- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bence de kontrol hakkın geçmeden git baktır bi dahavalla ya kizim yada oglum diye sevmek istiyorum artik :)
aslinda asiri merak etmeden bu haftaya kadar dayandim ama bu kez soyler diye bekliyodumkontrol randevusu actirip tekrar gideyimmi haftaya diye dusunuyorum
Ilkinde bende de oyle oldu canim. Hicbisey anladimkızlar bu arada bu tetanoz iğnesi bugün bana vurmadı mı aceba bu hemşire?ne ağrısı var ne izi
Cok haklısın canım bir iki yıl zorluk olacak illa ama sonra onun kendi hayatı olacak ben nerde bulurum bir daha böyle is.. Sukur haftasonu tatil 08/18 calısıyorum yol yemek her hakkımızı verir firma. Cok haklısın.. Bir de maddiyatta önemli ne yazıkki cocuk buyurken mutlaka paraya bakıyor hersey
kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!
Uyluk kemigi 2 bacagi-popo. Oratada bisey var diyenler? Yok diyenler?
20 sene sonra cocuk bu fotoyu ulu orta vuraya yukledigini gorunce bi daaa senin yuzune bakar mi?Bakmaz diyenler ?Uyluk kemigi 2 bacagi-popo. Oratada bisey var diyenler? Yok diyenler?
Maşallah de kıssskızlar bu arada bu tetanoz iğnesi bugün bana vurmadı mı aceba bu hemşire?ne ağrısı var ne izi
Erkek bu BebekUyluk kemigi 2 bacagi-popo. Oratada bisey var diyenler? Yok diyenler?
Ay cok meraklanmaya basladim saol sekerimS ssule07 çok saol canım.. evet rahatladım biraz çok şükür..
Atom heart mother bana ortaaa var bişiler gibi geldi
Anne yeeeaaaa diye cumle mi baslayacak, baslarim onun bacagina20 sene sonra cocuk bu fotoyu ulu orta vuraya yukledigini gorunce bi daaa senin yuzune bakar mi?Bakmaz diyenler ?
Ay hadi bakalim saglikla insallah :) kizim var canim huysuz aksi naletttErkek bu Bebek
Evde kız vardı dimi ZAten
Aynısını düşündüm bende Şimdiden ölçüleri değişti Doğuma yakın almak lazım
Zaten hastane için pijama da alacağız ya
Aldim hic kullanmadim desem. Arkadasima hediye ettim.evet çok alınacak var.
yoğurt yapma makinası almak gerek bir de.
Kısss öyle deme kızlar biraz öyle olabilir sorun olmazAy hadi bakalim saglikla insallah :) kizim var canim huysuz aksi nalettt
Kayınvalidem varmış al dedi almadımevet çok alınacak var.
Tabi canim saglikli olsunlar allahtan baska ne istenir?... guzel huy, guzel ahlak da istenebilir :) allahin bildigini kuldan saklayamiyorum vallaKısss öyle deme kızlar biraz öyle olabilir sorun olmaz
Yeter ki sağlıklı olsunlar
evet çok alınacak var.
Aldim hic kullanmadim desem. Arkadasima hediye ettim.
Küçükken ben öyleymişimTabi canim saglikli olsunlar allahtan baska ne istenir?... guzel huy, guzel ahlak da istenebilir :) allahin bildigini kuldan saklayamiyorum vallahuysuz iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?