- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Evimin kokusu bile rahatsız ediyor beni satmayı düşünmedim değil biter inşallah tez zamandaGünde iki kere duş aldigi icin ondan koku gelmiyoda, koltuk altına sürdüğü şey aşırı tiksinc geliyo onuda evde akşam duş alınca surmuyo gece rahat oluyo, onun duş jelleride midemi kaldiriyo o yüzden aynı banyoyu kullanmıyorum. Onun kullandığı banyodaki o kokular çok fena geliyo , ben dişimi fircalayamiyorum şöyle üstün körü,dişimi fırçalarken çok kustum, yemeklerden önce fircaliyorum bazen gece yediklerim ziyan olmasın diye fırçalamadigim oluyo mecbur, bulantı hafifledi dün akşama kadar hiç yoktu yemek yiyince biraz başladı ,ama buna da şükür ,koku hassasiyetim üst seviyede
Benimki anlamaz öküz direk alınır anlasa bile canım.Ben diyorum her şeyi alındığını sanmıyorum biliyo çünkü kadın halinden hamileliğin ilk zamanlarının zor olduğunu
Çok yanına yaklaşmıyorum ben o zaman rahatsız etmiyor. Bazen sarıldığındığında falan söylüyorum duşa gir canım diye alınmıyoda sağolsun. Kalkıp giriyor adam bu sefer de duş jeli kokusunu içim almıyorMerhaba kızlar
Eşinizle aranız nasıl ?
Ben parfüm kokusundan çok rahatsız oluyorum rahatsız olduğumu bildiği için diğer odada yatıyor duş al diyorum üşeniyor çok içime sinmiyor ayrı yatması ama midem bulanıyor koku burnuma gelince
13.haftada geçmesi gerekmiyor mu ya benim umudum .Hep geçecek diye
Burda herkesin aynı durumu yaşaması birbirini anlaması gerçekten çok güzel bende eşime fired soylemedim ama arkamdan dönüp uyuyorm çünkü kokusu çok rahatsız ediyor tertemiz yıkandığı zaman bile her türlü koku rahatsız ediyor dışını .fırçalı yor o koku bile uzaktan hemen rahatsız ediyorBende eşimin normal ten kokusundan rahatsızım ama arkam donuk olunca sorun olmuyor yanyana yatınca alınca kokusunu midem bulanıyor :)) söylemedim eşime o biraz alıngan çünkü böyle şeylerde. Parfüm daha kötü yapıyor zaten.
merhaba benimde son adet tarihim 5 agustos :)yanlız bende baştaki kısma bilgilerimi eklemek istiyorum nasıl yapabilirim.Kendimle mukayese ettim de ... Benim de son adet tarihi 5 Ağustos tahmini doğum 12 Mayıs. 10+3 bugün. Aramızda beş gün var yani. Senin de 9+5 olman gerekiyor ama bebeğin ultrasonda birkaç gün küçük çıkmış olabilir. Normal bunlar. İlerleyen haftalarda öne bile geçebilir. Çoğunlukla öyle oluyor
13.haftada geçmesi gerekmiyor mu ya benim umudum .Hep geçecek diye
merhaba benimde son adet tarihim 5 agustos :)yanlız bende baştaki kısma bilgilerimi eklemek istiyorum nasıl yapabilirim.
Burda herkesin aynı durumu yaşaması birbirini anlaması gerçekten çok güzel bende eşime fired soylemedim ama arkamdan dönüp uyuyorm çünkü kokusu çok rahatsız ediyor tertemiz yıkandığı zaman bile her türlü koku rahatsız ediyor dışını .fırçalı yor o koku bile uzaktan hemen rahatsız ediyor
Merhaba kızlar
Eşinizle aranız nasıl ?
