- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Hayırlısıyla Çarşamba günü eski gücüne kavuşmuş olacaksınToplamaya calisiyorum kendimi
Evdede disardada pek konusmak gelmiyo icimden.Bi uyusam uyandigimda ya 5 ay oncesine donmus olsam yada bebegim saglikla kucagimda olsa.Butun gun dusundugum hayalini kurdugum bu.
Carsamba gunu randevum
Çok sabırsızım ya eşimde daha önce böyle olmamıştım hemen doğsun istiyorum diyorAllah nasip ederse eğer biz o zaman emzirmekten uykusuz kalacağız siz de o koca göbekle uyuyamadığınızdan
Kıssss 24 / 30 ne bir ben daha demek nerdeyse24 ile girmek var 30 ile girmek de var :)
hic dert etme, dogumdan sonra gercekten kilolar gidiyor yavas yavas..
o is hic belli olmaz canim, 21 ocak gozuken dogum 28 aralik gunu oldu 37+5te. Allah hayirli dogum nasip etsin :)
Sorsaydınız bir belki boşuna bekliyorsunuzdurÖyle bedavaya kimse kimseyi yıkamaz
Ben sadece sırtımı keselesin diye seslenirim gelir keseler garip gibi gider
Doktorumuzdanyedik bi daha da hiç sormadık
Soyle soyliyeyim canim, eskiden 10 kez kusuyosam suan 5 kez kusuyorum, devamli bulanti hissi ve agizdaki igrenc tad devam. Demir ilacimi da icmiyorum doktora da soylemedim daha. Sanki onu icmeyince daha az bulaniyo, susuzluk hat safada. Havuc ve ayva iyi geliyor mideme. Sen nasilsin, umarim bi nebze daha iyisindirSelam kizlar nasilsiniz gecmise bir goz attım da bir takim olumsuzluklar olmus hic bahsini dahi acmak istemiyorum etiketleyerek cunku hic ihtimal bile vermedi icimdeki his Allahin izniyle sapasağlam evlatlarimiz olacak insAllah ben hep boyle hissettim nedense bulantilar ne alemde bu arada kızlarNurbal27 -Piraye ve Atom heart mother ozellikle cok ceken bu üç kisi hep aklimdasiniz kizlar rahatladiniz mi biraz nasilsiniz
Hayırlısıyla sağlıkla insallah bizde her gece hayalini kürüyoruz şimdi yatak da aramızda olsaydı diyeÇok sabırsızım ya eşimde daha önce böyle olmamıştım hemen doğsun istiyorum diyor
Tabi orası öyle belli olmaz da ne bilim normal şartlarda olursa herşey öyle görünüyor24 ile girmek var 30 ile girmek de var :)
o is hic belli olmaz canim, 21 ocak gozuken dogum 28 aralik gunu oldu 37+5te. Allah hayirli dogum nasip etsin :)
Of yerim onu yerimHayırlısıyla sağlıkla insallah bizde her gece hayalini kürüyoruz şimdi yatak da aramızda olsaydı diye
O kadar bekledik Pera gelsin 40 bir çıksın bakarız o zaman sorarızSorsaydınız bir belki boşuna bekliyorsunuzdur
12 kilo vermiş biti olaraktan sana hak veriyorum...uykusuz kalayım su bulantı bitsin diyorum..19 haftalık oldum hala kusuyorum .bi de benm doğuma kadar sürüyor kusmalar..fazla yiyince...söyle patlayana kadar her istediğimi yiyemiyorum ..anama çekmişim hay ben böyle genetigeBende öyleyim saçma sapan şeyler de gözler yaş doluyor
O küserse sen küsme bari
Valla öyle günler yaşıyorum ki
O kadar zor geliyor ki hamilelik
24 saat çekerim bebişi yeter ki şu bulantı olmasın diyorum
Biliyorum saçma ama hayatımın en zor günleri ne yapayım
Sizden çok şey öğrenecem ben
Size de mi hala yasak
5 aylık evliyiz 4 aydır yasak ilişki
Sonra da nurbal isyan ediyo demesin kimse
Hep Bebek ürünleri gelmiş dimiEki Görüntüle 2197360 Eki Görüntüle 2197361 175 tl bebek karyolası kullanan almak isteyen var mı ben düşünüyorum ama kullanıp memnun olan var mı diye merak ettim
37+5 normal Doğum mu oldu kuzum24 ile girmek var 30 ile girmek de var :)
Hep Bunlar hormanlardan kuZum hep hormanlarAy ben niye böleyim.nefret ettim kendimden....
Zavallı kocişinO kadar bekledik Pera gelsin 40 bir çıksın bakarız o zaman sorarız
Kıss doktorum tanıdığımız ben çok utanırım Sormaya
Benim anam da böyle değildi ki12 kilo vermiş biti olaraktan sana hak veriyorum...uykusuz kalayım su bulantı bitsin diyorum..19 haftalık oldum hala kusuyorum .bi de benm doğuma kadar sürüyor kusmalar..fazla yiyince...söyle patlayana kadar her istediğimi yiyemiyorum ..anama çekmişim hay ben böyle genetige
Ben soracam senin yerineO kadar bekledik Pera gelsin 40 bir çıksın bakarız o zaman sorarız
Kıss doktorum tanıdığımız ben çok utanırım Sormaya
Yaaa sen saglıkçıydun değil mi canım.çok sağol .inan böyle şeylere kafam çok takılıyor.Allah korusun bir sıkıntı olsa bu konuyla ilgili ayrıntılı ultrasonda çıkar mıBen de dogum aninda o saatlerde esimden baskasini istemedim. Kimseyi dogum haneye almadılar zaten. Annem dogumdan once yetisebildi yakinda oturuyordu. Insallah bu da normal olur saglikla. Dogumdan bir bucuk saat sonra kalkip kendim tuvalete gittim mesela.
M mel33 bence de tekrar yaptirmaya gerek yok o testleri
Inşallah inşallah canım benim...oyyy sırtını sivazlayacaz onlarinBenim anam da böyle değildi ki
Ailem de benim kadar kötü geçiren yok
Gün sayıyorum işte
Hayırlısıyla doğursakta gaz derdine düşsek :)
Benim doktorum yönlendirme yapmıyor kendi yapıyor
Herşeyini
Bu randevumda yapar herhalde dimi
Tam 21 haftalık oluyorum inşallah
Valla darısı bana olsun.
sana da tekrarı nasip olsun.
bende normalden yanayım.
Allah gönlümüze göre versin.
kimse de doğum yapan kadının odasına doluşmasın
Soyle soyliyeyim canim, eskiden 10 kez kusuyosam suan 5 kez kusuyorum, devamli bulanti hissi ve agizdaki igrenc tad devam. Demir ilacimi da icmiyorum doktora da soylemedim daha. Sanki onu icmeyince daha az bulaniyo, susuzluk hat safada. Havuc ve ayva iyi geliyor mideme. Sen nasilsin, umarim bi nebze daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?