onu belirtmedim,hiçbi işe yaramıo bu durumlardaSen restorant zincirleri sahibesi oldugunu belirtseydin TSH degerinden once beklenen ilgiyi gorurdun benxe :))
Evett zafer bizimm akşam eşim fişi görünce de acaba aynı şeyi düşünecek mi :)
Penti den bi şey alamadım ama ikisi birden ağır gelecekti çünkü
Aynısını düşündüm bende Şimdiden ölçüleri değişti Doğuma yakın almak lazımyok yok bir şey demez hamile olduğumuz sürece bize her şey serbest :)
ben pentinin internet sitesine baktım da sadece sütyenlerde indirim var sanırım.
şu an kullanmak için var benim de ama doğuma yakın göğüs şişliğimize göre emzirme sütyeni almalıyız.
Aklından bulunsun sağlık ocağı tsh testi yapıyorhemen dahiliyeye göründüm. ilaç yazdı 50mg.lık. altında yatan bişey varmı yokmu die tiroid için ultrason çektirdim hiçbişey çıkmadı. 50mg ilaç bide demir ilacı verdi. ayda bir kontrol artık.. ama baya telaş yaptım bugün,koşturdum,sancım var
Penti kalabalik olursa pazara gidin.Ebemin basma donlarinin aynisi 5 tl :))Aynısını düşündüm bende Şimdiden ölçüleri değişti Doğuma yakın almak lazım
Zaten hastane için pijama da alacağız ya
2 tl don var Pazarda :)Penti kalabalik olursa pazara gidin.Ebemin basma donlarinin aynisi 5 tl :))
saol kuzum. evet sağlık ocağında yaptırıyorum hep tahlilleri.. levotirin 50mg vermiş... düşer 1aya sıkma canını dediAklından bulunsun sağlık ocağı tsh testi yapıyor
Aylık oradan yaptıra bilirsin
Bide ilaçı aç karnına 30-45 önce içmen lazım
Geçmiş olsun
Bence dogum sonrasi odana gecince ac bak garanti olur :))16+4 hala cinsiyet ogrenemedim. Bacaklarini kapamis yatiyorduaz durtukledi ama yok degistirmedi kendini herhalde ayrintili ultrasonda ogrencem hakkaten bu gidisle
canım sana16+4 hala cinsiyet ogrenemedim. Bacaklarini kapamis yatiyorduaz durtukledi ama yok degistirmedi kendini herhalde ayrintili ultrasonda ogrencem hakkaten bu gidisle
Valla soylemesin bencede :) ilkinde gene 17. Haftada soylemisti en azindan ne garantici doktor bu yahu :)Bence dogum sonrasi odana gecince ac bak garanti olur :))
Ittiri vittiri bi cinsiyet partisi var ya ayni onun gibi heyecanli olur :))
Keske dayanabilsemde oyle olsacanım sana4body1soul tavsiyesi vereyim mi? bebek doğunca odaya getirdiklerinde açar bakarsın meymiş cinsiyeti
Yakında karnından seslenecek sana ve cinsiyetini bebiş kendi söyleyecek herhalde :)16+4 hala cinsiyet ogrenemedim. Bacaklarini kapamis yatiyorduaz durtukledi ama yok degistirmedi kendini herhalde ayrintili ultrasonda ogrencem hakkaten bu gidisle
Aayy çatlardım herhalde16+4 hala cinsiyet ogrenemedim. Bacaklarini kapamis yatiyorduaz durtukledi ama yok degistirmedi kendini herhalde ayrintili ultrasonda ogrencem hakkaten bu gidisle
Sen bulantilara dayanmis garisin cinsiyette neymis senin icin :))Keske dayanabilsemde oyle olsa
valla ya kizim yada oglum diye sevmek istiyorum artik :)Yakında karnından seslenecek sana ve cinsiyetini bebiş kendi söyleyecek herhalde :)
aslinda asiri merak etmeden bu haftaya kadar dayandim ama bu kez soyler diye bekliyodumAayy çatlardım herhalde
Oyle hemen odaya gelince bakilmaz bacim :)) hele bi gelen giden bitsin ortalik sakinlesin ana kendini bi iyi hissetsin sonra acar bakar acelesi necanım sana4body1soul tavsiyesi vereyim mi? bebek doğunca odaya getirdiklerinde açar bakarsın meymiş cinsiyeti
Sen bulantilara dayanmis garisin cinsiyette neymis senin icin :))
Kiz yok bana gelen giden olamaz.Oyle hemen odaya gelince bakilmaz bacim :)) hele bi gelen giden bitsin ortalik sakinlesin ana kendini bi iyi hissetsin sonra acar bakar acelesi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?