• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm neden diyet verdi ki sen on gundurgdiyet yapiyordun bebek ondan almamistir belki kötü düşünme inşallah iyi olur herşey
Diyette kalori cok kisitlanmadi. Abur cubur recel tahin hamur isleri falan yasaktı. Kilo almayacaksin artik dedi. Bakalim ne olacak. Spor yasak kilo almaman lazim diyet yap ama bebegin kilosu az bebege kilo aldir her ucu b.klu degnek.

Kotuye bisey olmaz diyosun yani :KK54:
Ben cevabimi aldim :skandal:
ne münasabet ayol:halay: neler atlattın o yüzden öle dedim:dondurma: yaaa bende hafif kaşıntı oluyor bazen,şu kolestazdan korkuyorum:bicak: acaba bu böle hafif kaşımtıyla başlayıp artıyor mu? yoksa birden fazla kaşıntı mı oluyor? neyse tahlil zamanımda geldi bi alt ast bakalım karaciğer ne alemde:işsiz:

Aminn. İnsallah saglikla dogarlar.
Kuzum şeker yüklemesi yaptırdım mi.oy canım ya nasıl olacsk bilmiyorum ama inşallah herşey guzel olur.bende pazartesi gidecem inşallah doktor götürür seni bur az daha der.700 gram benim yavrularım da ama haftası çok düşük.idrar tahlili de vereyim diyorum gitmişken.Allahın bizlere yardım et.

Diyette kalori cok kisitlanmadi. Abur cubur recel tahin hamur isleri falan yasaktı. Kilo almayacaksin artik dedi. Bakalim ne olacak. Spor yasak kilo almaman lazim diyet yap ama bebegin kilosu az bebege kilo aldir her ucu b.klu degnek.
Bugun amma pohh lu konusmalar oldu :KK45:
Indirim yok mu indirim :KK45:

Ben 1,69 , 53 kg dım. O yüzden ilk 4 ay az aldığım için fırça bile yedim kadın doğumculardan. Kiloyu çok takmıyorum bende ama abur cubura çok düştüm. Daha çok problemim selülitlerle yedikçe onlar azıyor. Canım ona sıkılıyor, haliyle harekette olmayınca. Neyse doğsun bebişler sporun suyunu çıkaracağım
Son kontrolde ben de firca yedm doktorumdan ilk uc ay bulantidan 4kilo verdm smdi son ay da 1 kilo almism 3 kilo fln anca almisim totalde ama bebisin kilosu iyi gidiyo 720gr di pztsi gittigmde ben de takmiyorm doktor kizdi birsuru biraz kilo alman lazm bole gucsz dusersin fln dedi ama kizimin gelisimi gayet iyi gidiyo kendimi cok da yemeye vermicm yani ne yiyosam aynen devam.bnm ablam da kilo vererek dogum yapti sanrm genetik bi durum.. bu arada dolaba bayildim canimm hayalimdeki dolap cok tatli rengi de ayrica ve fiyati da cok iyiymis.. gule gulle kullansin nil prenses :KK200:

Kuzum şeker yüklemesi yaptırdım mi.oy canım ya nasıl olacsk bilmiyorum ama inşallah herşey guzel olur.bende pazartesi gidecem inşallah doktor götürür seni bur az daha der.700 gram benim yavrularım da ama haftası çok düşük.idrar tahlili de vereyim diyorum gitmişken.Allahın bizlere yardım et.
Amin insallah. Hepinize ayri ayri dua ediyorum. Seker yukleme yaptirdim bir sey cikmadi onda. Umutluyum. Bi dahaki kontrolde iyice beslenmis olacak yavrum.

Aglayarak ciktim muayeneden. Gelişmemiş 1 ayda 150 gram almis sadece. 950 gram su an boyu da uzamamis plesantan cok iyi durumda degil dedi. Suyu daha da azalmis. Cok moralim bozuk. Boyle giderse erken almamiz lazım dedi. Spor yasak sadece sol yanima yatacagim tuzu kes dedi. :KK43::KK43::KK42::KK42:
Canim benm cok uzuldm dikkat et bari hareketi temizligi fln biraz aksat ztn surda cogu gitti azi kaldi insallah vaktinde zamaninda saglikla gelir oglusun dualarim seninle :dua:

Canim benm cok uzuldm dikkat et bari hareketi temizligi fln biraz aksat ztn surda cogu gitti azi kaldi insallah vaktinde zamaninda saglikla gelir oglusun dualarim seninle :dua:
hepinizin agzi bal yesin. Ne guzel konusuyorsunuz. İnsallah dualariniz kendinize de gitsin. Hic yapmiyorum canim. azicik evi toparlama o kadar. Cogu gun yemek de yapmiyorum. Esim kayinvalidem sag olsun yardimcilar.

tamam biz hallettik
asil-asel
emre-cemre

ohhh hazırız ikinciyede nasıl olsa zor olan isimdi he he

ya ikincilerde erkek olursaaaaaa nolcaaakkk :>
biz şoookkkoookooooo :>

bu arada tatlım yenidoğan sünneti düşünüyor musunuz
biz yaptıralım diye karar verdik göbek bağı düşünce ve sarılık atlatılınca

ikinci de erkek olursa onu hiç düşünmedim bak :)
ben hemen doğduğunda düşünmüyorum sünneti.
biraz büyüdükten sonra düşünüyorum.

Back
X