Ben parfüm kokusundan çok rahatsız oluyorum rahatsız olduğumu bildiği için diğer odada yatıyor duş al diyorum üşeniyor çok içime sinmiyor ayrı yatması ama midem bulanıyor koku burnuma gelince
Evimin kokusu bile rahatsız ediyor beni satmayı düşünmedim değil biter inşallah tez zamanda
Evet birbirimizle paylaşmak iyi geliyor insana gerçekten :) kendini gebelikte yanlız hissetmemek güzel bir şey bu konu altında.Burda herkesin aynı durumu yaşaması birbirini anlaması gerçekten çok güzel bende eşime fired soylemedim ama arkamdan dönüp uyuyorm çünkü kokusu çok rahatsız ediyor tertemiz yıkandığı zaman bile her türlü koku rahatsız ediyor dışını .fırçalı yor o koku bile uzaktan hemen rahatsız ediyor
Çok zor cidden geçene kadar zorluyor insan kendiniBizim de tayinimiz çıktı, taşındık ve ben hamile olduğumu öğrendim
Tabi hep bulantılı zamanlarım bu eve denk geldiği için evden inanılmaz soğudum
Özellikle mutfak ve banyoyu görmek bile istemiyordum
Birgün kv ye gittik -ki kendisini pek sevmem ve orda rahat edemem- orda eşim hadi gidelim artık dedi ben ağlamaya başladım
Burda kalmak istiyorum o ev midemi bulandiriyor dedim kendi evime gitmek istemedim ya düşün halimi
Daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum eve
Çok zor cidden geçene kadar zorluyor insan kendinieve girer girmez öğürme geliyor bana evde olduğun zaman daha zor bilmiyorum nasıl geçer işte.
Sezeryanda zaten öncesinde doğuyorlar bakalım kısmet merak ediyorum yavrumu zaten :)Evet canım,benimkini doktor düzeltti sata göre değil bebeğin haftasına göre yaptı ,ama iki gün önde gidiyor bebek ,zaten 4 Mayıs 40 haftam doluyodu, nisanin ikinci haftası itibariyle bekliyorum ben:) hayırlısıyla dogsunlarda artık nisan mayıs farketmez:)
Kokusu olmadan uyuyamadığım kocam bile kokuyor artık çok zorluyor bu koku mide meselesi. Sabah kusmalarım azaldı ama dün mide yanması başladı bende durulur belki diye çay içtim arttı yemek borum yanıyorMerhaba kızlar
Eşinizle aranız nasıl ?
Bence eşler arası cinsellik baya önemli kızlar doktor yasaklamadıysa yapmamazlık etmeyin gebelik ilerledikçe ve doğumdan sonra toparlaması zor olur. Biz abartmadan her zamanki gibi devam ediyoruz onun mutluluğu da benimki kadar önemli bu dönemdeEşlerin kokusu mis de olsa nedense hamilelikte mide bulandırıyor
Ben de aynı durumdayım
Bir de hep merak ettiğim konu kızlar
Hamilelikte cinsellik ile ilgili hormonlarımız nasıl etkileniyor
Bizim çok düzenli olan cinsel hayatımız hamileliğimle birlikte emekli hayatına döndü :)
Eşim sağolsun her zaman anlayış gösteriyor ama onu ihmal ettiğimi düşünüp çok üzülüyorum
Bence eşler arası cinsellik baya önemli kızlar doktor yasaklamadıysa yapmamazlık etmeyin gebelik ilerledikçe ve doğumdan sonra toparlaması zor olur. Biz abartmadan her zamanki gibi devam ediyoruz onun mutluluğu da benimki kadar önemli bu dönemde
Geçmesine sevindim canım :) bende arada oluyor evde olduğum zamanlardada bulantılar oluyor.Ben çok zorlandim hatta esyalarimi toplayıp anneme gitmeyi düşündüm bir süre ama eve yeni tasindigimiz için sonradan hiç benimseyemem diye korktum evimde kaldım
O günler çok kötüydü ya hem açım diye ağlıyorum hem bulantıdan bir şey yiyemiyorum ve yediğim de anında çıkıyordu
Yazık eşim ne yapacağını şaşırmıştı
Çok şükür geçti ama hala iştahsızlık var ve kusma çok az olsa da bulantim hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?