Aynen canım bende öyle düşünüyorum doktor bişey demediği sürece bizdede aynı :)

O sıvı sabun olayı ellerini yıkamak istemez mi insan ya,kokudan tiksiniyorum. Ama çok şükür bulantim baya azaldı.bence aşama aşama, iki haftaya koku hassasiyeti de geçer b nce inşallah:)

Selam herkese bebeğimin ense kalınlığı burun kemiği normal ölçülerdeymiş çok şükür. Cinsiyet olarak kıza benzetti
Vaşka cinsiyet öğrenen var mı
Allah gönlüne göre versin, benimkide biseye benzetemedi, erkek diye söylediklerim hep erkek çıktı ama sizinki tam net değil dedi.sanirim çıkıntı tam belirgin değil hayırlısı insallah

Kokusu olmadan uyuyamadığım kocam bile kokuyor artık çok zorluyor bu koku mide meselesi. Sabah kusmalarım azaldı ama dün mide yanması başladı bende durulur belki diye çay içtim arttı yemek borum yanıyor
Gaviscon al canım çok rahatlarsın ben arada içiyorum ,tüm hamilelere veriliyor

Selam kızlar benim 4. Gebeliğim planlı değil şuan nezle oldum onla upraşıyorum ayrıca kanamalarım yeni azaldı progestan kullanıuorum iğne ve fitil iğne bitti fitile devam

Selam kızlar benim 4. Gebeliğim planlı değil şuan nezle oldum onla upraşıyorum ayrıca kanamalarım yeni azaldı progestan kullanıuorum iğne ve fitil iğne bitti fitile devam
Hayırlı olsun,demekki gelmek istemiş dünyaya:) sağlıkla kucağına al insallah

Kızlar merhaba, nasıl gidiyo hamilelikler? Ben şimdi kontrolden çıktım. Rabbim kısmet ederse ikinci bi oğlum daha oluyor. Bu arada ikili test yaptırdım. Sonuçları 1hafta sonra alıcam.
Hayırlı olsun canım ya :)

Selam herkese bebeğimin ense kalınlığı burun kemiği normal ölçülerdeymiş çok şükür. Cinsiyet olarak kıza benzetti
Vaşka cinsiyet öğrenen var mı
Maşllah canım
Maşllah canım hayırlı olsun seninde bebişin :)

Kızlar merhaba, nasıl gidiyo hamilelikler? Ben şimdi kontrolden çıktım. Rabbim kısmet ederse ikinci bi oğlum daha oluyor. Bu arada ikili test yaptırdım. Sonuçları 1hafta sonra alıcam.
hayırlısı olsun canım ay bende cumartesi ikili test yapılcak cinsiyete bakılacak inşallah gösterrir kendini

Aynı haftalarda aynı şeyi yaşıyoruz galiba benim de birkaç gündür midem çok yanıyor..
Bu haftalarda cinsiyet öğrenen arkadaşlar yanılma payı yüksek oluyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…