Ben de tam tersine hic umursamiyorum ayrintili ultrasonu. Taaa 5 kasimda falan gitcem sanirim. Cok var o yuzden dusunmuyorum. Doktor ne kadar gec o kadar iyi dedi. 23 haftayi gecmesin tabi.Bende resmen gün sayıyorum on kere randevuyu öne almayı düşündüm vazgeçtim
Bide şubat annelerini okudum bazı sorun çıkanlar olmuş iyice stres yaptım
Oy oy sıfır ev o zaman iyi günlerde oturun CanımYeni eve gececegiz. Teslim 31 ekimdi ertelediler. Insallah bebek dogmadan taşıniriz. Yeni ev is yerime kayin valideme ve kizimin yeni okuluna yakin olacak cunku
insallah canim ya guzel olur sanirim. Temiz yeni olacak her sey. Heyecanla bekliyoruz.Oy oy sıfır ev o zaman iyi günlerde oturun Canım
Heryere de yakınmış hayatınız kolaylaşacak ne güzel
Hele mutfak ne güzel olur dimi yeni evde
Ben ikili test içinde böyle stres yapmıştım galibaBen de tam tersine hic umursamiyorum ayrintili ultrasonu. Taaa 5 kasimda falan gitcem sanirim. Cok var o yuzden dusunmuyorum. Doktor ne kadar gec o kadar iyi dedi. 23 haftayi gecmesin tabi.
Sus kıs bide hoca olacaksın hey gidi Zavallı öğrencileronlar eskide kaldi malesef canm biz istesek de onlar gibi olamiyoruz
Benim de ombre vardı saçlarımı kestirdim ombreler gitti
Şimdi tekrar yaptırmak istıyorum ama doktoruma hiç sormadım da doktor izin vermez gibi geldi açıcı filan olacak ya
O dediğin kundak şeklindekilere baktım çok güzeller ama onların incesi mi kalın olanı mı uygun olur bizim bebelere
Bide kuZum ayrıntılı ultrasonunu yaptırdın mı seninde zamanın gelmiş
Subat anneleri genelde yaptırmış herhalde bir kaç yazı okudum orda biraz Canım sıkıldı
Bende yorgan kullanilmior diye okudum. Bebekler icin carsaflik kumaslar var onlarsan alip carsaf diktirmeyi ve bebek pikesi ayicikli falan alip yatak ortusu olarak kullanmayi dusunuyorumArkadaşlar şimdi araştırıyorum da bebek için yorgan yastık falan kullanılmıyormuş. O zaman sadece çarşaf mı almak lazım yoksa hepsini takım mı almak lazım birkaç ay içinde kullanılıyor mu . Çünkü öyle uzun süre kullanılmayacaksa çarşafın falan rengi solacak diğerleri kullanılmamış kalacak karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz
grıp oldum maalesef
Amin ayrıntılı konusunu direk kapatıyorum Allah ım hayırlı sonuçlar versin diyerekBenim doktorum sakincasi olmadigini soyledi. Ombrede hele hic sakincasi yok cunku sac boylarina yapiliyor. Ben yine de eczaneden maske alip oyle girmeyi dusunuyorum.benim ayrintili randevum haftaya persembe. 10 gun var nerdeyse. Ben de okudum onlari ama fazla takmamaya calisiyorum, hersey Allah'tan sonucta. Rabb'im muhafaza etsin yavrularimizi. Kundak icin de orme olanlar cok şık ama tuylenir cabuk defoeme olur gibi geliyor bana, ici tuylu vs olanlar da benim hosuma gitmiyor, cocugun agzina yuzune tuy kil girer gibi geliyor bana. Mumkunse antialerjik olmasina dikkat etmek lazim. Yun alerji yapabiliyor. Benim kullandigima benzer bir modelin resmini ekleyim fikir olsun.
Sende yeseydin ya o kadar yaptın yani :)Yiyemedim kıs kocam yedi
O ağzımdaki tat varya midemi ağzıma getirdi
Gez gez tabi
Amin ayrıntılı konusunu direk kapatıyorum Allah ım hayırlı sonuçlar versin diyerek
Bu resimdeki çok güzelmiş cidden renginede bayıldım
Galiba benim kızçem baya bir beyaz gri olacak herşeyi
Bu resimdeki penye gibi dimi
Alışveriş listeme eklenecek çok sevdim
Ya sen hep paylaş bizimle böyle şeyler
Deli olacam hele öğleden sonra çok artıyor bir ara iyiydi sanki bu aralar çoğaldıSende yeseydin ya o kadar yaptın yani :)
O tat bende de var maalesef geçmedi bi türlü
Valla onu bilmem de ilk mezunlarm bu sene universite sinavina girecekler bence ondan sonra iste derim emekli olmamiSus kıs bide hoca olacaksın hey gidi Zavallı öğrenciler
Benim kızçem okula gidene kadar emekli olursun dimi
Alınacak artık :) kaç aya kadar kullanılır senceAziz bebe'nin bu, disi penye, ici elyaf gibi oluyor. Yorgan mantiginda aslinda ama kundak sekline getirilmis.
Ayyy kıss iyi çalıştır çocukları günah bak sınava gireceklermişValla onu bilmem de ilk mezunlarm bu sene universite sinavina girecekler bence ondan sonra iste derim emekli olmami
Benim rapor bitmeden verildi galiba ya tam takip etmedim. Valla hamilelikte iyi çalıştırdın he kocanı
Ama hafif oluyor hem sağlıkla
Rapor bitmeden verirmezmiş rapor bitti bu sefer de ay sonu dediler
Bir yandan da kocama Mutfak dolapı sildiriyorum:)
Adam bıktım diyor söyleniyor çok ama hiç duymuyorum
Benim de gün içinde atağa geçiyor o tatDeli olacam hele öğleden sonra çok artıyor bir ara iyiydi sanki bu aralar çoğaldı
Yemedim ama şimdi karnım açıktı baya
Bilmıyorum ki kuZum rapor bitmeden verilmezmişBenim rapor bitmeden verildi galiba ya tam takip etmedim. Valla hamilelikte iyi çalıştırdın he kocanı
Bide ben doymuyorum devamlı yesem yerimBenim de gün içinde atağa geçiyor o tat
Hele de birkaç saat bişey yemediysem
Üstüne birde bulantı çekiyorum
Hayırlısıyla doğursak ta rahat etsek
Alınacak artık :) kaç aya kadar kullanılır sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?