2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyluk kemigi 2 bacagi-popo. Oratada bisey var diyenler? Yok diyenler?

Eklentiler

• 81816D2D-CBFD-48DF-B4B4-EF42C1BB3A63.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 101

Zaten patronun anlayisliymis, emzirme donemini rahat gecirirsin. Ek gida surecine girdikten sonra da sikinti kalmiyor. Hatta duzenin daha iyi oturur. Alalh iyi insanlar cikarsin karsina, yavrunu gonul rahatligiyla emanet edebilecegin. Gerisi zaten kolay. Gunler su gibi geciyor.

kızlar moralim çok bozuk sabah kan verdim TSH 4.66 çıkmış. hemen doktoruma mesaj attım. hasbam dahiliye doktoru görmesi gerekiyor yazmış sadece!

Gecmis olsun canim. Dahiliyeye de gorunmussun zaten. Kisa surede duser hemen sikma canini.

Uyluk kemigi 2 bacagi-popo. Oratada bisey var diyenler? Yok diyenler?

Valla bu ultrason fotolarindan hicbirsey anlamiyorum ben.

evet çok alınacak var.
yoğurt yapma makinası almak gerek bir de.

Aldim hic kullanmadim desem. Arkadasima hediye ettim.

Ben de aldim ve hic kullanmadim aynen. Benim aldigim Arzum marka. Sutun sicakligini vs herseyi sen ayarliyorsun, o sadece mayalama suresince sicakligi sabit tutuyor. Ama kendi mayalayan, sutu kendi isitan modeller varmis sanirim. Almisken oylesini almak daha mantikli.

Kizlar bsy sorcm icinizde hem ozelde hem devlette takip yaptiraniniz var mi?? Ben 2 hfta arayla ozele ve devlete randevu almayi dusunuyorum ne diyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…