- 2 Eylül 2018
- 39
- 52
- 3
- 38
merak etme cnm benim bebiş ler de haftasından gerideydiler ama cok sükür bu hafta Bayaa büuümüşlerdi ve hatta 4 gün öndeydiler Bi kac gün farklılık gösterebiliyor üzülme yanikızlar merhaba, dün belimde ağrı olması sebebiyle doktora gittim. bir önceki ultrasona göre 11+2 olması gerekirken doktor baktığında 10+4 çıktı. durumu nasıl dedim normal bir problem yok dedi. Ama aklıma takıldı böyle bir fark çıkması anormal bir durum mu
İnşallah biran evvel atlatırsın canım benim çok ağır geçti gerçekten hayat kalitem bozulmuştu bir ara istifa bile düşünmüştüm psikolojikte etkilendim çok şükür azaldı inşallah geride gelmezÇok sevindim cokk .Demek ki benimde .iki üç haftaya azalır :)))) bekliyorumm
Benim bebişte gösterse keşke ya çok merak içindeyim. Maşallah senin paşaya da@atanamayanogretmen çok geçmiş olsun canım ilaç verdiyse doktor kolayca atlatırsın inşallah cnaım.
Günaydın kızlar güzel haberleriniz olsun hepinizin.
Ben dün gittim enfeksiyon için antibiyotik verdi doktor amoklovin iki hafta kullanıp bırakıcam umarım geçer benimkide yüksek çıktı çünkü.
Gitmişken kontrol de oldum maşallah güzel iyi Allahım' a binlerce kez şükürler olsun.
Cinsiyet içinde %90 erkek dedi ben hissediyordum birazda.
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah.
Hatrlyrm canım yazmıştın benimde hayat kalitenin düştü sadece ev iş arası gidip geliyorum ve bu aralar okadar mutsuzum ki gören herkes neyin var diye soruyor bulantılardan kokulardan keyif alamıyorum iç sıkıntısı yapıyor artık umarım geçer umarımİnşallah biran evvel atlatırsın canım benim çok ağır geçti gerçekten hayat kalitem bozulmuştu bir ara istifa bile düşünmüştüm psikolojikte etkilendim çok şükür azaldı inşallah geride gelmez
İşe gitmek zulüm geliyordu sende sağlıkçıydın galiba aynı şeyler hasta odalarına asla giremiyordum baya mutsuzdum hayırlısıyla bir doğursak gerçekten meslekten soğucam yoksaHatrlyrm canım yazmıştın benimde hayat kalitenin düştü sadece ev iş arası gidip geliyorum ve bu aralar okadar mutsuzum ki gören herkes neyin var diye soruyor bulantılardan kokulardan keyif alamıyorum iç sıkıntısı yapıyor artık umarım geçer umarım
Bunda istahim azaldi.koku hassasiyeti oldu biraz.ama genel anlamda rahat geciyo bakalm ne cikacakAllah kolaylığını verir inşallah canım :) bu gebeliğinde ne hissediyorsun ? belirtiler mesela aynımı ? :)
Evet canım.bende hemsireyimİşe gitmek zulüm geliyordu sende sağlıkçıydın galiba aynı şeyler hasta odalarına asla giremiyordum baya mutsuzdum hayırlısıyla bir doğursak gerçekten meslekten soğucam yoksa
Selam kızlar
Adet Ağrınız var mi?
Gün içinde akşam daha yoğun hep adet ağrısı normal mi?
Gözün aydın darısı hepimize :)Merhaba kızlar iyi akşamlar.
Güzel haberlerle geldim ikili test sonuçları güzel çıktı şükür cinsiyeti için de doktoru zorladım ama güldü bir ay sonra söylerim dedi :)
Bir de 2 gün önce düşmüştüm tekrar bakar mısınız dedim bir daha gördüm bebeğimi :)
Selam kızlar :)) bugün doktora gittim 10+4 üm. Ultrason resminde nub teorisine göre sanki kız gibi geldi, doktora bişe sormadım tabi. Siz de bi bakar mısınız
Gözün aydın darısı hepimize :)
Ya ne var sanki söylese çok garipler, insanı merakta bırakıyorlar :)
Nub olanlarda çok daha belirgindi bu sitede gördüğüm örnekler. Hiç çıkaramadım ben, anlaşılır mı ki. Kafası ne taraf diye bile düşündüm o derece çok anlamayan biriyim, Allah ne istiyorsan onu nasip etsin:)
Benim ultrason görüntüm üstten bacak arası görünüyor üstten bakınca popoya paralel uzanan çıkıntı şeklindeydi, yandan nasıl olduğu önemli sanırım:)
Canım benim ablam kullanıyordu çünkü İstanbulda yaşıyor ve memnundu özellikle. Çocuk kıyafetleri minnacık as as bitmiyor bide havalar soğuk nemli nemli kaliyor bende İstanbul'da yaşarken yurtta vardı ve gerçekten çok mantıklı markasıda ayında. Çok .önemli değil bizim yurttaki çok dandikti ama iyiydi ablamda Arçelik kullanıyordu :)Kızlar alakasız olacak ama:) çamaşır kurutma makinesi kullanan varmı, varsa memnunmusunuz ve marka model nedir? Memnun değilseniz marka model ? Kurutma makinesi almak şart oldu balkonda kurumuyor, şuan çocuk odasında kurutiyorum 3 günde kurumuyor, bütün çamaşır tozu da evde, özellikle bebek için Alicam, çamaşır asip toplamaktan sıkıldım artık, bu başlığa cokmu abes oldu bu sorum bilmiyorum ama kusura bakmayın
Canım benim ablam kullanıyordu çünkü İstanbulda yaşıyor ve memnundu özellikle. Çocuk kıyafetleri minnacık as as bitmiyor bide havalar soğuk nemli nemli kaliyor bende İstanbul'da yaşarken yurtta vardı ve gerçekten çok mantıklı markasıda ayında. Çok .önemli değil bizim yurttaki çok dandikti ama iyiydi ablamda Arçelik kullanıyordu :)
Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin bende bebekligimden beri yasiyorum bobrek tas kum.sikitilarini.cok zor bir durum.dogum sancii ile ayni gibi diyorlar ama ayni degil tabi ama cok sert bir agri dogru.normal dogumyn agrisinin tadi baskaKızlar en çok korktuğum şey başıma geldi
Taş düşürdüm
Acile gittim serum verdiler
Nasıl bir sancı ama anlatamam
Taş sancısına doğum sancisiyla aynı diyorlar
Daha önce doğum yapmadım ama çok kez taş düşürdüm
Hamileyken bunu yaşamaktan çok korkuyordummalesef geldi yine beni buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?