Evimin kokusu bile rahatsız ediyor beni satmayı düşünmedim değil biter inşallah tez zamanda

Çok yanına yaklaşmıyorum ben o zaman rahatsız etmiyor. Bazen sarıldığındığında falan söylüyorum duşa gir canım diye alınmıyoda sağolsun. Kalkıp giriyor adam bu sefer de duş jeli kokusunu içim almıyor Garibim parfümünü falan sabah işe giderken yatak odasının kapıyı kapatıyor dışarıda sıkıp öyle gidiyor. Normalde de çok koku hassasiyetim olduğu için bu dönemde iyice zorlanıyorum. Valla bazen kendim bile kokuyormuşum gibi geliyor

Kilo takibi yapıyor musunuz kızlar ?
Ben bakmadım ama görenler baya zayıflamışsın dedi.
Çok halim yok bu sıralar da iştahım da yok.

Burda herkesin aynı durumu yaşaması birbirini anlaması gerçekten çok güzel bende eşime fired soylemedim ama arkamdan dönüp uyuyorm çünkü kokusu çok rahatsız ediyor tertemiz yıkandığı zaman bile her türlü koku rahatsız ediyor dışını .fırçalı yor o koku bile uzaktan hemen rahatsız ediyor

merhaba benimde son adet tarihim 5 agustos :)yanlız bende baştaki kısma bilgilerimi eklemek istiyorum nasıl yapabilirim.

13.haftada geçmesi gerekmiyor mu ya benim umudum .Hep geçecek diye

Tabi herkesin hamileliği farklıdır canım
Ama ben bu durumdayım malesef

Hiç istahim yok ve en sevdiğim yemeklerden bile lezzet alamıyorum
Böyle olunca da tabi yemek yemek istemiyorum

Gerçekten neden en çok eşimizin kokusu rahatsız ediyor çok ilginç :)

Ben de hep arkamı dönüp yatıyorum
Valla eşime de söyledim bana yaklaşma midem bulanıyor dedim acımasızca :)

En çok midemi bulandıran da sıvı sabunla ellerini yikadiktan sonraki koku
O kokunun yanında parfüm falan etkilemiyor bile

Eşlerin kokusu mis de olsa nedense hamilelikte mide bulandırıyor
Ben de aynı durumdayım

Bir de hep merak ettiğim konu kızlar
Hamilelikte cinsellik ile ilgili hormonlarımız nasıl etkileniyor
Bizim çok düzenli olan cinsel hayatımız hamileliğimle birlikte emekli hayatına döndü :)

Eşim sağolsun her zaman anlayış gösteriyor ama onu ihmal ettiğimi düşünüp çok üzülüyorum

Evimin kokusu bile rahatsız ediyor beni satmayı düşünmedim değil biter inşallah tez zamanda

Bizim de tayinimiz çıktı, taşındık ve ben hamile olduğumu öğrendim
Tabi hep bulantılı zamanlarım bu eve denk geldiği için evden inanılmaz soğudum

Özellikle mutfak ve banyoyu görmek bile istemiyordum
Birgün kv ye gittik -ki kendisini pek sevmem ve orda rahat edemem- orda eşim hadi gidelim artık dedi ben ağlamaya başladım
Burda kalmak istiyorum o ev midemi bulandiriyor dedim kendi evime gitmek istemedim ya düşün halimi
Daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum eve

Evet birbirimizle paylaşmak iyi geliyor insana gerçekten :) kendini gebelikte yanlız hissetmemek güzel bir şey bu konu altında.
Aynen öyle duşta alsa parfümde sıksa ister istemez oluyormuş :)

Çok zor cidden geçene kadar zorluyor insan kendini eve girer girmez öğürme geliyor bana evde olduğun zaman daha zor bilmiyorum nasıl geçer işte.

Çok zor cidden geçene kadar zorluyor insan kendini eve girer girmez öğürme geliyor bana evde olduğun zaman daha zor bilmiyorum nasıl geçer işte.

Ben çok zorlandim hatta esyalarimi toplayıp anneme gitmeyi düşündüm bir süre ama eve yeni tasindigimiz için sonradan hiç benimseyemem diye korktum evimde kaldım

O günler çok kötüydü ya hem açım diye ağlıyorum hem bulantıdan bir şey yiyemiyorum ve yediğim de anında çıkıyordu
Yazık eşim ne yapacağını şaşırmıştı
Çok şükür geçti ama hala iştahsızlık var ve kusma çok az olsa da bulantim hep var

Sezeryanda zaten öncesinde doğuyorlar bakalım kısmet merak ediyorum yavrumu zaten :)

Kokusu olmadan uyuyamadığım kocam bile kokuyor artık çok zorluyor bu koku mide meselesi. Sabah kusmalarım azaldı ama dün mide yanması başladı bende durulur belki diye çay içtim arttı yemek borum yanıyor

Bence eşler arası cinsellik baya önemli kızlar doktor yasaklamadıysa yapmamazlık etmeyin gebelik ilerledikçe ve doğumdan sonra toparlaması zor olur. Biz abartmadan her zamanki gibi devam ediyoruz onun mutluluğu da benimki kadar önemli bu dönemde

Açıkçası bu konuda doktora bir şey sormadım doktor da bir şey söylemedi
Kanama lekelenme gibi durumlar da yaşamadığım için sakıncalı bir durum yoktur diye düşündüm
Benim galiba hormonlardan bu şekilde etkilendi
Ben de gerçekten eşimi uzemyi hiç istemiyrm ama nerdeyse 10 günde veya 15 günde bir birlikte olmaya başladık

Ben idrar yolları enfeksiyonu geciriyorm, ondan dolayı sanırım kasık ağrım çok fazla
Bu da beni ilişkiden uzaklaştırıyor

Geçmesine sevindim canım :) bende arada oluyor evde olduğum zamanlardada bulantılar oluyor.
Dışarda veye iş yerimde nedense öyle değilim bulantı gelip gidiyor ama zorlamıyor sadece bir hafta zorlanmıştım okadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…