2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Toplamaya calisiyorum kendimi
Evdede disardada pek konusmak gelmiyo icimden.Bi uyusam uyandigimda ya 5 ay oncesine donmus olsam yada bebegim saglikla kucagimda olsa.Butun gun dusundugum hayalini kurdugum bu.
Carsamba gunu randevum
Hayırlısıyla Çarşamba günü eski gücüne kavuşmuş olacaksın
Mübarek aydayız Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin

24 ile girmek var 30 ile girmek de var :)
hic dert etme, dogumdan sonra gercekten kilolar gidiyor yavas yavas..

o is hic belli olmaz canim, 21 ocak gozuken dogum 28 aralik gunu oldu 37+5te. Allah hayirli dogum nasip etsin :)
Kıssss 24 / 30 ne bir ben daha demek nerdeyse
Beni artık yuvarlanıp giderim gideceğim yerlere

Soyle soyliyeyim canim, eskiden 10 kez kusuyosam suan 5 kez kusuyorum, devamli bulanti hissi ve agizdaki igrenc tad devam. Demir ilacimi da icmiyorum doktora da soylemedim daha. Sanki onu icmeyince daha az bulaniyo, susuzluk hat safada. Havuc ve ayva iyi geliyor mideme. Sen nasilsin, umarim bi nebze daha iyisindir

24 ile girmek var 30 ile girmek de var :)
hic dert etme, dogumdan sonra gercekten kilolar gidiyor yavas yavas..

o is hic belli olmaz canim, 21 ocak gozuken dogum 28 aralik gunu oldu 37+5te. Allah hayirli dogum nasip etsin :)
Tabi orası öyle belli olmaz da ne bilim normal şartlarda olursa herşey öyle görünüyor

12 kilo vermiş biti olaraktan sana hak veriyorum...uykusuz kalayım su bulantı bitsin diyorum..19 haftalık oldum hala kusuyorum .bi de benm doğuma kadar sürüyor kusmalar..fazla yiyince...söyle patlayana kadar her istediğimi yiyemiyorum ..anama çekmişim hay ben böyle genetige

Benim anam da böyle değildi ki
Ailem de benim kadar kötü geçiren yok
Gün sayıyorum işte
Hayırlısıyla doğursakta gaz derdine düşsek :)

Yaaa sen saglıkçıydun değil mi canım.çok sağol .inan böyle şeylere kafam çok takılıyor.Allah korusun bir sıkıntı olsa bu konuyla ilgili ayrıntılı ultrasonda çıkar mı

Benim doktorum yönlendirme yapmıyor kendi yapıyor
Herşeyini
Bu randevumda yapar herhalde dimi
Tam 21 haftalık oluyorum inşallah

Kendisi yapiyosa, gittiginde yapar canim merak etme sen.

Valla darısı bana olsun.
sana da tekrarı nasip olsun.
bende normalden yanayım.
Allah gönlümüze göre versin.
kimse de doğum yapan kadının odasına doluşmasın

Yav bence de dogum odasina dolusuyorlar, adami deli ediyorlar. Hele de ilk dogumsa. Emzirmek eziyet, dogumdan cikmissin yorgunsun, tipin kaymis. Dinlenmek uyumak uzanmak istiyosun, ama gelenden gidenden yatamiypsun rahat rahat.

Canim havucta A vitamini oldugu icin fazla yemek zararli, cok tuketmiyorsundur umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…