Ben 12. Haftadan beri decavit kullanıyorum sağlık ocağından ücretsiz alıyor eşim. İkizler gayet hatalarıyla uyumlu hatta arada biraz önde gidiyorlar ki ekstra hiçbir takviye almıyorum bir haftadır b12 düşüklüğü var diye ki eskiden beri hep eksik benim et yiyemiyorum yanına b12 takviyesi verildi. Bunun dışında normalde destek almıyorum Doktorlar gerek yok dedi. Hala kan ilacı bile başlamadilar o kadar. Kan seviyesi normalin azıcık altında gerek yok dediler yeterli hala. Ben akşam yemeğinden sonra yatmadan önce öyle keyfime göre alıyorum sorun olmadı. Daha önce kullandığım takviye tüp Bebek döneminde 60 liraydı çok para gidiyordu bıraktım. Süt verirken de takviye gerekiyormuş.
Bugün daha iyiyim Dr biraz daha içimi rahatlattı ilaç kasılmayi durdurdu çok şükür öğlen gibi oldu en son şimdi yok. Uzun süre kullanacağım öyle görünüyor bu ilacı. Rahim ağzını da yarın ya da sonraki gün doktor kontrol edecek bir sorun görmezse daha da kısalma gibi eve göndereceğim istirahat edeceksin dedi. Çok erken hele ki İkizler için çok daha erken doğum için büyütebildigimiz kadar devam edeceğiz dedi. Ciğer gelişimi için bugün ikinci doz iğne yapılacak temkinli gideceğiz diyor dr. Artık yapacak başka bir şey kalmıyor ikiz demek yatmak demek onu anladım zaten yatıyordum korkudan ama olacak olana çare olamadık. Sadece bir gün sağlık ocağında iğne olmak için yürüdüm bir gün arkadaşa taksi ile gidip geldim ayaklarımı sürekli uzattım iki gün pes peşe bu etkinlikler fazla geldi ertesi gün hastaneye geldik.
Eşim bakıyor sagolsun yatmaya devam. Hatta hastanede yoruldum. Yemeğim önume gelir giderdi burda kalk kendin al önüne çek

azıcık ayakta görseler hemşire ayakta durma gezinme diye yspistiriyor.
Biri kız biri erkek Rabbim bağışlarsa inşallah. Listede yazıyor.