- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Hiç uyumadım gözümü kapatamıyorumGünaydınSEPTEMBER LOVE ben 4bucukta sizmisim. 7bucukta kizim uyandirdi. Hic mi uyuyamadin?
Bide üstüne üzüntü eklenince herhalde o yüzden uyuyamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç uyumadım gözümü kapatamıyorumGünaydınSEPTEMBER LOVE ben 4bucukta sizmisim. 7bucukta kizim uyandirdi. Hic mi uyuyamadin?
Hala aynıyız canım. hatta ben biraz daha ilerlettim gibi. Kızçem bu gece daha sakin uyudu. Biraz daha dinlenmiş olarak kalkar inşallah. Sen nasılsın?
Ben olsam değiştirirdim daha şade bir şey alırdım canım. Tabi ki benim fikrim bu.Kızlar merhaba bu takım hediye geldi bugün benim oğlum olacak ayakkabı kız ayakkabısı gibi mi duruyor?içinde değişim fişi var değiştireyim mi size bi sormak istedim.Bir de bu hastanede mi kullanıyor evde mi af buyurun ama vallahi bilmiyorum
Pera etkilenmesin diye ağlamadım kimse Yanımda konuşup ağlamıyor , bu gün herkez cenaZede beni götürmüyorlar ben evdeyim arkadaşlarımız gelecek onlarla dışarı çıkacağız bana da iyi gelecektir.Günaydın kızlar. Sizden bir ricam var. Erkek kardeşim bekçilik için sınava girmişti. Her şey halloldu derken sağlık raporunda kulakta işitme sıkıntısı çıktı. Hepiniz hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim. İşi heyete kaldı. Muhtemelen heyette elenir. Ama yine Ümit olmadan olmuyor işte.çok sevinmişti. Olmadığımda psikolojisi yerle bir olacak.
Günaydın canımmmGünaydın kızlar.
Buyuk ihtimalle canim. Ben de yagmura hamileyken dogumdan 15 gun once esimin dedesini kaybettik. Hem de 68 yasindaydi. Ve cok ani vefat etti. Kayinvalidem eşim falan apar topar Bursa'ya gittiler. Ben de o zaman cok etkilenmistim. Cok tatli bir adamdi benim dedelerim anneannem babaannem 2000-2008 arasi 2ser yil arayla vefat ettiginden kendi dedem yerine koymustum. Canim her sey Allahtan hastaligi var miydi bilmiyorum ama Allah yattigi yerde dinlendirsin. Uzmemeye calis kendini biraz farkli seylerle ilgilenHiç uyumadım gözümü kapatamıyorum
Bide üstüne üzüntü eklenince herhalde o yüzden uyuyamadım
Cenazeye gitmemekle cok cok iyi yaptin. Ama aglaman bence cok sorun degil. Bagira bağıra kendini yerden atip aglamadigin surece bir sey olmaz. Icine atma aman. Bir de arkadaslarla cikmak iyi gelirPera etkilenmesin diye ağlamadım kimse Yanımda konuşup ağlamıyor , bu gün herkez cenaZede beni götürmüyorlar ben evdeyim arkadaşlarımız gelecek onlarla dışarı çıkacağız bana da iyi gelecektir.
Doktor asla söylemeyin demiş ama ölum bu kaç gün saklanırdı
KuZum kardeşine dua edeceğim , inşallah heyet raporundan geçer ve bekçiliğe hak kazanır
Ne zaman belli olacak
Sende bol bol meyve ye vitamin al
HiçPera etkilenmesin diye ağlamadım kimse Yanımda konuşup ağlamıyor , bu gün herkez cenaZede beni götürmüyorlar ben evdeyim arkadaşlarımız gelecek onlarla dışarı çıkacağız bana da iyi gelecektir.
Doktor asla söylemeyin demiş ama ölum bu kaç gün saklanırdı
KuZum kardeşine dua edeceğim , inşallah heyet raporundan geçer ve bekçiliğe hak kazanır
Ne zaman belli olacak
Sende bol bol meyve ye vitamin al
Naber canım? Hiç mi uyumadınGünaydın canımmm
Günaydın. İnşallah elemezler. Sorun çok büyük değilse bir umut belkide elemezler canım. Hakkında hayırlısı olsun.Günaydın kızlar. Sizden bir ricam var. Erkek kardeşim bekçilik için sınava girmişti. Her şey halloldu derken sağlık raporunda kulakta işitme sıkıntısı çıktı. Hepiniz hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim. İşi heyete kaldı. Muhtemelen heyette elenir. Ama yine Ümit olmadan olmuyor işte.çok sevinmişti. Olmadığımda psikolojisi yerle bir olacak.
Bu gün Tekirdağ’dan arkadaşlarımız gelecektiCenazeye gitmemekle cok cok iyi yaptin. Ama aglaman bence cok sorun degil. Bagira bağıra kendini yerden atip aglamadigin surece bir sey olmaz. Icine atma aman. Bir de arkadaslarla cikmak iyi gelir
Insallah tedavi edilebilir cozulebilir bir seydir. Bekçilik kosullari ve maaslari son zamaarda cok iyi diye duymustu. Insallah gecer heyetten.Günaydın kızlar. Sizden bir ricam var. Erkek kardeşim bekçilik için sınava girmişti. Her şey halloldu derken sağlık raporunda kulakta işitme sıkıntısı çıktı. Hepiniz hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim. İşi heyete kaldı. Muhtemelen heyette elenir. Ama yine Ümit olmadan olmuyor işte.çok sevinmişti. Olmadığımda psikolojisi yerle bir olacak.
Eşim tembih etti arkadaşlar gelene kadar yataktan çıkma diye öğlene kadar oyalanırım sonra duş alıp ayağa kalkarımNaber canım? Hiç mi uyumadınbugün nasıl ayakta kalacaksın. Yorgun olursun
ölüm her zaman acıtıyor ama yapacak bir şey yok malesef çok düşünmemeye çalış. Allah rahmet eylesin
![]()
Amin canım çok sağol.Günaydın. İnşallah elemezler. Sorun çok büyük değilse bir umut belkide elemezler canım. Hakkında hayırlısı olsun.
Canım duş alıp dışarı çıkma bence. Ben öyle hasta oldum. Dışardan gelince al. Ya da saçını ıslatma. Havalar kötü hamilelikte daha çabuk hasta oluyor insan.Eşim tembih etti arkadaşlar gelene kadar yataktan çıkma diye öğlene kadar oyalanırım sonra duş alıp ayağa kalkarım
Gece çok kalmam erken yatar dinlerim
Allah razı olsun sağol canım