• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kışın ne giymeni beklıyor acaba :))
Ben şuan çeyizlik pijamamla yatsam adam bana kızar
Üşüyüp hasta olursun sakın böyle yatma der :))
Artık sen düşün benim adamım kabulleniş durumunu
senın adam kral:KK53:o en çok tayt giymemi seviyor ama afedersin toto bi yana göbek bi yana taytlarla daha feci görünüyorum:skandal:

Kızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
ben değil ama kuzenim tüm hamilelik boyunca içti ve çok riskli kanamalarla geçen bir hamileliği vardı. doktoru uyarıyordu bizler uyarıyorduk 34. haftada erken doğum yaptı.Hamileliği zor geçmişti, sigaramı tetikledi yoksa zaten riski olduğu içinmi erken doğum oldu bilemiyorum .ama ne olursa olsun içilmemesi gerek diye düşünüyorum,.

Kızlar aranızda sigara içen var mi ? Günde 3 tane içiyordum şu aralar günde 10 a cıktı stres heyecan oldukça. Bu durumu kimse bilmiyor. Sezeryan olurken sorun olur mu acaba. Spinal anestezi tutmaz mi ki çok korkuyorum. Çok pişmanım azaltmayı denicem.
Kullanmadım hiç hayatım boyunca. Keşke azaltıp bırakabilsen 10 baya fazla. Destek alsan birilerinden?

becidina becidina M mel33 topiğimizin güzel ikiz anneleri iyisiniz dimi
M mel33 bak bi sen değilsin devamlı yatan ikiz olunca daha zor geçiyor demek ki
Yatıyorum iyiyim çok şükür inşallah kısalma devam etmezse benim için sıkıntı değil ama M mel33 un kisalma biraz daha çoğalmıştı sonra yazmadı tekrar bende merak ediyorum 8mm olmuş :110: onun evde de sıkıntıları var benim eşim bakıyor çocuk yok bende daha kolay idare ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
İkiz gerçekten çok zormuş canım bu kadar olacağını bilsem tek embriyo transferi isterdim yaş nedeniyle hiç sorulmadı iki transfer yapıldı. Rabbim korusun inşallah güzel günlerini de görürüz. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin.

12 kilo ya kadar yolu var
Ama kuZum ben cidden az yiyorum
Bebek için süt yoğurt tüketiyorum
Normal yemekleri az yiyemiyorum zaten
Aylardır yatıyorum normalde kilosu olan öbür biriydim kilo vermek için çok diyet yaptım Spor yaptım yüzdüm. Hamile kaldım 5 kilo verdim ancak geri 3 kilo aldım midem yok olmuş gibi yer yok resmen ikiz olunca mide bulantısı bitti derken organlar yukarı sıkıştı nefes almak bile zor oluyor taaa 18. Haftada başladı bunlar. Hala hamile kaldım kilo da değilim ve 6. Ay bitmek üzere. Bebeklerin gelişimi iyiydi Allah'tan. Dikkat ediyorum düzgün şeyler yemeye çalışıyorum elimizden geleni yapıyoruz. Hamile olup şu çok kilo alma işini çözemedim.

becidina becidina Allah yardimciniz olsun bende yatiyorum inan oyle yorgunum ki yatmama ragmen hic kalkasim yok.Ama mecbur kalkiyorum.Esim vardiya izinleri bitti.Calismaya basladi.Yillik izninide dogumdan sonra kullanicak.O olunca yardim ediyordu en azindan cocuklari okula getir gotur faydasi oluyordu.Simdi cikip okula gitmek bile beni yoruyor hic arabadan inmesem bile gozumde bi buyuyo ki.Artik bitsin istiyorum bu hamilelik.
Nefes alamamayi hic saymiyorum bile.Birinin eli bogazimda sanki

BEN VARIM CANIM İLK ZALTIRKEN SORUN YAŞADIM BENİM DE ÇOK OLUODU AMA ŞİMDİ GÜNDE BİR EN FAZLA İKİ DR UMDA EN FAZLA İKİ DEDİ

canım nolur bırak zorla kendini olur mu hiç olmuyorsa da bir tane iç o bile çok sıkıntı..inşallah bırakırsın canım

becidina becidina M mel33 topiğimizin güzel ikiz anneleri iyisiniz dimi
M mel33 bak bi sen değilsin devamlı yatan ikiz olunca daha zor geçiyor demek ki
Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr

betsy_pc betsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..

SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE cantayi gordn muuu aksam esim gelsin ben de alcm aynisindan..onun aliexpress hesabi var karti da kayitli smdi bide bnmkini kaydetmyim dedm.. 4body1soul 4body1soul gecmis olsn buarada dikkat et kendini yorma bak buraya kadar geldik daha riskleri kaldirck durumda degil bebis azck daha buyusun..kiz bak olaylarin kadini yine cektm belayi.. senin hepsiburada da indirimde diye mesajini gordm gaza geldm aldm demistim ya daha canta yok meydanda guya 6aralikta kargolanckti ben de hepsibuaradaya mail attim iptal ettrdm ben de aliden alcm :halay::halay:

Canım maalesef o kadar yatmama rağmen bebekler dikişe dayanmış.ağrım var rahim ağzımda.anlıyacağın durumum farklı canım benim .maalesef banyo bile yasak şuan.abartmıyorum.yaşadıklarım çok zor.pazartesi doktora gidecem.yatış verirse kızımı nasıl bırakacam.bana çok düşkün.şuan 24haf.çok küçükler.herkesin derdi var ama benim ki farklı işte.oturamıyorum bile .........neyse inşallah sen iyisindirr
Ayy niye okdr ilerlemisler bebekler cok mu hareketli acaba ondan mi ki hep yatiyosun da yani dikise dayandrck hareket de yapmiyosun

Günde 10 çok fazla. Bebeğin düşük doğum ağırlığından tut erken doğuma kadar çok risk var. Ama en önemlisi plasenta yaşlanması. Allah korusun kötü sonuçları olabilir. Sen bırakmaya çalış bırakamıyorsan hiç değilse bir- iki tane iç. Her hamilelik bambaşka tabii ki ama yine de bu kadar içme ne olur ne olmaz sonra vicdan azabınla başbaşa kalma

Back
X