İnş tez vakitte geçer canım ya
Allahım affetsin isyan değil ama ben bu gebeliğin tadını madını çıkaramadım çaresizce ağlıyorum artık tükendiğimi hissediyorum tek istediğim bulantı kusma bitsin yüzüm gözüm çöktü 4 kilo vermişim

Kaç haftalıksın canım ?
benim 5-6-7 haftalar fenaydı şimdi gayet iyiyim koku dışında
Yemek yiyince mideme oturmuş gibi oluyo yemekler gaz oluyo midemde şimdilerde
11 haftamdayım

Evet canım bende aynıydım ağlıyodum hergun, bıçak gibi kesildi bulantı çok çok hafif arada onu farketmiyorum bile. Şuan hamileliğin keyfini almaya başladım.ins en kısa zamanda sende rahatlarsın canim

Merhaba kızlar benim dün aksamdan beri göğüslerimdeki ağrı ve hassasiyet gitti. Hamileliğim basından beri vardı. Normal mi sizler de göğüslerdeki ağrının gittiği oldu mu? Endişelenmeli miyim sizce

Aynen. Canım isyan etmiyorum ama bazen dayanamiyorum bende bugün 53kilo olmuşum .git Gide kilo veriyorum çünkü birşey yiyemiyorum yediğimde de daha kötü oluyorum

Merhaba kızlar benim dün aksamdan beri göğüslerimdeki ağrı ve hassasiyet gitti. Hamileliğim basından beri vardı. Normal mi sizler de göğüslerdeki ağrının gittiği oldu mu? Endişelenmeli miyim sizce
Merhaba
Bende bir gidiyor bir geliyo,birgün hiç acı yok akşama tekrar aciyo falan degisiyor

Bence 7.aydan sonrası ideal çünkü bazen küçük bi ihtimal bile olsa cinsiyette yanılma oluyor.mobilya konusunda bazı mobilyalar evet çok kokuyor iyi araştırmak lazım.saglıkla alırsın inşallah bebişini

Bnm ikinci hamileligim ve ikisindede hic gogus agrisi hassasiyet hic bisey hissetmedim

Benimde başından beri var bazen artıyor hatta. Haftanıza göre geçmiş olabilir. En son ne zamandı kontrolünüz

Bazen giydiğimiz çamaşıra göre bile değişkenlik gösterebiliyor.. inşallah bi dıkıntı yoktur. İyi düşünelim iyi olsun..

Benimde başından beri var bazen artıyor hatta. Haftanıza göre geçmiş olabilir. En son ne zamandı kontrolünüz
Perşembe günü gittim bir sıkıntı yoktu. 1 kasım da bir daha gitcem inşallah yoktur bir sıkıntı. 9 hafta 5 günüm

Iyi geceler kizlar.az once esime bir konuda sinirlendim kasigima agri girdi.stres cokmu etkiliyo bebegi

Perşembe günü gittim bir sıkıntı yoktu. 1 kasım da bir daha gitcem inşallah yoktur bir sıkıntı. 9 hafta 5 günüm
İnşaallah yoktur. 10. Haftanın içindesinya artık geçiyorda olabilir. Bende bugün 10+1 oldum çok şükür. İçerde oldukları için göremiyoruz ve sürekli tedirginiz. Allah yüzümüze baksın hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. Ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin canım.. Tekmelerini hissettiğimiz günler gelsin inşallah rahatlarız biraz daha. Rabbim herkesin yavrusunu korusun

Slm kizlar.kontrole gitmeyince insan bi tedirgin oluyo bebegim iyimi acaba diye.zaman hic gecmiyo

Aynı şeyi bende düşünüyorum, bir hafta oldu göreli ama merak içindeyim. İkili testim de çıkmadı henüz herşeyi merak ediyorum bebekle ilgili. Herkes aynı şeyi yaşıyor sanirim

İyi pazarlar kızlar benimde bulantım epey azaldı ama mide yanması çok arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…