- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Allah'ım yarabbim ya asıl şimdi daha çok destek olması lazım sana hamilesin diyip dua alması lazım.valla yer gök dua ile dönüyor.rabbim nasıl adım atarsan ona göre veriyor bazı şeyleri.allah onada nasip etsin inşallah dua et sen yinedeKızlar kimse için üzülmeye değmez bundan sonra hiç değmez. Evlatlarımız eşlerimiz bize yeter yeterki onlardan sıkıntı çekmeyelim.
Dünya işte sınan sınan bitmiyor. Eşimin kuzeninin eşiyle çok samimiydik sürekli görüşür ederdik. Oda bebek istiyodu bende. O dönem çok destek olduk birbirimize. Ben hamile kalınca benimle konuşmayı kesti selam bile vermiyor. Başkasından duydumki ben onun için kıskanırsın senin çocuğun olmuyor diye demişim. Bence bazıları gerçekten şizofren. Bunlar için üzülüyoruz birde.
Pıtpıt bişeyler oluyor ama ben anlamlandıramıyorum ne olduğunu. rahimin hareketlerini kasılmayı hissediyorum bazen o zaman hafif acıyor sonra geçiyorKızlar bebeisleri hissetmeye başladınız mı??bu benim ikinci bebişim olacak Allah nasip ederse.bide.sezeryan ilk doğumum cocok erken hissettim yavrumu geceleri açıkinca filan atıyor biseyler yiyip yatınca atma kesiliyor.benim kuzu biraz Tontis olacak herhalde.oglumda 12 haftada hissetmiştim bişey kayar gibi olmuştu içimde bu yavrumdada 9 haftada hissettim
Kesinlikle çok zor ne olursa olsun üstü kapanıyor bir kaç defa şikayetlerim olmuştu ordan biliyorumYapılan muamele çok zoruma gitti yapıcam şikayeti versin savunmasını dicem ama sonuç almak zor.
Evet salı günü gideceğim odrar tahlili yaptırıcagm. Çünkü kasiklarim ağrıyor üşümüş olabilirim oda bulantısı artırır. Bakalım umarım gecerAh canım benim bende kötü geçirdim son haftaları. 12 dolunca azaldı geçmedi ama iştahım düzeldi. Sabret geçicek bir haftaya. Kontrole gittin mi bilmiyorum ama gidince bütün değerlerine baktır bende enfeksiyonda bulantıları tetiklemişti. En son gittiğimde enfeksiyon bitmiş bulantılarda durulmuştu
İlk bebeginmi cnmPıtpıt bişeyler oluyor ama ben anlamlandıramıyorum ne olduğunu. rahimin hareketlerini kasılmayı hissediyorum bazen o zaman hafif acıyor sonra geçiyor
Ben de 0.8mm çıktı canım doktor gayet normal güzel dedi sana yorum yaptı mı ense kalınlığı içinİyi hafta sonları kızlar. Dün kontrolüm vardı ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.8 çıktı dr amniyosentez vs yaptırmayı düşünüyor musun risk çıkarsa dedi hayır dedim yani her sonuca razıyım ne olursa olsun doğururum diyorsun öyle mi dedi yaşım 36 olduğundan illa ki riskli çıkacak hocam dedim Allahtan ne gelirse razıyım sadece ikili testi yapın yeter dedim haftaya cuma tekrarçağırdı sonuçları yorumlayacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz ancak ben bu testler ne gösterirse göstersin çocuğumun yaşamını sonlandıramam zaten yüzde yüz doğru değil sadece risk oranlarını gösteriyor hepimiz için hayırlısı olsun. İkili test yaptıranlarda kaç çıktı ense kalınlığı kızlar?
Canım.bende Çarşamba gidicem bakalım ne çıkacak hayırlı haberlerle gelelim inşallah.bebegin duruşu bile etkiliyor ense kalinliginiİyi hafta sonları kızlar. Dün kontrolüm vardı ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.8 çıktı dr amniyosentez vs yaptırmayı düşünüyor musun risk çıkarsa dedi hayır dedim yani her sonuca razıyım ne olursa olsun doğururum diyorsun öyle mi dedi yaşım 36 olduğundan illa ki riskli çıkacak hocam dedim Allahtan ne gelirse razıyım sadece ikili testi yapın yeter dedim haftaya cuma tekrarçağırdı sonuçları yorumlayacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz ancak ben bu testler ne gösterirse göstersin çocuğumun yaşamını sonlandıramam zaten yüzde yüz doğru değil sadece risk oranlarını gösteriyor hepimiz için hayırlısı olsun. İkili test yaptıranlarda kaç çıktı ense kalınlığı kızlar?
Maşallah çok güzel çıkmış bu değere rağmen kan verdinmi???Ben de 0.8mm çıktı canım doktor gayet normal güzel dedi sana yorum yaptı mı ense kalınlığı için
Bitane prenses geliyor ozaman.En önemli haberi vermeyi unuttum kesin olmamakla birlikte kıza benzetiyorum dedi Dr:))
Günaydın Güzel Anneler
Üç gündür hafif hafif kasiklarim ve karnımın içi ağrıyor ama şiddetli olmadığı için dinlenerek süreci atlatmaya çalışıyorum. Başlarda bile kasık ağrım olmamıştı o nedenle hafif bir tedirginlik yaşamıyor değilim. İnşallah her şey yolundadır.
Yazdıklarınızı takip ediyorum ince konulara temas edilmiş Allah dertli olanlara derman nasip etsin sabır versin diyorum. Biz bebişlerimize odaklanıp onlara daha anne karnindayken huzurlu bir ortam oluşturmaya çalışalım inşallah. İlk çocuğumda da hatim yapmıştım Allah kısmet ederse bu kez iki evladıma da niyet ederek yeni bir hatme başladım. Belki size de fikir olur. Özellikle sesimizi duymaya başladıkları zaman sesli olarak onlara manevi huzuru telkin edebiliriz .
Çok güzel Allah kabul etsin. Duaları dilden düşürmemek ne yapabiliyorsak yapmamız lazım. Ben gebe kalmak için meryem suresi okurdum. Şimdide gebeyken okunan sureler var. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Cnm ben kaynanamlada iyiydim halada iyiyim ama kaynanamda biraz yanar döner onun yanında bana neler söylemiş ama kadın yüzüme gelince bişey yok.gecen kavga ettiğimizde söyledim herşeyi sok oldu hiç olmazsa beni atamaz onun yanında valla Allah görüyor herkesi en büyük terazi onda Allah'a havale ediyorum görüşmem zaten bundan sonra
Ben elimi koyup sessizce duruyorum ama hicbisey hissetmiyorum, sancı falan oluyo arada o sancılar değildir herhaldeKızlar bebeisleri hissetmeye başladınız mı??bu benim ikinci bebişim olacak Allah nasip ederse.bide.sezeryan ilk doğumum cocok erken hissettim yavrumu geceleri açıkinca filan atıyor biseyler yiyip yatınca atma kesiliyor.benim kuzu biraz Tontis olacak herhalde.oglumda 12 haftada hissetmiştim bişey kayar gibi olmuştu içimde bu yavrumdada 9 haftada hissettim
:) Komedilik bişey olmuş,hayat kısa güzel güzel geçinip huzur içinde yaşamak en güzeli:)Kızlar kimse için üzülmeye değmez bundan sonra hiç değmez. Evlatlarımız eşlerimiz bize yeter yeterki onlardan sıkıntı çekmeyelim.
Dünya işte sınan sınan bitmiyor. Eşimin kuzeninin eşiyle çok samimiydik sürekli görüşür ederdik. Oda bebek istiyodu bende. O dönem çok destek olduk birbirimize. Ben hamile kalınca benimle konuşmayı kesti selam bile vermiyor. Başkasından duydumki ben onun için kıskanırsın senin çocuğun olmuyor diye demişim. Bence bazıları gerçekten şizofren. Bunlar için üzülüyoruz birde.
Allah kabul etsin canım, bendede oluyo hafif hafif ağrılar şiddetli olmadığından normal diye düşünüyorum bende.
İyi hafta sonları kızlar. Dün kontrolüm vardı ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.8 çıktı dr amniyosentez vs yaptırmayı düşünüyor musun risk çıkarsa dedi hayır dedim yani her sonuca razıyım ne olursa olsun doğururum diyorsun öyle mi dedi yaşım 36 olduğundan illa ki riskli çıkacak hocam dedim Allahtan ne gelirse razıyım sadece ikili testi yapın yeter dedim haftaya cuma tekrarçağırdı sonuçları yorumlayacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz ancak ben bu testler ne gösterirse göstersin çocuğumun yaşamını sonlandıramam zaten yüzde yüz doğru değil sadece risk oranlarını gösteriyor hepimiz için hayırlısı olsun. İkili test yaptıranlarda kaç çıktı ense kalınlığı kızlar?
İyi hafta sonları kızlar. Dün kontrolüm vardı ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.8 çıktı dr amniyosentez vs yaptırmayı düşünüyor musun risk çıkarsa dedi hayır dedim yani her sonuca razıyım ne olursa olsun doğururum diyorsun öyle mi dedi yaşım 36 olduğundan illa ki riskli çıkacak hocam dedim Allahtan ne gelirse razıyım sadece ikili testi yapın yeter dedim haftaya cuma tekrarçağırdı sonuçları yorumlayacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz ancak ben bu testler ne gösterirse göstersin çocuğumun yaşamını sonlandıramam zaten yüzde yüz doğru değil sadece risk oranlarını gösteriyor hepimiz için hayırlısı olsun. İkili test yaptıranlarda kaç çıktı ense kalınlığı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?