günaydın arkadaşlar :) bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı acaba. deterjan, sabun, zıbın vs. ve çatlak önleyici yağlara başladınız mı? son olarak bide kaç kilo aldınız :) ben 60.6 ile hamile kaldım bu sabah 61.8 geldim.

Günaydın hanımlar
İşe gidecek olanlara Allah kolaylık versin
Gücünüzü artırsın inşallah

Bugün A101e bebek ürünleri geliyor
Almayı düşünen var mı
İçinden almak geçiyorsa al canım.
Ama doğuma kadar böyle kampanyalat yine gelir marketlere.
Ben oğlumda banyo takımını internetten almıştım. Sevi baby markaydı memnun kaldım..

Eklentiler

• IMG_20181018_093646.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın, ben hiç bir şey almadım daha erken diye. Ama eşim gitmiş süprizz yapmış hastahane çıkışı almış.

Fenerbahçeli hastahane çıkışı :) kız erkek giyebilecek şekilde birde ayakkabı. İlk kıyafetleri babasından oldu :) öyle tuhaf oldum ki. bir şeyler alınca daha iyi anlıyormuş insan.

İlk hamileliğimde 4. ayda almaya başlamıştım.
Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum.
Ama kim ne zaman isterse almalı bence.
Bende 59 ile hamile kaldım 60 olmuşum..

Ohh iyi yapmış babası..
Heves etmiş almış ne güzel..

İlk hamileliğimde 4. ayda almaya başlamıştım.
Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum.
Ama kim ne zaman isterse almalı bence.
Bende 59 ile hamile kaldım 60 olmuşum..

size göre ben çok almışım ya almamayı nasıl başarıyorsunuz. ben hep normal yediğim kadar yiyorum ekstrem bi şey yemiyorum.

bende yaaaa. 65 hamile kaldım 68 olmuşum

benim ağzımda iğrenç bi tat var sadece o geçsin diye paso kuru üzüm kayısı dut filan yiyorum onlar mı yarıyor acabağa :) bu arada benim doğom günüm 9 mayıs :) bebişinizle aynı

benim ağzımda iğrenç bi tat var sadece o geçsin diye paso kuru üzüm kayısı dut filan yiyorum onlar mı yarıyor acabağa :) bu arada benim doğom günüm 9 mayıs :) bebişinizle aynı
bende ilk zamanlardan beri senin gibi bastırsın diye yedim durdum ama fazla aldım gibi :) yaa demek sende 9 mayıs :) ama ben 7 mayısta doğsun istiyorum tanışma ve evlilik yıl dönümümüz :) Bu arada sende bebişinle kısmetse aynı ayda doğmuş olacaksın ne güzelll :)

aynen aman boğa olsun ikizler olmasın diye çabamın sonucunu aldım :))))

ahahha :) bende aman yengeç olmasın diyordum, benim gibi ağlak olmasın diye :) bende kısmetse yarın ikili test için gideceğim.

tam olarak ikili testte ne olduğunu bilmiyorum ama güzel haberlerinizi bekliyorum :)

tam olarak ikili testte ne olduğunu bilmiyorum ama güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Gebelikte bebekte olabilecek bazı kromozomal anomalileri araştırmak için yapılan bir test. Sen yaptırmayacak mısın canım ?

doktorum bana mutlaka perinatoloji doktoruna yaptırmam gerektiğini söyledi. Özelde yaptırmayacağım bu nedenle.

Canım ben bulantılardan hiç birşey almadım bakmadım da çünkü hayatımı çok etkiliyor çatlak vs için üç aydan sonra dusunyrm bebek yağı vede zeytin yağı en doğalli bence kilo olaraktan 56ile hamile kaldım 53kiloyum 9haftalik olduk

yok yaptırıcam ben doğum paketi satın aldım. ama 12. haftada çağırdı doktor

internette şey var b, eczacı paylaşmış kendisi de hamile bunu kullanmış: kakao yağı, susam yağı, e vitamini kapsül
hepsini karıştırıp fısfıslı şişeye koyup bunu kullanmış her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…