KArdeş gelecek okul değişecek falan seni zorlamaz inşallah üstüste gelmişHaftaya izin aldim kizimin anaokulunu degistirecegiz. Yeni okuluna insllah cabuk alışır. Burda sıkıntılar yaşadık.
Ama hafif oluyor hem sağlıklaKızartma gibi olmuyor ama sanki ya kızartma daha bir güzel oluyor. Neden almadın ki canım. Ben aldım SGK dan.
Yiyemedim kıs kocam yediNapıyorsunuz kızlar
Bulantılı birgün daha bitti çok şükür
Hava serin burda benimkini ikna edeyim de azıcık hava alayım
Yarın evdeyim çıkarırım dedi ama olsun
Evde otur otur nereye kadar
SEPTEMBER LOVE yedin mi kız kızartmaları
Ama hafif oluyor hem sağlıkla
Rapor bitmeden verirmezmiş rapor bitti bu sefer de ay sonu dediler
Bir yandan da kocama Mutfak dolapı sildiriyorum:)
Adam bıktım diyor söyleniyor çok ama hiç duymuyorum
Temizlikci kadın kızıyla mı geliyor zor olmuyor öyleAman perşembe de bana gelecek halıları serdirecrm.ama kadının çocuğu bazen yanında geliyor inşallah gelmez yaaa .şimdi de kafayı ona taktım.Hiç sevmem öyle şeyi ama.mecbur kızım var evde halıları serdirmek zorundayım.
Bende diyom niye benlen ugrasmiyo bu kizHaftaya izin aldim kizimin anaokulunu degistirecegiz. Yeni okuluna insllah cabuk alışır. Burda sıkıntılar yaşadık.
Saç boyayan varmi aranızda
Aslında bende istemem ama çok kötü durumdayım.kardesimin düğünü de var kararsız kaldım.doktorum boyayabilirsin dedi
Arkadaşlar şimdi araştırıyorum da bebek için yorgan yastık falan kullanılmıyormuş. O zaman sadece çarşaf mı almak lazım yoksa hepsini takım mı almak lazım birkaç ay içinde kullanılıyor mu . Çünkü öyle uzun süre kullanılmayacaksa çarşafın falan rengi solacak diğerleri kullanılmamış kalacak karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Taşınmayi da unutmayalimKArdeş gelecek okul değişecek falan seni zorlamaz inşallah üstüste gelmiş
Aaa senin yerin dolmaz merak etmeBende diyom niye benlen ugrasmiyo bu kiz
Meger kendine yeni ugraslar bulmus kafayi anaokul ogretmenine sarmis
Ask olsun cok krildim
Benim de ombre vardı saçlarımı kestirdim ombreler gittiBen firsatini bulursam boyaticam. Guzel bir ombre yaptiricam. Kisa kestirince gitti ombrelerim.
Ben ilk zamanlar kundak seklinde battaniyeler var ya onlardan kullanmistim. Cok kullanisli oluyor. Carsaf da lastikli aldim 3-4 tane. Yastik zaten kullanilmiyor. Yan korumalar olsun diye uyku seti aldim ama yan korumalarla aldigim ayri carsaflari kullanmis oldum uzunca sure. Sonra yaz geldi derken, kisa da uyku tulumu kullandim daha cok. Arkadaslarin dedigi gibi ustlerinde yorgan durmuyor cok aciyolar zaten. O kundak seklindeki acilip kapanan dugmeli ya da fermuarli battaniyeleri siddetle tavsiye ederim. Evde disarda, gittigim heryerde rahatca kullandim.
Kısss bizim ayrıntılı ultrasona az kaldıgeronimo_s bir de taşınma vardı hakikaten çok hızlı geçecek gebelik senin için. Bir bakmışsın kucağında ohhh miss
Kizima yeni okul evimize yeni bebek. Yeni ev. Bi de esimin is degistirme olayi var. Yeni is de olursa iyice sapitcaz. 2019 gumbur gumbur geliyor.geronimo_s bir de taşınma vardı hakikaten çok hızlı geçecek gebelik senin için. Bir bakmışsın kucağında ohhh miss
Yaaa olsun bitsin artık gün sayıyorum resmenKısss bizim ayrıntılı ultrasona az kaldı
Nereden nereye taşınma var ben onu atlamışım demek kiKizima yeni okul evimize yeni bebek. Yeni ev. Bi de esimin is degistirme olayi var. Yeni is de olursa iyice sapitcaz. 2019 gumbur gumbur geliyor.
Bende resmen gün sayıyorum on kere randevuyu öne almayı düşündüm vazgeçtimYaaa olsun bitsin artık gün sayıyorum resmen
Yeni eve gececegiz. Teslim 31 ekimdi ertelediler. Insallah bebek dogmadan taşıniriz. Yeni ev is yerime kayin valideme ve kizimin yeni okuluna yakin olacak cunkuNereden nereye taşınma var ben onu atlamışım demek ki
Hocam sizde böyle yaparsınız biz ne yapalım ah ahgeronimo_s sen söyle nerede o eski öğretmenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?