Yatıyorum iyiyim çok şükür inşallah kısalma devam etmezse benim için sıkıntı değil ama
@mel33 un kisalma biraz daha çoğalmıştı sonra yazmadı tekrar bende merak ediyorum 8mm olmuş

onun evde de sıkıntıları var benim eşim bakıyor çocuk yok bende daha kolay idare ediyorum Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
İkiz gerçekten çok zormuş canım bu kadar olacağını bilsem tek embriyo transferi isterdim yaş nedeniyle hiç sorulmadı iki transfer yapıldı. Rabbim korusun inşallah güzel günlerini de görürüz. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin.
Aylardır yatıyorum normalde kilosu olan öbür biriydim kilo vermek için çok diyet yaptım Spor yaptım yüzdüm. Hamile kaldım 5 kilo verdim ancak geri 3 kilo aldım midem yok olmuş gibi yer yok resmen ikiz olunca mide bulantısı bitti derken organlar yukarı sıkıştı nefes almak bile zor oluyor taaa 18. Haftada başladı bunlar. Hala hamile kaldım kilo da değilim ve 6. Ay bitmek üzere. Bebeklerin gelişimi iyiydi Allah'tan. Dikkat ediyorum düzgün şeyler yemeye çalışıyorum elimizden geleni yapıyoruz. Hamile olup şu çok kilo alma işini çözemedim.