merak etme cnm benim bebiş ler de haftasından gerideydiler ama cok sükür bu hafta Bayaa büuümüşlerdi ve hatta 4 gün öndeydiler Bi kac gün farklılık gösterebiliyor üzülme yani

Herkese merhabalar, dün kontrole gittik.
9+4'üz bugün
2.5 cm olmuş bebeğim ve her şey yolunda gözüküyordu.
ilk gebeliğim bu ve çok bilgisiz olduğum konular var
mesela alışveriş için en doğru zaman 7. ay mı olmalı yoksa cinsiyetini öğrenince mi?

bunu sormamın nedeni; arkadaşım bebeğinin odasını yaptırdığında aylarca o mobilya kokusu çıkmadı... tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum
hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah kucağımıza

Çok sevindim cokk .Demek ki benimde .iki üç haftaya azalır :)))) bekliyorumm
İnşallah biran evvel atlatırsın canım benim çok ağır geçti gerçekten hayat kalitem bozulmuştu bir ara istifa bile düşünmüştüm psikolojikte etkilendim çok şükür azaldı inşallah geride gelmez

Benim bebişte gösterse keşke ya çok merak içindeyim. Maşallah senin paşaya da

Selam kızlar
Adet Ağrınız var mi?
Gün içinde akşam daha yoğun hep adet ağrısı normal mi?

Hatrlyrm canım yazmıştın benimde hayat kalitenin düştü sadece ev iş arası gidip geliyorum ve bu aralar okadar mutsuzum ki gören herkes neyin var diye soruyor bulantılardan kokulardan keyif alamıyorum iç sıkıntısı yapıyor artık umarım geçer umarım

İşe gitmek zulüm geliyordu sende sağlıkçıydın galiba aynı şeyler hasta odalarına asla giremiyordum baya mutsuzdum hayırlısıyla bir doğursak gerçekten meslekten soğucam yoksa

Merhaba kızlar iyi akşamlar.
Güzel haberlerle geldim ikili test sonuçları güzel çıktı şükür cinsiyeti için de doktoru zorladım ama güldü bir ay sonra söylerim dedi :)
Bir de 2 gün önce düşmüştüm tekrar bakar mısınız dedim bir daha gördüm bebeğimi :)

Selam kızlar :)) bugün doktora gittim 10+4 üm. Ultrason resminde nub teorisine göre sanki kız gibi geldi, doktora bişe sormadım tabi . Siz de bi bakar mısınız

Eklentiler

• DBD248E0-4828-4C5F-A9E0-E5DBDE28728A.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 109
Selam kızlar
Adet Ağrınız var mi?
Gün içinde akşam daha yoğun hep adet ağrısı normal mi?

Regl ağrısı gibi yoğun ağrınvarsa doktora gorunmeni tavsiye ederim. Regl gibi yoğun ağrı normal karşılanmaya biliyor canım . İçin rahat etmesi için doktora görün derim

Gözün aydın darısı hepimize :)
Ya ne var sanki söylese çok garipler, insanı merakta bırakıyorlar :)

Selam kızlar :)) bugün doktora gittim 10+4 üm. Ultrason resminde nub teorisine göre sanki kız gibi geldi, doktora bişe sormadım tabi . Siz de bi bakar mısınız

Nub olanlarda çok daha belirgindi bu sitede gördüğüm örnekler. Hiç çıkaramadım ben, anlaşılır mı ki. Kafası ne taraf diye bile düşündüm o derece çok anlamayan biriyim, Allah ne istiyorsan onu nasip etsin:)
Benim ultrason görüntüm üstten bacak arası görünüyor üstten bakınca popoya paralel uzanan çıkıntı şeklindeydi, yandan nasıl olduğu önemli sanırım:)

Haftaya kontrole gittiğimde heralde daha belli olur :))

Kızlar alakasız olacak ama:) çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı, varsa memnunmusunuz ve marka model nedir? Memnun değilseniz marka model ? Kurutma makinesi almak şart oldu balkonda kurumuyor, şuan çocuk odasında kurutiyorum 3 günde kurumuyor, bütün çamaşır tozu da evde, özellikle bebek için Alicam, çamaşır asip toplamaktan sıkıldım artık, bu başlığa cokmu abes oldu bu sorum bilmiyorum ama kusura bakmayın

Canım benim ablam kullanıyordu çünkü İstanbulda yaşıyor ve memnundu özellikle. Çocuk kıyafetleri minnacık as as bitmiyor bide havalar soğuk nemli nemli kaliyor bende İstanbul'da yaşarken yurtta vardı ve gerçekten çok mantıklı markasıda ayında. Çok .önemli değil bizim yurttaki çok dandikti ama iyiydi ablamda Arçelik kullanıyordu :)

Bende İst dayım ve havlular kuruyana kadar koku yapıyor leş gibi oluyo. Sağol canım

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin bende bebekligimden beri yasiyorum bobrek tas kum.sikitilarini.cok zor bir durum.dogum sancii ile ayni gibi diyorlar ama ayni degil tabi ama cok sert bir agri dogru.normal dogumyn agrisinin tadi baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…