oglum uyanık, tepiniyor karnimda. Gündüz uyumustum bakalim nasil uyuyacagim bu gece. Ayrica bahsettiginiz su tursular ruyama girecek beee. Evde de yok canımı cektirdiniz.

Valla canım yol o kadar gözümde büyüyor ki benim yerime siz gitseniz 700 km mesafeye gidicez kendi aracımızla. Hala oldum bebişi görmeye gidicez kısmetse yoksa o yola kolay kolay niyetlenmezdim
Bende Arada yiyorum valla
Bende de arada zararlı şeyler var
Daha yeni yaptırdın yani
Ağrı oldu mu Peki
Maşallah 20 li haftan gelmiş
Aşıyı yapan hemşirenin eli çok hafifti yapılırken bişey hissetmedim. Sonrasında bir ısı ve yanma hissi oldu. Bugün 2.gün sanki kolumu biri sıkmış da hafif morarmış gibi bi his var. Beklediğimden iyi geçti çok şükür. Üzerine yatmıyorum ama kolumu her türlü kullanabiliyorum
Çok şükür 20.haftaya geldim evet inş sağlıkla 40ı da görürüz hep birlikte

Ayni iste bizimkide bu sene birinci sinifa basladik bende bastan beri saglikli olsun onemli degil diye hep dedim ama o hep kiz diye diretti hala daha ayni suan biraz yumusadi bakalim zamanla yumusar diye dusnuyorum
Biraz damardan gir sen kardesini koruycaksin parka getirecek sin vs anlat o. Hoşuna gider. Beraber maç yapcaksiniz ballandir erkek kardesle neler yapabilceklerini anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…