- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Aynılarını yaşıyorum canım benimki de odadan parfümü alıp salonda sıkıyor sabah işe giderkenÇok yanına yaklaşmıyorum ben o zaman rahatsız etmiyor. Bazen sarıldığındığında falan söylüyorum duşa gir canım diye alınmıyoda sağolsun. Kalkıp giriyor adam bu sefer de duş jeli kokusunu içim almıyorGaribim parfümünü falan sabah işe giderken yatak odasının kapıyı kapatıyor dışarıda sıkıp öyle gidiyor. Normalde de çok koku hassasiyetim olduğu için bu dönemde iyice zorlanıyorum. Valla bazen kendim bile kokuyormuşum gibi geliyor
Hamileliğimi öğrendiğimden beri eşimle kardeş gibi takılıyoruz hormonsal olarak da zaten istemiyor insan annelik içgüdüsü mü artık tam bilemiyorum kendimi kuluçkaya yatmış tavuk gibi hissediyorumEşlerin kokusu mis de olsa nedense hamilelikte mide bulandırıyor
Ben de aynı durumdayım
Bir de hep merak ettiğim konu kızlar
Hamilelikte cinsellik ile ilgili hormonlarımız nasıl etkileniyor
Bizim çok düzenli olan cinsel hayatımız hamileliğimle birlikte emekli hayatına döndü :)
Eşim sağolsun her zaman anlayış gösteriyor ama onu ihmal ettiğimi düşünüp çok üzülüyorum
Kızlar bugün banyoda düşüyordum zor tutundum epey korktum. Karnıma ağrı girdi ama psikolojiktir herhalde demi kötü bir şey var mıdır ??
Yoktur canım, bende iki hafta önce balkonu yikamistim ayaklarım islakti ,salona girerken ayagimla yere basıp kaymak ve kapıya tutunmak saniyelik oldu,bende korkmuştum da bişey olmadı,içini ferah tut
Ay canım hemen belli oldumu ya, sonra kız olup sürpriz yapar benden söylemesi :)
Vall canım hayırlısı her ikisinde razıyım valla ama doktorum ilk oğlumda da bu hafta erkek demişti haftaya sonuçları gösterirken yüne bakıcaz.
Günaydın bende aynı vaziyetteyim keşke hafta sonu olsaydı daha iki gün varGünaydın herkese. Okadar zor uyandım ki şimdi ise gitmek ne kadar zor
Kontrole gidince sorucam biri bitiyor biri başlıyor bende anlamıyorum ki bulantılar bi tamamen gitseydi daha katlanılır olacakGaviscon al canım çok rahatlarsın ben arada içiyorum ,tüm hamilelere veriliyor
Günaydın. Cinsiyet Belli olmadan da hic almak istemiyorum ama sen alacak mısınGünaydın hanımlar
İşe gidecek olanlara Allah kolaylık versin
Gücünüzü artırsın inşallah
Bugün A101e bebek ürünleri geliyor
Almayı düşünen var mı
Günaydın. Cinsiyet Belli olmadan da hic almak istemiyorum ama sen alacak mısın
Gunaydin cnm.daha cok erken oldugunu dusunuyorum.soyle 5.6 aylik bir olsunlar da aliriz birseyler.Günaydın hanımlar
İşe gidecek olanlara Allah kolaylık versin
Gücünüzü artırsın inşallah
Bugün A101e bebek ürünleri geliyor
Almayı düşünen var mı
Insallah gorursun cnm 2 gun var aramizda.sende gorursun buyuk ihtimalle.Allahin izniyle hayirli haberlerini alalimmGünaydın arkadaşlar bugün gidicem kontrole meraktan catliycam yoksa dualarınıza talibim inşallah bende bebeğimi kıpır kıpır görebilirim kızlar yaa
Insallah canım sen en son ne zamana gitmiştin çok heyecanlıyım beenInsallah gorursun cnm 2 gun var aramizda.sende gorursun buyuk ihtimalle.Allahin izniyle hayirli haberlerini alalimm
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun. Aranıza yeni katıldım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla 2. Çocuğum olacak. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?