Benim bebişte gösterse keşke ya çok merak içindeyim. Maşallah senin paşaya da
İnşallah gösterir bidahaki kontrolcanıcanım canım :) ay çok teşekkür ederim çok saol. :) Bulantilarinin geçmesine sevindim canım çok şükür :) o ne günlerdi hayatımda hiç okadar midem bulanmamisti ve kokular mahvetmemisti şimdi yine kokular zorluyor ama bulantinin geçmesi kolaylaştırıyor işte :)

Selam kızlar :)) bugün doktora gittim 10+4 üm. Ultrason resminde nub teorisine göre sanki kız gibi geldi, doktora bişe sormadım tabi . Siz de bi bakar mısınız
Nub teorisi ne oluyo cnm bnm hic bir bilgim yokta.

Haha hayırlısı olsun canım :) erkek olabilir belki :)
Acikcasi esim erkek istiyo.kizimiz olunca insan olmayani gonlu istiyo.hayrlisi olsun insallh

Yanlis olcmustur cnm.oljyor boyle farklar ara sira

Koku hassasiyetinin doğurana kadar pek geçeceğini sanmıyorum canım bunada şükür diyelim iştahsızlığa da çözüm bulursam iyi olacak 4 kg verdim hamile kaldığımdan beri

Selam kızlar
Adet Ağrınız var mi?
Gün içinde akşam daha yoğun hep adet ağrısı normal mi?
Benim o haftalarda çok oluyordu canım kasılmalardan dolayı rahim büyürken. Sen yinede doktoruna danış ultrasonda sıkıntı varsa belli olur

Selam kızlar :)) bugün doktora gittim 10+4 üm. Ultrason resminde nub teorisine göre sanki kız gibi geldi, doktora bişe sormadım tabi . Siz de bi bakar mısınız
Banada kız gibi geldi :)

Ben hic anlamiyorum cnm yaaa nedir acaba seninki.merak ettim
Popo çizgisinin üzerinde eğer bir çıkıntı görünüyorsa ona göre bir tahmin diyelim. Eğer o çıkıntı popo çizgisine paralele yakın ve ya paralelse kız, eğer dik ise erkek olarak yorumlanıyor :)) 11 haftadan başlayarak tahmin edilebiliyormuş ama 12. Haftada daha kesin bir tahmin oluyormuş.

Bendeki popoya paralel uzanmış bir çıkıntı dümdüz uzun, tekrar baktım videoya, ama pipi gibi düşündüm ben onu, doktor erkek diyemem kız da diyemem çıkıntı gidebilir belki dedi.dedim kesin erkektircikinti bariz belli ama düz çizgi gibi geldi bana

Selam herkese ben muayene ye gittim. Geçen haftadan biraz lekelenmeler oluyordu doktorda kaşık agrimin bundan olduğunu söyledi bıçak saplanir gibi ağrıyordu progesteron a devam edeceğim ilk defa pazartesiden itibaren raporluyum dinlenmem gerekiyormuş

kizlar mide bulantilari icin internetten bulanti onleyici bileklik aldim . ise yarayani da olmus yaramayani da. faydasi olursa bahsederim. pazartesi muhteemelen gelir. bir de avuc icinde bir noktaya baski uygulaniyormus. bilen var mi?

Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin tez vakitte:)

Hâlâ düzelmedim ve hala midem berbat! Tüm bunlada artı olarak midem karnım şişti..şişkinlik hissi mahvediyor beni karnımı gören ne hızlı büyüdü 5 aylık olmuşsun der

Hâlâ düzelmedim ve hala midem berbat! Tüm bunlada artı olarak midem karnım şişti..şişkinlik hissi mahvediyor beni karnımı gören ne hızlı büyüdü 5 aylık olmuşsun der
Bende azaldı diye sevinip ilacı almadım bugün bildiğin geberiyorum. Kusmaktan tansiyonum 8 e düştü ayağa kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…