2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bende pazar günü için eşime daha erken diyip durdurttum beklemek istemedik kuzucuk
siz epey erken hazırlamışsınız sağlıkla kullansın inş

Amin insallah hepimizin Allah saglikla kucagimiza alip sevmeyi buyutmeyi nasip etsin

Insallah tatlim bekliyoruz guzel haberleri aslinda simdi esim sayesinde iyiki almisim diyorum
Cunku kafamizda belli olmasina ragmen gezdik sabahtan aksama
Soylemedim sanirim bebek arabasinida jolie bebek arabası ve ana kucağı aldik daha saglam geldi cogu unlu markadan
Ornegin port bebe olan modeller tak cikar sallanir diye dusunduk bir sure sonra

Bu aldigimiz baya saglam tekerleri buyuk birlesim yerleri kaynak yapilmis taş gibi sizlerinde aklınızda bulunsun derim

Aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah Canım
Tabi ağırlaşınca vücut zor benim şimdiden fazla yürüyünce ayaklarım ağrıyor valla
Ben bir e Bebek mağazasına bakacağım bide Bebek kıyafetleri satan bir han var İstanbul’da oraya bakacağım
Araba puşet araba koltuğumuz filan onlar hazır gelecekler
Bebek odasına da aralık sonu gibi başlarız inşallah

Amin kuzucum cok tatlı heyecanlar yasiyoruz
evet e bebek ve civilim modelleri cok guzel ve gercekten uygun ben izmir deyim acaba burada da bebekle ilgili baska bir yer varmidir
Icimden delice alisveris geliyor ve hep aklim karnimda ) normaldir di mi
Ornegin
Bulundugum yerde mucize filminin 2. Cekiliyor millet kamerada gozukme derdinde
Ben esime diyorum ki amaaaan nasilsa vizyona girecek gecmeyelim o yoldan kalabalık biri gobegime carpar )

benim aklim hep bebekte )

SEPTEMBER LOVE

Ben 150 tl 10 tl yol parası 160 tl
Öğle yemeğini de dışardan söylüyorum
Gene 180 tl oluyor bana
Ama bu ay alamadım eşimle yaptık
Bende 150 tl veriyorum yemeği evde yapıyorum. Yol parası vermiyorum valla. Çok sık çağırmıyorum zaten ama çağırdım artık halıları yıkattım. İşe başlayacağım ya başlamadan çıksın aradan dedim.

İyi baktın kuZum temiz temiz oturun işten gelince aklın evde olmaz sil süpür yeter sana
Bu akşam kızartma yapacam akşam gene Mutfak temizlenecek mesela eşim üst dolapları Silecek
Bende altları silecem
Bende bu aralar kadın alacak durumda değilim maaşda alamıyorum ya
Zaten evdeyim Her gün bir şey yapsam yeter

Bizde sıkışığız canım aslında bende raporluydum ya. Ama camlar kapılar berbattı ben yapamazdım. Eşim zaten hiç beceremez. Tam olsun olmuşken dedim. Uzun bir süre çağırmam sil süpür yaparım dediğin gibi. Kız bende bu temizlikten önce bi kızartma yapsaydım keşke temiz ya şimdi kıyamam yapamam kızartma

Kemeralti'nda bi gezmek lazim. Bebek arabasini, besigi, bir cok kiyafet havlu falan oradaki bebek magazalarinin birinden almistik. Toplu alinca saglam indirim yaptilar. Pierre cardindi bizim araba

2 ay raporluydum ya hala onun parasını bile alamadım
Sağlık olsun ne yapalım
Bak ne diyeceğim patlıcan kabak havuç soğan biber patates hepsinin kesip tuz ve yağ ile harmanlıyorum
Tepsinin üstüne yağlı kağıt serip fırına atıyorum
Mutfak tertemiz kalıyor çok Hafif güzel oluyor
Yani evde ne varsa atıp fırına atıyorum
Sonra gene üstüne ister yoğurt ister domates sos yap

Hepimizin aklı hep karnımızda ben bakkalla giderken elim karnımda gidiyorum neden bilmıyorum ama dışarı çıkınca hep karnımı koruma içgüdüsü oluyor
Evet civille de bakabilirim
Mutlaka İzmir de de vardır bide netten te sipariş verebilirsin

Kızartma gibi olmuyor ama sanki ya kızartma daha bir güzel oluyor. Neden almadın ki canım. Ben aldım SGK dan.

Napıyorsunuz kızlar
Bulantılı birgün daha bitti çok şükür
Hava serin burda benimkini ikna edeyim de azıcık hava alayım
Yarın evdeyim çıkarırım dedi ama olsun
Evde otur otur nereye kadar
SEPTEMBER LOVE yedin mi kız kızartmaları

Bende kadın alacaktım ama sabah gelen komşu kanıma girdi katalogdan alışveriş yaptım
Kocama kadın çağıracam diyemiyorum

Aman perşembe de bana gelecek halıları serdirecrm.ama kadının çocuğu bazen yanında geliyor inşallah gelmez yaaa .şimdi de kafayı ona taktım.Hiç sevmem öyle şeyi ama.mecbur kızım var evde halıları serdirmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…