Benimde 22 sinde ayrıntılı var onu atlatayım sonra herşeyi alayım diyorum. Ama eşim yazık 3 kaybımız olunca hala temkinli. 7. Ayı beklemek istiyor. Ama o saatten sonrada zor olur mu bilemiyorum hiç halimiz kalır mı. Benimde bazen çok korkum oluyor büyük şeyler için frenliyorum kendimi. Haftaya odasını boşaltayım yavaş yavaş boyayayım diyorum o oyalar heralde biraz
Kız sen üzme kendini anne yerini tutmaz ama o an doğurmuyor olursak biz de geliriz
Bi sor istersen ben her duşa girerken soruyorum da ne oluyorYıkasın beniduş alacak halim yok
Allah nasip ederse eğer biz o zaman emzirmekten uykusuz kalacağız siz de o koca göbekle uyuyamadığınızdanHerkes tek tek doğuracak en sona biz kalcağız
Acaba el ele tutuşup toplu Doğum yaptırsak
Tv ler de gelip bizi çekerlerdi
Bebelere bir sürü reklam diye bezler gelirdi
Ay ben niye böleyim.nefret ettim kendimden....Bence kimse bilmıyor kuZumm
Doktorun gerek Yok dediyse hiç kafana takma
Doktordan daha iyi bilmez kimse için Rahat olsun
Ben de dogum aninda o saatlerde esimden baskasini istemedim. Kimseyi dogum haneye almadılar zaten. Annem dogumdan once yetisebildi yakinda oturuyordu. Insallah bu da normal olur saglikla. Dogumdan bir bucuk saat sonra kalkip kendim tuvalete gittim mesela.kıyamam sana hiç.
canımsın benim.
kuzum annen bir yerlerde seni uzaktan seviyordur yanındadır sen üzülme.
hastaneye gelme konusuna gelince bende normal olsun da kimse gelemesin istiyorum
ben kalabalık sevmem hele ki küçücük odaya erkekli kadınlı insanlar dolaşıyor ya delirecek gibi oluyorum.
bir ben bir eşim bir de annem olsa süper olur benim için.
o yüzden ani olursa da olur :)
ben hemen ayaklanmak için normal olsun isterim dikiş acısı ve hareket kısıtlılığı zor.
Bi sor istersen ben her duşa girerken soruyorum da ne oluyor
İnsan çok özeniyor hemde nasılfikirler ayni demekki bende bu hafta kışlık halilari cikarttircam esime. Eh hazir onlari cikarmisken yataklarida diger odaya tasiyalim cocugun odasi bosalsin diyorum kiş bahane odayi bos gormek bile sahane tabi bizdede korku bitmiyor hep yarim kaldigi icin: (
Öyle bedavaya kimse kimseyi yıkamazBeni yıkasın ama sadece başka bişey yok
Bez paralarını görünce göz bebeklerim büyüyorCin gibisin valla güzel fikir
Cnm senin tupunu neden aldilarki peki seninki tup bebek mi? Bende laporoskipi oldumda dis gebelikten dolayiİnşallah normal olur.
ameliyat ne olursa olsun zor.
ben tüpüm alınırken laparoskopi oldum 2 delik kasıklarımda bir delik göbek deliğimde var.
zorlanmıştım onda bile.
sezaryanı düşününce tabi benimki devede kulak.
Bende öyleyim saçma sapan şeyler de gözler yaş doluyorSadece Doğuma girerken Yanımda olsaydı ellimi tutsaydı bana gene yeterki dünyaları verirdim o an için
Bu aralar annem konusunda çok zorluyorum
Durmuyor gözyaşlarım hep bunlar hormanlar işte
Kayınvalidem yardımcı olacak inşallah o zamana kadar küsmezse bize :)
Valla öyle günler yaşıyorum kiKuzum benim annem alt kstimsa oturduğu halde gelemiyordu..sadece şunu demek istiyorum ilk 1 sene mükemmellik beklemeyin bebisten ..ki inş sakin gazsız bebek okur..beklenti yüksek olunca çok stres oluyor insan...9 ay komik gazdı..o ağlar ben ağlardım ..ne zaman büyüyecek neden uyumuyor su bu dedimm 1 seneyi iğrenç geçirdim .ah şimdiki aklım olsa geçecek herşey düzelecek derdim..şimdi oğlum 1 buçuk yaşında 12 saat kesintisiz uyuyor bu günler imkansız gelirdi bana
Yıkasın beniduş alacak halim yok
Sizden çok şey öğrenecem benBi sor istersen ben her duşa girerken soruyorum da ne oluyor
Size de mi hala yasakÖyle bedavaya kimse kimseyi yıkamaz
Ben sadece sırtımı keselesin diye seslenirim gelir keseler garip gibi gider
Doktorumuzdanyedik bi daha da hiç sormadık
Bende laporoskopi olmuştum yıllar önceCnm senin tupunu neden aldilarki peki seninki tup bebek mi? Bende laporoskipi oldumda dis gebelikten dolayi
Toplamaya calisiyorum kendimiNurbal27 kısss bu -Piraye ne diye yazmıyor artık
Bu gün4body1soul sesi çıkmadı herşey yolunda mı bu cuma değil bir daha ki cumaydı dimi randevusu
Ben de dogum aninda o saatlerde esimden baskasini istemedim. Kimseyi dogum haneye almadılar zaten. Annem dogumdan once yetisebildi yakinda oturuyordu. Insallah bu da normal olur saglikla. Dogumdan bir bucuk saat sonra kalkip kendim tuvalete gittim mesela.
M mel33 bence de tekrar yaptirmaya gerek yok o testleri
Cnm senin tupunu neden aldilarki peki seninki tup bebek mi? Bende laporoskipi oldumda dis gebelikten dolayi
Ben doktora sormuyorum çok utanırım çünkü doktorum tanıdık ya ne nasıl diyeyimBende öyleyim saçma sapan şeyler de gözler yaş doluyor
O küserse sen küsme bari
Valla öyle günler yaşıyorum ki
O kadar zor geliyor ki hamilelik
24 saat çekerim bebişi yeter ki şu bulantı olmasın diyorum
Biliyorum saçma ama hayatımın en zor günleri ne yapayım
Sizden çok şey öğrenecem ben
Size de mi hala yasak
5 aylık evliyiz 4 aydır yasak ilişki
Sonra da nurbal isyan ediyo demesin kimse
24 ile girmek var 30 ile girmek de var :)Tabiki dopuma 12 kilo girmek var 18 kilo girmek var
hic dert etme, dogumdan sonra gercekten kilolar gidiyor yavas yavas..ben kendimi tutamiyorum ya birak aviksam kalkio meyve alir yerim bazen tika basa doymus oluyirum ama dolapda meyve var diye bildigim icin yiyesim geliyir kakkip aliyorum yiyorum ole eskiden tokken bisey yiyemezdim smdi yedikce doymuyorum esim artik diyor ki gece kalkip beni yersin diye koekuyorm sende ne mide var diyor surekli guluyor bana ya
o is hic belli olmaz canim, 21 ocak gozuken dogum 28 aralik gunu oldu 37+5te. Allah hayirli dogum nasip etsin :)Herkes tek tek doğuracak en sona biz kalcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?