- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
KiLar bisey sorcam folik asiti birakip baska vitaminlere gectinizmi ne kullaniyorsunuz.bnm doktor folik asiti birak dedi ve kan hapi yerine kucuk siselerde sulu seklini varmis.bide omega 3 var.icinde farkli vitaminlerde var.kizimda kullandigim daha farkliydi hatta saglikocagi ucretsiz veriyodu.saglik guvencemiz yok suan.62 tl odedik bu ikisine.zaten omega3 ü karsilamiyo sanirim sadece o 42 tl.doguma kadar kullancan diyo.
Benim bi arkadaşım var ilk çocuklarımızın arası 1 ay. Sürekli konuşurduk. Zaman sonra aldığımız şeylerden konuşmaya başladık..allahım bi saydı duyan 5iz doğuracak sanar..şoka girmiştim! 5 tane hastane çıkışı çabası alt üst takım bunları geçtim beni şoka sokan 20 tane külotlu çorapo kadar cok şey almış ki yarısı demiim 5te 1ini giydiremeden kuculduler. Yani 5 yaşına kadar kıyafet almış çocuk doğunca da alırsın aslında demiştim ya çıkamazsam ya şöyle ya böyle saymıştı..bebek doğduktan sonra bebeğe göre alış veriş yakmakta eğlenceli.. bem bizim bebeler yazın doğacak rahaaat rahat çıkıp alırız inşallah
Herkese günaydın arkadaşlar. Çok şükür bulantılarım epeyce azaldı. Koku hassasiyeti ve tiksinmeler devam etse de artık daha rahatım. Bugün tartıldım tam 2 kg almışım. Midem basılsın diye sürekli yiyince fazla aldım galiba. sizler ne durumdasınız. Bulantılar iyice azalmıştır inşallah. Bu arada bende özellikle akşam gece şişkinlik ve gaz problemi oluyor. Hatta gaz epeyce rahatsız edici durumda. Benden başka böyle bir durum yaşayan var mı? Yediklerime dikkat mi etmiyorum acaba
Inşallah canım tabi en önemlisi sağlıklı olmaları Benim de suyum azalmış doktor biraz korkuttu şuan başka birşey düşünemiyorum bile
Haklısın canım sonra bide vermesi var tabi.. Sağlıklı olsunlar da kilo illa ki verilir ancak gereksiz yere almak sonra üstümüze yük olacak..canım benim. ben ilk haftalarda yemediğim halde şişkinlik gaz kabızlık yaşadım. 2 kg fazla çıktım. şimid geri gitti şişlik kabızlık bitti ve ben eski kg döndüm. karışık yemek gaz yapıyor. üst üste yememeye dikkat ederim. iştahım pek yok zaten
geceleri midemin sesiyle uyumaya çalışıyorum. kim yiyecek gece gece. sonra gelsin kilolar. 3.doğUmum olacak . sizlere tavsiye az yiyin sağlıklı beslenin. Kilo alınca sonrası çok zor oluyor. gitmiyor kolay kolay. heö doğum içinde kilo iyi birşey değil.
Herkese günaydın arkadaşlar. Çok şükür bulantılarım epeyce azaldı. Koku hassasiyeti ve tiksinmeler devam etse de artık daha rahatım. Bugün tartıldım tam 2 kg almışım. Midem basılsın diye sürekli yiyince fazla aldım galiba. sizler ne durumdasınız. Bulantılar iyice azalmıştır inşallah. Bu arada bende özellikle akşam gece şişkinlik ve gaz problemi oluyor. Hatta gaz epeyce rahatsız edici durumda. Benden başka böyle bir durum yaşayan var mı? Yediklerime dikkat mi etmiyorum acaba
İnternette bebek alışveriş listeleri bulabilirsin..ben bakıyorum ilk gebeliğim her gün bakıp bakıp kapatıyorum çünkü ne almam gerektiğini bilmiyorum :)
Ben göğüs kalkanını yaklaşık 3 ay kullandım. Akan sütüm içine doluyordu onuda biberonla veriyordum. Sütüm hiç ziyan olmadı çok rahat ettim.. Ama ilk günden kullanmaya başlamasın yara olduktan sonra çözüm değil..Onu ne kadar zaman kullaniyosun cnm.bn kizimda 20 gün aglayarak emzirdim
Benimde gözüm seni arıyordu canım kusura bakma görmemişim yazdığını..KEVOK ama sen nerdesin . beni unuttun ama. hiç sorumuyon nasılım nediyom . ben seni sordum görmedin yazmadın bişeycik. nasılsın kuzum.
Ben unibaby mendilin ilk 3 ay yenidoğanını kullanmıştım. Bende memnun kaldım..Ünibaby ıslak mendili süper. Şampuanından çok memnun kaldım diyemem.
Benimde gözüm seni arıyordu canım kusura bakma görmemişim yazdığını..
Nasılsın azaldı mı bulantılar?
Kontrol günün ne zaman?
Ilk zaman gerçekten en iyisi o. Hele ilk kakalar aşırı zor temizleniyorBen unibaby mendilin ilk 3 ay yenidoğanını kullanmıştım. Bende memnun kaldım..
Bebek bezi işi riskli her bebeğin cilt yapısı farklı oluyor. Bazı bezler bebeklere pişik yapıyor. Ben bütün markaları denedim..
En memnun kaldığım sleepy
En sevmediğim huggies..
Primanında çocuk çiş yapınca kimyasal bi kokusu oluyordu o durum içime sinmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?