Kendinin oğlu oldu var kocaman onunderdi başka eltimin de oğlu var bir buck yaşındamasallah tatlı bilmiyorum sanki önümü çekemiyor benimki doğunca sevilir unutulur diye çünkü çok düşkünler eltimin oğluna bunlar. Aman valla doğru söylüyorsun az ötede oynasinlar insanı boş yere sinir stres sahibi yapıyorlar uzak duruyorum zaten bu aralar ondan valla yanımda söylesin daha laf söyliycem bir susarsin iki susarsin insanın tepesine çıkıyorlar.

Canım bence rahat ol,hele hele cinsiyetle ilgili hicbisey söylemeyin bu tarz insanlara, tam netlesince söyleyin.sonra mesela doktor büyük ihtimal erkek dedi diyelim, sonra kız olsa bak ben demiştim bilmemne diyecekler:) hiç muhatap olamayin. Ben hatta annem ve eşim dışında kimseye cinsiyetle ilgili bişey demiyorum çünkü toplumumuz şöyle konuşuyor genelde ,diyelim kız istiyorum gönlümden geçen bu desem eminim erkek olsa insanlar başsağlığı diler gibi olsun kız istedin ama erkek oldu hayırlısı artık vs diyecekler, hiç o cümlelerle uğraşamam, aaa hadi ya sen kız istiyodun tüh neyse vs hep böyle lafları başkalarına yapılırken çok duydum. Hele birde doğuma kadar erkek olup doğumda kız olanlar hangi deirde yaşadılar acaba:) kocakarı hikayeleri anlatıyorlar birde.bundan 20 yıl once olan şeyleri anlatıp duruyorlar. Takma kafana heryerde var yorumcular:)

Mesafeni şimdi koy geç kalmış değilsin. Benim eltide yüzüne gelince kocasının yanında gülüyor ediyormuş,ben hiç gorusmedigim için bilmiyorum. Kayinvaldemde hep bana anlatır.sanki ben kızıyım sanki gorumceyim benimle sertleşir bana şöyle yaptı falan ,ben çok iyi niyetle yaklasirim içimdeki direkt söyler niyetimi belli ederim,bu da kadının hoşuna gider yani şu saatten sonra yanlista yapsam doğru olan benim onların gözünde.kayinprderim bile o senin gibi olamaz sen ne yapsan haklısın kızım der. Sen doğru ol herkes anlar birgün doğruluğunu. Ve mesafeni koy sonra pişman olma, ben iki yıldır neredeyse görüşmüyorum bir buçuk yıldır yüzlerini görmedim okadar rahatım ki:)

Kalmamış canım kalmamış.esimle konuştum gitme gelme sil numarasını filan dedi.dunku sinirle işte patladim hormonlarında etkisiyle durduramadim kendimi

Esinde sana destek bence bitir muhabbeti. Benim esimde bazı olaylar olduğunda ailesine herkes ayağını denk alacak benim eşime iyi davranmayan bana davranmamıstir, falan diye söylemişti bizde bazı sorunlar yaşadık eltim yüzünden. Ben eşimden aldığım gazla telefonunu sildim birdaha görüşmedim.ya benimki çok aç hep bana hep bana , birde maddi olarak çok iyiler kendiside öğretmen yani okumakla adam plunmayacaginin resmen göstergesi yani. Allah bazı insanları kıskanç fesat yaratır uzak durucaz boylelerinden. Sende uzak dur ,yüzüne gülse bile insanın karakteri değişmez unutma, fesatlık bitmez, inanma sakin

O bir iki susmuyosa sen niye bir iki susuyorsun. Sen ben susarsak karşımizdaki insanlar konuşma hakkını bulur kendilerinde.o susmuyosa sen niye susuyorsun. Ben nişanlaninca, eşimin ailesi başka bir ilde küçük bir ilçede yaşıyor, eltim bir kaç defa şunu dedi fitne sokmak için , artık siz ilerde orda yaşarsınız, kayinvaldemler eşimi çok seviyomus, biz rahat tayin isteyebilirmisiz, İstanbul'dan oraya görmemizi yerlesmemizi beklerlerdi:) bu saf iki defa farklı zamanlarda söyledi bunu,kendi eşi özel sektörde tayin isteyemez ya,aklımı karistiriyo bende aileyi tam tanımıyorum tabi. Bı kere daha söyledi birgün çok istiyorsanız siz taşının bizde size ziyarete geliriz sürekli söylediğine göre sen istiyorsun dedim kahkaha ile güldüm:) oda güldü bozulduysa da belli etmedi. Sonra nişanlılima birdaha söylerse kavga çıkarırım önlemini al dedim, ve tabi bir kere daha söyledi, esimde artık bu şaka olmaz sinirlenmeye başlıyor ben soyliyim bence burda bitir dedi:) o günden sonra bana daha da gıcık oldu,ve bişey söylemedi.
Birde benim kız olsa acayip çatlar elticim, kendi kız istedi iki oğlu oldu, kayinvaldemler de kız delisidir, çok severler hayırlısı olsun diyorum kız olursa da güzel olur.

