- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben görürüm gözetliyorum onu sosyal alemde :))Nirden gördün nirden![]()
Sen kaçırdın mı instagram muhabeti yaptık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görürüm gözetliyorum onu sosyal alemde :))Nirden gördün nirden![]()
valla bende anlamadm. yeniden ultrason yazdıMaşalllah kuZum
İki kere mi ayrıntılı yapılıyor sana
Sıkı takipteyim haberin olsun
KaçırmışımBen görürüm gözetliyorum onu sosyal alemde :))
Sen kaçırdın mı instagram muhabeti yaptık
Hahahhahah ay güldürdün beni
Hahahhahah ay güldürdün benisuyuma gidin kızlar hormonlarım beni ele geçirdi
![]()
Ben istiremIsteyen ozelden bana da yazsin instagram adresimi vereyim. Pek kullanmiyorum ama olsun.
Gaz falandir. Bebek cok yukarida degilKızlar karnımın bir tarafı sert oluyor bazen ara ara. Sağ üst taraf. Normal mi? Bebek midir ? Nedir bu
Hımm kasılma böyle bir şey değil ama dimi. Gazdır inşallah ama bilemedimGaz falandir. Bebek cok yukarida degil
Bi ağrı sızı herhangi bir şey yok zaten ama donunca sert baya. Gazdır o zaman benimkiKarnının bir bölümü sertleşiyor ama yukarda olmuyor pozisyon değiştirince geçiyor zaten benim 1 ya da 2 kez oldu
Yaygın sertlik ise gaz sanıyorumBi ağrı sızı herhangi bir şey yok zaten ama donunca sert baya. Gazdır o zaman benimki![]()
Evet yaygın ama karnımda değil tam. Yanlarımda. Sağ üst yanımda. Önemli bir şey değildir ya merak ettimYaygın sertlik ise gaz sanıyorum
Yok yok bence merak etme üstteyse sıkıntı olmazEvet yaygın ama karnımda değil tam. Yanlarımda. Sağ üst yanımda. Önemli bir şey değildir ya merak ettim![]()
Gel sende ekleşNeyyy herkes ekleşiyor muuu![]()