- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben 150 tl 10 tl yol parası 160 tlYapmıyor canım. Daha önce başka biri geliyordu oda yapmıyordu. Dolap içlerine girmiyorlar genelde. Sen ne kadar veriyordun
maşallah bende pazar günü için eşime daha erken diyip durdurttum beklemek istemedik kuzucuk
siz epey erken hazırlamışsınız sağlıkla kullansın inş
Oy oy hazırlıklar baya bitmiş gibi
Darısı bizi ben daha hiç başlamayanlardanım
Allah nasip ederse kasım sonunda başlarım diye düşünüyorum
Detaylı ultrasonu hayırlısıyla bir atlatalım da
Benimde PaZartesi hayırlı güzel haberler hepimize inşallah
Aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah CanımAmin insallah hepimizin Allah saglikla kucagimiza alip sevmeyi buyutmeyi nasip etsin
Insallah tatlim bekliyoruz guzel haberleri aslinda simdi esim sayesinde iyiki almisim diyorum
Cunku kafamizda belli olmasina ragmen gezdik sabahtan aksama
Soylemedim sanirim bebek arabasinida jolie bebek arabası ve ana kucağı aldik daha saglam geldi cogu unlu markadan
Ornegin port bebe olan modeller tak cikar sallanir diye dusunduk bir sure sonra
Bu aldigimiz baya saglam tekerleri buyuk birlesim yerleri kaynak yapilmis taş gibi sizlerinde aklınızda bulunsun derim
Bnm hc ihtycm yok trkcye neyim
Bende 150 tl veriyorum yemeği evde yapıyorum. Yol parası vermiyorum valla. Çok sık çağırmıyorum zaten ama çağırdım artık halıları yıkattım. İşe başlayacağım ya başlamadan çıksın aradan dedim.Ben 150 tl 10 tl yol parası 160 tl
Öğle yemeğini de dışardan söylüyorum
Gene 180 tl oluyor bana
Ama bu ay alamadım eşimle yaptık
D dry75 hocam bakabilir misinizBnm hc ihtycm yok trkcye neyim
Trkcesi bzuk olan kisi dsnsun onu
İyi baktın kuZum temiz temiz oturun işten gelince aklın evde olmaz sil süpür yeter sanaBende 150 tl veriyorum yemeği evde yapıyorum. Yol parası vermiyorum valla. Çok sık çağırmıyorum zaten ama çağırdım artık halıları yıkattım. İşe başlayacağım ya başlamadan çıksın aradan dedim.
Bizde sıkışığız canım aslında bende raporluydum ya. Ama camlar kapılar berbattı ben yapamazdım. Eşim zaten hiç beceremez. Tam olsun olmuşken dedim. Uzun bir süre çağırmamİyi baktın kuZum temiz temiz oturun işten gelince aklın evde olmaz sil süpür yeter sana
Bu akşam kızartma yapacam akşam gene Mutfak temizlenecek mesela eşim üst dolapları Silecek
Bende altları silecem
Bende bu aralar kadın alacak durumda değilim maaşda alamıyorum ya
Zaten evdeyim Her gün bir şey yapsam yeter
Kemeralti'nda bi gezmek lazim. Bebek arabasini, besigi, bir cok kiyafet havlu falan oradaki bebek magazalarinin birinden almistik. Toplu alinca saglam indirim yaptilar. Pierre cardindi bizim arabaAmin kuzucum cok tatlı heyecanlar yasiyoruz
evet e bebek ve civilim modelleri cok guzel ve gercekten uygun ben izmir deyim acaba burada da bebekle ilgili baska bir yer varmidir
Icimden delice alisveris geliyor ve hep aklim karnimda) normaldir di mi
Ornegin
Bulundugum yerde mucize filminin 2. Cekiliyor millet kamerada gozukme derdinde
Ben esime diyorum ki amaaaan nasilsa vizyona girecek gecmeyelim o yoldan kalabalık biri gobegime carpar)
benim aklim hep bebekte)
SEPTEMBER LOVE
2 ay raporluydum ya hala onun parasını bile alamadımBizde sıkışığız canım aslında bende raporluydum ya. Ama camlar kapılar berbattı ben yapamazdım. Eşim zaten hiç beceremez. Tam olsun olmuşken dedim. Uzun bir süre çağırmamsil süpür yaparım dediğin gibi. Kız bende bu temizlikten önce bi kızartma yapsaydım keşke temiz ya şimdi kıyamam yapamam kızartma
Hocam sizde böyle yaparsınız biz ne yapalım ah ahneler oluyor burdaa..yettim katletmeyin Türkçemizi
Şaka biyana da hic takılmam öyle şeylere çünkü ben de hiç dikkat etmem yazarken
Türkçe bitmiş azizim...Hocam sizde böyle yaparsınız biz ne yapalım ah ahgeronimo_s sen söyle nerede o eski öğretmenler
Hepimizin aklı hep karnımızda ben bakkalla giderken elim karnımda gidiyorum neden bilmıyorum ama dışarı çıkınca hep karnımı koruma içgüdüsü oluyorAmin kuzucum cok tatlı heyecanlar yasiyoruz
evet e bebek ve civilim modelleri cok guzel ve gercekten uygun ben izmir deyim acaba burada da bebekle ilgili baska bir yer varmidir
Icimden delice alisveris geliyor ve hep aklim karnimda) normaldir di mi
Ornegin
Bulundugum yerde mucize filminin 2. Cekiliyor millet kamerada gozukme derdinde
Ben esime diyorum ki amaaaan nasilsa vizyona girecek gecmeyelim o yoldan kalabalık biri gobegime carpar)
benim aklim hep bebekte)
SEPTEMBER LOVE
Kızartma gibi olmuyor ama sanki ya kızartma daha bir güzel oluyor. Neden almadın ki canım. Ben aldım SGK dan.2 ay raporluydum ya hala onun parasını bile alamadım
Sağlık olsun ne yapalım
Bak ne diyeceğim patlıcan kabak havuç soğan biber patates hepsinin kesip tuz ve yağ ile harmanlıyorum
Tepsinin üstüne yağlı kağıt serip fırına atıyorum
Mutfak tertemiz kalıyor çok Hafif güzel oluyor
Yani evde ne varsa atıp fırına atıyorum
Sonra gene üstüne ister yoğurt ister domates sos yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?