Onların da nasıl ton tutacağını nasıl bilcez üzerindekinden koyu mu tutuyo açık mı güzelleşelim derken hepten batırmayalım

Arkadaşım kuaförde boyatti 3 aydan sonra organik boyayla,onlar rengini çok güzel ayarliyolardi. Benim saçlar siyaha yakın biyerinde deneyip tamamını ona göre boyarim. Cuma denerim iyi olursa tamamını cumartesi boyarim mesela:)

. Cokkk geçmiş olsun .Canm

Kızlar bu aralar içimden sürekli dua etmek geliyor. Çocuğumun sağlıklı doğması için . Hayırlı bir evlat olması için .ailesini yormayan saygılı bir evlat icin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin size tavsiyem bol bol dua edin gebe duası kabul olur derler bide çocuk sahibi olmayanlar iicinn Allah isteyen herkese nasip etsin

. Cokkk geçmiş olsun .Canm

Teşekkür ederim canım
Allah kimseye yasatmasin
Çok zor bir sancı
Taş düşmeseydi halimi düşünemiyorum bile
Çok şükür düştü de kurtuldum hemen

Allah kimseye dermansız dert vermesin sağlığıyla sınamasın

Geçmiş olsun canım, inş birdaha yasamazsin bebiş Doğanay kadar

Kızlar benim bulantim sanırım kökten gitti.13. haftada girdim yani 3 ayı dolu dolu bitirdim, aşırı istahim var , nerede bı yemek görsem onu yemek tatmak istiyorum. 3 gün önce öğlen yediğim yemekle yatıp uyurken öğlen saglam yem k yiyip aksamada birbucuk porsiyon mantı yedim ya doymuyorum canım nasıl istiyo , mantı ağır geldi tabi midem şişti :) ama bulantisiz olmak mükemmel ya, hamileliğin en güzel dönemine girdim sanırım :) sizlerin nasıl bulantı durumu , inş bulantı yaşayan herkes bir an önce kurtulur.dunya varmış ya, hasta gibi dolaniyodum evde işte. Darısı başınıza. Koku hassasiyeti var ama oda geçiyor yavaş yavaş.
İkili testinin kan sonuçları çıkmadı onu merak ediyorum dua edin, birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur :)

Allah dualarını kabul etsin canım. Bende bu sıralar hep sabah ezanında uyanıyorum uyanmakta denilemez aslında ezan sesini duyuyorum ama gözümü açamıyorum. Yine de o halde dua etmeye çalışıyorum Allahım sen evladımı bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağımı almayı nasip et olmayan dileyen herkese bu duyguyu tattır diye Rabbim duaları kabul olan kullarından eylesin.

Ne güzel canım her şeyden ye
Sana da bebeğine de şifa olsun inşallah yediklerin

Ben 14.haftadayim
Bulantim çok çok az ama hiç istahim yok
Canım hiçbir şey çekmiyor
Mutfağa girmek bile içimden gelmiyor

İnşallah test sonuçların da güzel gelir
Mutlu haberler verirsin bize

Amin canım çok sağol, bende yapmayı istemiyorum ama yemeyi istiyorum.ins seninde istahin açılır bulantinda tamamen geçer:) yiyebilmek çok güzel,abartmamak ta ta lazim tabi benim gibi

Ben 12 haftaya girdim bugün bulantılarda azalma yok malesef sabahları bi kere lavaboya gitmeden gün başlamıyor doktor 3. Ay bitince geçer demişti ama benim geçmeyecek galiba. Akşamları yiyebildigim tek şey salata

Ben 12 haftaya girdim bugün bulantılarda azalma yok malesef sabahları bi kere lavaboya gitmeden gün başlamıyor doktor 3. Ay bitince geçer demişti ama benim geçmeyecek galiba. Akşamları yiyebildigim tek şey salata

Ay canım ya aynen limonlu salata yiyip duruyordum, bişey yesem midem daha beter oluyodu, seninkide geçer inş ya hanileligimin keyfini sürmeye başladım bebeğime odaklaniyorum konuşuyorum onunla, resmen ruh gibiyim canlandiim. Sanırım yeniden gelmez bulantı ,ben 13. Haftada girdim , birkaç gün çok azaldı bugün hiç olmadı,sanki gebelik öncesindeki gibi oldu midem

Inşaallah geçer ilaç kullanmadan yemek yiyebilmeyi özledim bir de suçlu hissediyorum kendimi bebeğim için yararlı şeyler yiyemiyorum diye

İnş geri gelmez cnm en güzel döneme girmişsin bende yarın 13 haftaya giriyorum ama dr bulantı dan bugun yatısımı yaptı yeterli sıvı ve besin alamadıgim için. benim bebiş ler iyi hamdolsun onları görünce sanki daha iyi hissettim ama Dr kararını coktan vermişti bile

Allah şifa versin canım, sende iki tane bebiş o yüzden daha ağır geçebilir bulantı süreci ama atlatirsin inş en kısa zamanda:)

Cok gecmis olsun cnm bebege bi zarari olmadi demi

Cok gecmis olsun cnm bebege bi zarari olmadi demi

Günaydın canım
Çok teşekkür ederim
Bebeğe bir zararı olmadı çok şükür

Acilden çıkınca hemen doktorumu aradım
-biz ilcedeyiz, doktorum il merkezinde-
Bir şey olmaz ama içim rahat etsin diyorsan gel bakalım dedi
Pazartesi veya salı gideceğim inşallah
Bana da bahane oldu
Belki cinsiyetini öğreniriz bu kez :)

Taş sancısını da Allah kimseye yasatmasin diyorum

Ya banada kanala düşmüş dediler ne zaman dışarı düşer acaba??
Açıkçası korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…