Bende azaldı diye sevinip ilacı almadım bugün bildiğin geberiyorum. Kusmaktan tansiyonum 8 e düştü ayağa kalkamıyorum
Allahım affetsin isyan değil ama ben bu gebeliğin tadını madını çıkaramadım çaresizce ağlıyorum artık tükendiğimi hissediyorum tek istediğim bulantı kusma bitsin yüzüm gözüm çöktü 4 kilo vermişimİnş tez vakitte geçer canım ya
Kaç haftalıksın canım ?Allahım affetsin isyan değil ama ben bu gebeliğin tadını madını çıkaramadım çaresizce ağlıyorum artık tükendiğimi hissediyorum tek istediğim bulantı kusma bitsin yüzüm gözüm çöktü 4 kilo vermişim
Allahım affetsin isyan değil ama ben bu gebeliğin tadını madını çıkaramadım çaresizce ağlıyorum artık tükendiğimi hissediyorum tek istediğim bulantı kusma bitsin yüzüm gözüm çöktü 4 kilo vermişim
Aynen. Canım isyan etmiyorum ama bazen dayanamiyorum bende bugün 53kilo olmuşum .git Gide kilo veriyorum çünkü birşey yiyemiyorum yediğimde de daha kötü oluyorumAllahım affetsin isyan değil ama ben bu gebeliğin tadını madını çıkaramadım çaresizce ağlıyorum artık tükendiğimi hissediyorum tek istediğim bulantı kusma bitsin yüzüm gözüm çöktü 4 kilo vermişim
MerhabaMerhaba kızlar benim dün aksamdan beri göğüslerimdeki ağrı ve hassasiyet gitti. Hamileliğim basından beri vardı. Normal mi sizler de göğüslerdeki ağrının gittiği oldu mu? Endişelenmeli miyim sizce
Bence 7.aydan sonrası ideal çünkü bazen küçük bi ihtimal bile olsa cinsiyette yanılma oluyor.mobilya konusunda bazı mobilyalar evet çok kokuyor iyi araştırmak lazım.saglıkla alırsın inşallah bebişiniHerkese merhabalar, dün kontrole gittik.
9+4'üz bugün
2.5 cm olmuş bebeğim ve her şey yolunda gözüküyordu.
ilk gebeliğim bu ve çok bilgisiz olduğum konular var
mesela alışveriş için en doğru zaman 7. ay mı olmalı yoksa cinsiyetini öğrenince mi?
bunu sormamın nedeni; arkadaşım bebeğinin odasını yaptırdığında aylarca o mobilya kokusu çıkmadı... tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum
hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı inşallah kucağımıza
Bnm ikinci hamileligim ve ikisindede hic gogus agrisi hassasiyet hic bisey hissetmedimMerhaba kızlar benim dün aksamdan beri göğüslerimdeki ağrı ve hassasiyet gitti. Hamileliğim basından beri vardı. Normal mi sizler de göğüslerdeki ağrının gittiği oldu mu? Endişelenmeli miyim sizce
Hiç olmayan da oluyor herkes de hamilelik belirtileri farklı olabiliyor ama ben de hep olurken bi anda kesilmesine tereddüt ettim sadece.Bnm ikinci hamileligim ve ikisindede hic gogus agrisi hassasiyet hic bisey hissetmedim
Benimde başından beri var bazen artıyor hatta. Haftanıza göre geçmiş olabilir. En son ne zamandı kontrolünüzMerhaba kızlar benim dün aksamdan beri göğüslerimdeki ağrı ve hassasiyet gitti. Hamileliğim basından beri vardı. Normal mi sizler de göğüslerdeki ağrının gittiği oldu mu? Endişelenmeli miyim sizce
Perşembe günü gittim bir sıkıntı yoktu. 1 kasım da bir daha gitcem inşallah yoktur bir sıkıntı. 9 hafta 5 günümBenimde başından beri var bazen artıyor hatta. Haftanıza göre geçmiş olabilir. En son ne zamandı kontrolünüz
İnşaallah yoktur. 10. Haftanın içindesinya artık geçiyorda olabilir. Bende bugün 10+1 oldum çok şükür. İçerde oldukları için göremiyoruz ve sürekli tedirginiz. Allah yüzümüze baksın hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. Ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinPerşembe günü gittim bir sıkıntı yoktu. 1 kasım da bir daha gitcem inşallah yoktur bir sıkıntı. 9 hafta 5 günüm
Amin canım.. Tekmelerini hissettiğimiz günler gelsin inşallah rahatlarız biraz daha. Rabbim herkesin yavrusunu korusunİnşaallah yoktur. 10. Haftanın içindesinya artık geçiyorda olabilir. Bende bugün 10+1 oldum çok şükür. İçerde oldukları için göremiyoruz ve sürekli tedirginiz. Allah yüzümüze baksın hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. Ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benide bugün okdr üzdü ki şuan konuşmuyorum neden anlamıyorlar ya bu süreçte biziIyi geceler kizlar.az once esime bir konuda sinirlendim kasigima agri girdi.stres cokmu etkiliyo bebegi
Slm kizlar.kontrole gitmeyince insan bi tedirgin oluyo bebegim iyimi acaba diye.zaman hic gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?