2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızartma gibi olmuyor ama sanki ya kızartma daha bir güzel oluyor. Neden almadın ki canım. Ben aldım SGK dan.
Ama hafif oluyor hem sağlıkla
Rapor bitmeden verirmezmiş rapor bitti bu sefer de ay sonu dediler
Bir yandan da kocama Mutfak dolapı sildiriyorum:)
Adam bıktım diyor söyleniyor çok ama hiç duymuyorum

Yiyemedim kıs kocam yedi
O ağzımdaki tat varya midemi ağzıma getirdi
Gez gez tabi

Temizlikci kadın kızıyla mı geliyor zor olmuyor öyle
KuZum bide ZAten sana her gün gelen kadın var ev çok dağılmaz senin

Saç boyayan varmi aranızda
Aslında bende istemem ama çok kötü durumdayım.kardesimin düğünü de var kararsız kaldım.doktorum boyayabilirsin dedi

Ben firsatini bulursam boyaticam. Guzel bir ombre yaptiricam. Kisa kestirince gitti ombrelerim.

Ben ilk zamanlar kundak seklinde battaniyeler var ya onlardan kullanmistim. Cok kullanisli oluyor. Carsaf da lastikli aldim 3-4 tane. Yastik zaten kullanilmiyor. Yan korumalar olsun diye uyku seti aldim ama yan korumalarla aldigim ayri carsaflari kullanmis oldum uzunca sure. Sonra yaz geldi derken, kisa da uyku tulumu kullandim daha cok. Arkadaslarin dedigi gibi ustlerinde yorgan durmuyor cok aciyolar zaten. O kundak seklindeki acilip kapanan dugmeli ya da fermuarli battaniyeleri siddetle tavsiye ederim. Evde disarda, gittigim heryerde rahatca kullandim.

Benim de ombre vardı saçlarımı kestirdim ombreler gitti
Şimdi tekrar yaptırmak istıyorum ama doktoruma hiç sormadım da doktor izin vermez gibi geldi açıcı filan olacak ya
O dediğin kundak şeklindekilere baktım çok güzeller ama onların incesi mi kalın olanı mı uygun olur bizim bebelere
Bide kuZum ayrıntılı ultrasonunu yaptırdın mı seninde zamanın gelmiş
Subat anneleri genelde yaptırmış herhalde bir kaç yazı okudum orda biraz Canım sıkıldı

geronimo_s bir de taşınma vardı hakikaten çok hızlı geçecek gebelik senin için. Bir bakmışsın kucağında ohhh miss
Kizima yeni okul evimize yeni bebek. Yeni ev. Bi de esimin is degistirme olayi var. Yeni is de olursa iyice sapitcaz. 2019 gumbur gumbur geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…