Aynen canım bende öyle düşünüyorum doktor bişey demediği sürece bizdede aynı :)Bence eşler arası cinsellik baya önemli kızlar doktor yasaklamadıysa yapmamazlık etmeyin gebelik ilerledikçe ve doğumdan sonra toparlaması zor olur. Biz abartmadan her zamanki gibi devam ediyoruz onun mutluluğu da benimki kadar önemli bu dönemde
Gerçekten neden en çok eşimizin kokusu rahatsız ediyor çok ilginç :)
Ben de hep arkamı dönüp yatıyorum
Valla eşime de söyledim bana yaklaşma midem bulanıyor dedim acımasızca :)
En çok midemi bulandıran da sıvı sabunla ellerini yikadiktan sonraki koku
O kokunun yanında parfüm falan etkilemiyor bile
Kızlar merhaba, nasıl gidiyo hamilelikler? Ben şimdi kontrolden çıktım. Rabbim kısmet ederse ikinci bi oğlum daha oluyor. Bu arada ikili test yaptırdım. Sonuçları 1hafta sonra alıcam.
Allah gönlüne göre versin, benimkide biseye benzetemedi, erkek diye söylediklerim hep erkek çıktı ama sizinki tam net değil dedi.sanirim çıkıntı tam belirgin değil hayırlısı insallahSelam herkese bebeğimin ense kalınlığı burun kemiği normal ölçülerdeymiş çok şükür. Cinsiyet olarak kıza benzetti
Vaşka cinsiyet öğrenen var mı
Sezeryanda zaten öncesinde doğuyorlar bakalım kısmet merak ediyorum yavrumu zaten :)
Gaviscon al canım çok rahatlarsın ben arada içiyorum ,tüm hamilelere veriliyorKokusu olmadan uyuyamadığım kocam bile kokuyor artık çok zorluyor bu koku mide meselesi. Sabah kusmalarım azaldı ama dün mide yanması başladı bende durulur belki diye çay içtim arttı yemek borum yanıyor
Hayırlı olsun,demekki gelmek istemiş dünyaya:) sağlıkla kucağına al insallahSelam kızlar benim 4. Gebeliğim planlı değil şuan nezle oldum onla upraşıyorum ayrıca kanamalarım yeni azaldı progestan kullanıuorum iğne ve fitil iğne bitti fitile devam
Hayırlı olsun canım ya :)Kızlar merhaba, nasıl gidiyo hamilelikler? Ben şimdi kontrolden çıktım. Rabbim kısmet ederse ikinci bi oğlum daha oluyor. Bu arada ikili test yaptırdım. Sonuçları 1hafta sonra alıcam.
Maşllah canımSelam herkese bebeğimin ense kalınlığı burun kemiği normal ölçülerdeymiş çok şükür. Cinsiyet olarak kıza benzetti
Vaşka cinsiyet öğrenen var mı
Maşllah canım hayırlı olsun seninde bebişin :)Selam kızlar benim 4. Gebeliğim planlı değil şuan nezle oldum onla upraşıyorum ayrıca kanamalarım yeni azaldı progestan kullanıuorum iğne ve fitil iğne bitti fitile devam
hayırlısı olsun canım ay bende cumartesi ikili test yapılcak cinsiyete bakılacak inşallah gösterrir kendiniKızlar merhaba, nasıl gidiyo hamilelikler? Ben şimdi kontrolden çıktım. Rabbim kısmet ederse ikinci bi oğlum daha oluyor. Bu arada ikili test yaptırdım. Sonuçları 1hafta sonra alıcam.
Hayırlı olsun canım ya :)
Maşllah canım
Maşllah canım hayırlı olsun seninde bebişin :)
Hayırlı olsun,demekki gelmek istemiş dünyaya:) sağlıkla kucağına al insallah
merhaba benimde son adet tarihim 5 agustos :)yanlız bende baştaki kısma bilgilerimi eklemek istiyorum nasıl yapabilirim.
Aminnn aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun. Aranıza yeni katıldım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla 2. Çocuğum olacak. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?