Benim eltim maceram çoktur akilalmaz şeyler yapmıştır, mesela bana alınan tek taş yüzüğün yanında verilen hediye altın kolyeyi kendi alıp takmıştır:) öyle olunca bir tanede bana hediye etmişler , bana aynı kolye ama farklı zamanlarda takariz diyip her buluşmamızda takip gözüme sokmuştur,tabi ben kolyemi değiştirdim o karaktersizle aynı şeyi takmak için.insan evlilik teklifi için alınan tektasin yanında hediye edilen kolyeyi alirmi ya bu derece aç, kendi evine gelen misafiri sormadan etmeden benim evimde yatirmalar, emrivakiler,millet onun çocuğunu görmeye şehir dışından uzaktan gelirdi evine kendi ailesini doldurup eşimin tarafını mecbur ben agirlardim bunlar en basiti daha neler neler:) o yüzden beterinbeteri var takma kafana bence,lafı yapıştır:)

Günaydın Güzel Anneler

Üç gündür hafif hafif kasiklarim ve karnımın içi ağrıyor ama şiddetli olmadığı için dinlenerek süreci atlatmaya çalışıyorum. Başlarda bile kasık ağrım olmamıştı o nedenle hafif bir tedirginlik yaşamıyor değilim. İnşallah her şey yolundadır.

Yazdıklarınızı takip ediyorum ince konulara temas edilmiş Allah dertli olanlara derman nasip etsin sabır versin diyorum. Biz bebişlerimize odaklanıp onlara daha anne karnindayken huzurlu bir ortam oluşturmaya çalışalım inşallah. İlk çocuğumda da hatim yapmıştım Allah kısmet ederse bu kez iki evladıma da niyet ederek yeni bir hatme başladım. Belki size de fikir olur. Özellikle sesimizi duymaya başladıkları zaman sesli olarak onlara manevi huzuru telkin edebiliriz .

Kuzum kendini aç bırakma aç kalınca azıyor bulantılar. Ara öğünler yaparak azalttım ben ama yapmaz aç kalırsam kusuyorum yine. Su süt ne bulursan iç yemek yiyemezsen formülü mide boş kalmıcak
Mide boş kalmicak biliyorum ama yoğurt yesem o bile mideme dokunuyor .su zaten çok zor iciyrm bgn serum taktiricam çünkü çok kotulestim. Ama dayanacm bir iki hafta da geçer inşallah çünkü bebeğim için bu cile

Sabah sabah senin yazdıkların çok huzurlu geldi Allah kabul etsin canim

Çok güzel Allah kabul etsin. Duaları dilden düşürmemek ne yapabiliyorsak yapmamız lazım. Ben gebe kalmak için meryem suresi okurdum. Şimdide gebeyken okunan sureler var. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah

Cnm ben kaynanamlada iyiydim halada iyiyim ama kaynanamda biraz yanar döner onun yanında bana neler söylemiş ama kadın yüzüme gelince bişey yok.gecen kavga ettiğimizde söyledim herşeyi sok oldu hiç olmazsa beni atamaz onun yanında valla Allah görüyor herkesi en büyük terazi onda Allah'a havale ediyorum görüşmem zaten bundan sonra

Sabah sabah senin yazdıkların çok huzurlu geldi Allah kabul etsin canim

Allah razı olsun canım aminnn. Yolda görsek birbirimizi tanimayiz ama burda çok güzel duyguları paylaşıyoruz ortak bir paydada buluşuyoruz . İnşallah hatmime sizlerin miniklerini de katacağım. Hayırlı güzel evlatlar olsun her biri insallah.

Ah canım benim bende kötü geçirdim son haftaları. 12 dolunca azaldı geçmedi ama iştahım düzeldi. Sabret geçicek bir haftaya. Kontrole gittin mi bilmiyorum ama gidince bütün değerlerine baktır bende enfeksiyonda bulantıları tetiklemişti. En son gittiğimde enfeksiyon bitmiş bulantılarda durulmuştu

Sildim cnm zaten sağolasın desteğin için.

Amiiiinnn. Rabbim her birini zatına layık kılsın vatana millete hayırlı evlat olsunlar.

Kızlar bebeisleri hissetmeye başladınız mı??bu benim ikinci bebişim olacak Allah nasip ederse.bide.sezeryan ilk doğumum cocok erken hissettim yavrumu geceleri açıkinca filan atıyor biseyler yiyip yatınca atma kesiliyor.benim kuzu biraz Tontis olacak herhalde.oglumda 12 haftada hissetmiştim bişey kayar gibi olmuştu içimde bu yavrumdada 9 haftada hissettim

Kızlar kimse için üzülmeye değmez bundan sonra hiç değmez. Evlatlarımız eşlerimiz bize yeter yeterki onlardan sıkıntı çekmeyelim.
Dünya işte sınan sınan bitmiyor. Eşimin kuzeninin eşiyle çok samimiydik sürekli görüşür ederdik. Oda bebek istiyodu bende. O dönem çok destek olduk birbirimize. Ben hamile kalınca benimle konuşmayı kesti selam bile vermiyor. Başkasından duydumki ben onun için kıskanırsın senin çocuğun olmuyor diye demişim. Bence bazıları gerçekten şizofren. Bunlar için üzülüyoruz birde.

Allah kabul etsin canım.aslinda kuran bilen arkadaşlar varsa bebeklerimiz için hatim yapabiliriz.hergun bir cüz okusak keşke ben 2015 Nisan annelerindeki kızlarla başlamıştık bebeklerimiz Doğana kadar 4-5 hatim yapıp dualamistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…