Kendinin oğlu oldu var kocaman onunderdi başka eltimin de oğlu var bir buck yaşındamasallah tatlı bilmiyorum sanki önümü çekemiyor benimki doğunca sevilir unutulur diye çünkü çok düşkünler eltimin oğluna bunlar. Aman valla doğru söylüyorsun az ötede oynasinlar insanı boş yere sinir stres sahibi yapıyorlar uzak duruyorum zaten bu aralar ondan valla yanımda söylesin daha laf söyliycem bir susarsin iki susarsin insanın tepesine çıkıyorlar.Doğana kadar erkek deyipte kız doğmamıştır diye düşünüyorum. Kusura bakmasın da ne erkek delisiymiş senin gorumcede..dr erkek der demez oyuncakti bilmem neydi almış doldurmuş (!) Senin kız da döner erkek olursa gör gorumcedeki catlamayi
Uff...geçsin bu çekemeyen muhabbetleri! Bi o biliyor bi o ana oldu! Valla sinirlerim bu tipleri kaldırmıyor benim. Zaten canımız burnumuzda az ötede zırlasınlar
GunaydinnGünaydınlar efenim
Daha yolun başında bide devlette nolur bu gidişe bilmiyorum. Bende gereksiz biraz ama canımı çok sıktı kafama taktım baya görümcem eşime cinsiyet hakkında yorum yapmış işte kızına erkek demişler kız olmuş ne oyuncaklar aldık erkek diye bilmem ne kızı olacak akrabolacak akrabaninda oğlu olmuş böyle şeyler bence bunlar soyenmemeli ogreniceksek ozaman öğreniriz bu şüpheyle mi bekleyelim çocuğu biz şimdi
Yaaa işte ben kardeş gibi yaklaştım hakemden biri sandım.ama demekki iyilikten maraz doguyormus.ya kaynanamın gelip atıyor sonra yüzüne gidip annecim annecim diyor sitkimi siyirdim başta mesafe olacaktı zaten geç kaldım ben ama buda bana ders oldu.
Kalmamış canım kalmamış.esimle konuştum gitme gelme sil numarasını filan dedi.dunku sinirle işte patladim hormonlarında etkisiyle durduramadim kendimi
Günaydın canım:)Günaydınlar efenim
Kendinin oğlu oldu var kocaman onunderdi başka eltimin de oğlu var bir buck yaşındamasallah tatlı bilmiyorum sanki önümü çekemiyor benimki doğunca sevilir unutulur diye çünkü çok düşkünler eltimin oğluna bunlar. Aman valla doğru söylüyorsun az ötede oynasinlar insanı boş yere sinir stres sahibi yapıyorlar uzak duruyorum zaten bu aralar ondan valla yanımda söylesin daha laf söyliycem bir susarsin iki susarsin insanın tepesine çıkıyorlar.
Mide boş kalmicak biliyorum ama yoğurt yesem o bile mideme dokunuyor .su zaten çok zor iciyrm bgn serum taktiricam çünkü çok kotulestim. Ama dayanacm bir iki hafta da geçer inşallah çünkü bebeğim için bu cileKuzum kendini aç bırakma aç kalınca azıyor bulantılar. Ara öğünler yaparak azalttım ben ama yapmaz aç kalırsam kusuyorum yine. Su süt ne bulursan iç yemek yiyemezsen formülü mide boş kalmıcak
Sabah sabah senin yazdıkların çok huzurlu geldi Allah kabul etsin canimGünaydın Güzel Anneler
Üç gündür hafif hafif kasiklarim ve karnımın içi ağrıyor ama şiddetli olmadığı için dinlenerek süreci atlatmaya çalışıyorum. Başlarda bile kasık ağrım olmamıştı o nedenle hafif bir tedirginlik yaşamıyor değilim. İnşallah her şey yolundadır.
Yazdıklarınızı takip ediyorum ince konulara temas edilmiş Allah dertli olanlara derman nasip etsin sabır versin diyorum. Biz bebişlerimize odaklanıp onlara daha anne karnindayken huzurlu bir ortam oluşturmaya çalışalım inşallah. İlk çocuğumda da hatim yapmıştım Allah kısmet ederse bu kez iki evladıma da niyet ederek yeni bir hatme başladım. Belki size de fikir olur. Özellikle sesimizi duymaya başladıkları zaman sesli olarak onlara manevi huzuru telkin edebiliriz .
Çok güzel Allah kabul etsin. Duaları dilden düşürmemek ne yapabiliyorsak yapmamız lazım. Ben gebe kalmak için meryem suresi okurdum. Şimdide gebeyken okunan sureler var. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahGünaydın Güzel Anneler
Üç gündür hafif hafif kasiklarim ve karnımın içi ağrıyor ama şiddetli olmadığı için dinlenerek süreci atlatmaya çalışıyorum. Başlarda bile kasık ağrım olmamıştı o nedenle hafif bir tedirginlik yaşamıyor değilim. İnşallah her şey yolundadır.
Yazdıklarınızı takip ediyorum ince konulara temas edilmiş Allah dertli olanlara derman nasip etsin sabır versin diyorum. Biz bebişlerimize odaklanıp onlara daha anne karnindayken huzurlu bir ortam oluşturmaya çalışalım inşallah. İlk çocuğumda da hatim yapmıştım Allah kısmet ederse bu kez iki evladıma da niyet ederek yeni bir hatme başladım. Belki size de fikir olur. Özellikle sesimizi duymaya başladıkları zaman sesli olarak onlara manevi huzuru telkin edebiliriz .
Cnm ben kaynanamlada iyiydim halada iyiyim ama kaynanamda biraz yanar döner onun yanında bana neler söylemiş ama kadın yüzüme gelince bişey yok.gecen kavga ettiğimizde söyledim herşeyi sok oldu hiç olmazsa beni atamaz onun yanında valla Allah görüyor herkesi en büyük terazi onda Allah'a havale ediyorum görüşmem zaten bundan sonraMesafeni şimdi koy geç kalmış değilsin. Benim eltide yüzüne gelince kocasının yanında gülüyor ediyormuş,ben hiç gorusmedigim için bilmiyorum. Kayinvaldemde hep bana anlatır.sanki ben kızıyım sanki gorumceyim benimle sertleşir bana şöyle yaptı falan ,ben çok iyi niyetle yaklasirim içimdeki direkt söyler niyetimi belli ederim,bu da kadının hoşuna gider yani şu saatten sonra yanlista yapsam doğru olan benim onların gözünde.kayinprderim bile o senin gibi olamaz sen ne yapsan haklısın kızım der. Sen doğru ol herkes anlar birgün doğruluğunu. Ve mesafeni koy sonra pişman olma, ben iki yıldır neredeyse görüşmüyorum bir buçuk yıldır yüzlerini görmedim okadar rahatım ki:)
Sabah sabah senin yazdıkların çok huzurlu geldi Allah kabul etsin canim
Ah canım benim bende kötü geçirdim son haftaları. 12 dolunca azaldı geçmedi ama iştahım düzeldi. Sabret geçicek bir haftaya. Kontrole gittin mi bilmiyorum ama gidince bütün değerlerine baktır bende enfeksiyonda bulantıları tetiklemişti. En son gittiğimde enfeksiyon bitmiş bulantılarda durulmuştuMide boş kalmicak biliyorum ama yoğurt yesem o bile mideme dokunuyor .su zaten çok zor iciyrm bgn serum taktiricam çünkü çok kotulestim. Ama dayanacm bir iki hafta da geçer inşallah çünkü bebeğim için bu cile
Sildim cnm zaten sağolasın desteğin için.Esinde sana destek bence bitir muhabbeti. Benim esimde bazı olaylar olduğunda ailesine herkes ayağını denk alacak benim eşime iyi davranmayan bana davranmamıstir, falan diye söylemişti bizde bazı sorunlar yaşadık eltim yüzünden. Ben eşimden aldığım gazla telefonunu sildim birdaha görüşmedim.ya benimki çok aç hep bana hep bana , birde maddi olarak çok iyiler kendiside öğretmen yani okumakla adam plunmayacaginin resmen göstergesi yani. Allah bazı insanları kıskanç fesat yaratır uzak durucaz boylelerinden. Sende uzak dur ,yüzüne gülse bile insanın karakteri değişmez unutma, fesatlık bitmez, inanma sakin
Çok güzel Allah kabul etsin. Duaları dilden düşürmemek ne yapabiliyorsak yapmamız lazım. Ben gebe kalmak için meryem suresi okurdum. Şimdide gebeyken okunan sureler var. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Allah kabul etsin canım.aslinda kuran bilen arkadaşlar varsa bebeklerimiz için hatim yapabiliriz.hergun bir cüz okusak keşke ben 2015 Nisan annelerindeki kızlarla başlamıştık bebeklerimiz Doğana kadar 4-5 hatim yapıp dualamistik.Çok güzel Allah kabul etsin. Duaları dilden düşürmemek ne yapabiliyorsak yapmamız lazım. Ben gebe kalmak için meryem suresi okurdum. Şimdide gebeyken okunan sureler var. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?