Canım muhtemelen maltoferin şişe halini vermiştir ben de tablet halini kullanıyorum ilk gebeligimde şişe halini kullanmıştım. Bir de devacit kullanıyorum multivitamin olarak. İkisine eczaneye 15 TL gibi bir bedel ödedim.

ızlarrr 6 kasım salı randevumu aldım hem 2li taramayı yaptırır hem cinsiyetini öğrenirim inşallah ayyyy çok heyecanlı.. inşallah güzel gecer. bu arada ben hala folik asit kullanıyorum bu kontrolde onu bırakıp kan hapına geçircek bir de başından beri alg yağı kullanıyorum ben nbl algea oil ve coraspin günde 1 tane

Ben de folik asiti bırakıp decavite başladım ve devit 3 verdi doktor. Ama benim vitamin değerlerim baya iyiydi galiba dokundu bana ne zaman kullansam bütün gün başım döndü almıyorum iki gündür

Ay şok oldum ya, çok güldüm sabah sabah, ya cikamazsam diye böyle alınır mı ya,5 hastane çıkışı nedir ya :) hiç çevresinde tavsiye veren olmamis mi acaba

canım benim. ben ilk haftalarda yemediğim halde şişkinlik gaz kabızlık yaşadım. 2 kg fazla çıktım. şimid geri gitti şişlik kabızlık bitti ve ben eski kg döndüm. karışık yemek gaz yapıyor. üst üste yememeye dikkat ederim. iştahım pek yok zaten
geceleri midemin sesiyle uyumaya çalışıyorum. kim yiyecek gece gece. sonra gelsin kilolar. 3.doğUmum olacak . sizlere tavsiye az yiyin sağlıklı beslenin. Kilo alınca sonrası çok zor oluyor. gitmiyor kolay kolay. heö doğum içinde kilo iyi birşey değil.

Haklısın canım sonra bide vermesi var tabi.. Sağlıklı olsunlar da kilo illa ki verilir ancak gereksiz yere almak sonra üstümüze yük olacak..

Canım ben pek kilo almadım 300 500 gram gibi bi artış oldu ama birincisisabah tartışmamla akşm tartılmam arasında 2 kilo fark oluyo akşam dahakiloluyum. İkincisi de aynı sen gibi gaz akşam sıkıştırıyo beni. Karnım tam 6 aylık. