Allah'ım yarabbim ya asıl şimdi daha çok destek olması lazım sana hamilesin diyip dua alması lazım.valla yer gök dua ile dönüyor.rabbim nasıl adım atarsan ona göre veriyor bazı şeyleri.allah onada nasip etsin inşallah dua et sen yinede

Pıtpıt bişeyler oluyor ama ben anlamlandıramıyorum ne olduğunu. rahimin hareketlerini kasılmayı hissediyorum bazen o zaman hafif acıyor sonra geçiyor

Evet salı günü gideceğim odrar tahlili yaptırıcagm. Çünkü kasiklarim ağrıyor üşümüş olabilirim oda bulantısı artırır. Bakalım umarım gecer

İyi hafta sonları kızlar. Dün kontrolüm vardı ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.8 çıktı dr amniyosentez vs yaptırmayı düşünüyor musun risk çıkarsa dedi hayır dedim yani her sonuca razıyım ne olursa olsun doğururum diyorsun öyle mi dedi yaşım 36 olduğundan illa ki riskli çıkacak hocam dedim Allahtan ne gelirse razıyım sadece ikili testi yapın yeter dedim haftaya cuma tekrarçağırdı sonuçları yorumlayacak. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz ancak ben bu testler ne gösterirse göstersin çocuğumun yaşamını sonlandıramam zaten yüzde yüz doğru değil sadece risk oranlarını gösteriyor hepimiz için hayırlısı olsun. İkili test yaptıranlarda kaç çıktı ense kalınlığı kızlar?

Ben de 0.8mm çıktı canım doktor gayet normal güzel dedi sana yorum yaptı mı ense kalınlığı için

Canım.bende Çarşamba gidicem bakalım ne çıkacak hayırlı haberlerle gelelim inşallah.bebegin duruşu bile etkiliyor ense kalinligini

Allah kabul etsin canım, bendede oluyo hafif hafif ağrılar şiddetli olmadığından normal diye düşünüyorum bende.

Gebeyken okunan sureler olduğunu bilmiyordum hangileri canım bende okurum iyi olur

Bebeğin için sakin ol.stres etkiliyor rahat olmaya sadece bebeğe odaklanmaya çalış canım ,aklına kötü şeyler geldiğinde bebeğini düşün onunla konuş çok iyi gelir,kafanı boşalt:)

Ben elimi koyup sessizce duruyorum ama hicbisey hissetmiyorum, sancı falan oluyo arada o sancılar değildir herhalde

:) Komedilik bişey olmuş,hayat kısa güzel güzel geçinip huzur içinde yaşamak en güzeli:)

Allah kabul etsin canım, bendede oluyo hafif hafif ağrılar şiddetli olmadığından normal diye düşünüyorum bende.

Amin canım Allah razı olsun. Çok şükür dinlenince geçiyor iş yaparken kendimi fazla kaptırıyorum bazen ondan oluyor birazda. Daha dikkatli olsam iyi olacak

Benim 1.4 mm çıktı doktor gayet iyi istediğimiz de bu incecik olması dedi.

Canım doktorum öncesinde konuşurken muhtemelen bu testler sonucunda bişey çıksa aldirmazsiniz diye düşünüyorum dedi,bende tabiki Allah büyük,asla kalbimi bozmam ne olursa kabulüm demiştim. İkili test için gidince ensesi burnu çok güzel dedi, 0.7 mm çıktı ense kalınlığı, 3 ve yukarısı olursa riskliydi dedi.zaten rahatladık. Seninki de 1.8 bence kötü düşünme, gayet normal bir değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…