Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün ikili test sonuçlarını alacağım inşallah her sey yolundadır.
Bulantılar ve kusmalar aynen devam biteceği günü bekliyorum
Günaydın insallah hayırlı iyi haberler alırsın
İkili testi yaptırdığında kaç haftalık tı canım ben de 11+4te gideceğim de yaparlar mı acaba

atanamayanogretmen çok geçmiş olsun canım ilaç verdiyse doktor kolayca atlatırsın inşallah cnaım.

Günaydın kızlar güzel haberleriniz olsun hepinizin.
Ben dün gittim enfeksiyon için antibiyotik verdi doktor amoklovin iki hafta kullanıp bırakıcam umarım geçer benimkide yüksek çıktı çünkü.
Gitmişken kontrol de oldum maşallah güzel iyi Allahım' a binlerce kez şükürler olsun.
Cinsiyet içinde %90 erkek dedi ben hissediyordum birazda.
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah.

Günaydın insallah hayırlı iyi haberler alırsın
İkili testi yaptırdığında kaç haftalık tı canım ben de 11+4te gideceğim de yaparlar mı acaba

Amin canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız. Evet yaparlar bana da 11+4 te yapıldı canım.
11-14 haftalar arasında yapılıyormuş :)

Günaydın kızlar. Taş düşürenlere geçmiş olsun benimde bu aralar kaşık ağrım var zaten kontrollum var yarın bakalım ne olacak

merhaba ben de 10. haftam içindeyim benim de kasık ağrım oluyor zaman zaman. kontrolden sonra bana da bildirir misiniz doktor ne dedi filan ağrıya. benim kontrolüme daha 2 hafta var çünkü

kızlar merhaba, dün belimde ağrı olması sebebiyle doktora gittim. bir önceki ultrasona göre 11+2 olması gerekirken doktor baktığında 10+4 çıktı. durumu nasıl dedim normal bir problem yok dedi. Ama aklıma takıldı böyle bir fark çıkması anormal bir durum mu

atanamayanogretmen geçmiş olsun canım. bende bekarken 7-8 tane taş düşürdüm hatta ameliyat oldum. sancıları üşümekte tetikliyor. bu yüzden kendini çok sıcak tut ve su iç. taş düşüren ya da kum döken bir ilaç yok maalesef. bol bol su içmek tek işe yarayan.

Teşekkür ederim canım
Taş düştü ya çok şükür ağrım sancim yok
Salı günü ben de enfeksiyon için kontrole gideceğim

Siz devlet hastanesine mi gidiyorsunuz özele mi
Devlette cinsiyeti 16.haftadan önce söylemiyorlar diyenler oldu çevremde

Haftaya kontrole gittiğimde 15 haftalık oluyorum
Devlet hastanesi
Acaba doktor cinsiyet söyler mi çok merak ediyorum

Teşekkür ederim canım
Ben de bekarligimdan beri çok kez taş düşürdüm, bir kere de ameliyat oldum
İnan benden daha çok kendini sıcak tutan yoktur galiba
Ama malesef taş da bebek gibi beklenmedik anda çıkıp geliyor :)

Tek sorunum bol su icemiyor olmak
Su içince midem bulanıyor
Günlük bir litreyi zor içiyorum

merhaba ben de 10. haftam içindeyim benim de kasık ağrım oluyor zaman zaman. kontrolden sonra bana da bildirir misiniz doktor ne dedi filan ağrıya. benim kontrolüme daha 2 hafta var çünkü

Benim de o haftalarda çok fazla kasık ağrım oluyordu
Doktor bana normal olduğunu söyledi
Rahim büyüyor dedi

Tabi siz yine de doktorunuzla görüşün
Enfeksiyon veya farklı bir durum yoksa ağrı normal canım

Ben ikisine de gidiyorum hem devlet hem özel acil durum olursa hemen gitmek için :)
Gözükür bence canım cinsiyeti anlayan bir doktorsa görür hemen.
Erkek bebekler erken gösterirmiş kendini kızlar biraz daha geç :)

Canim her ultrason farklı ama onun bel ağrısıyla ilgisi yok bence hiç kafana takma

Cinsiyeti merak etmeye basladik artik.saglikli olsunda bnm icin hic onemli degil ama merak ediyoruz iste.allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallh

Cinsiyeti merak etmeye basladik artik.saglikli olsunda bnm icin hic onemli degil ama merak ediyoruz iste.allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallh
Aynen canım ne çabuk oldu anlamadım hiç artık hepimiz yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilir :)

canım ama aynı doktor aynı ultrason cihazı ile baktı.
Keşke doktoruna. Sorsaydin aklına takılmazdi canım ya ama bence önemli birşey değildir ben öyle düşünüyormbir haftalık .Değişimler önemsenmyr bir ay boyunca ara gitgide açılırsa Ozaman sorun diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…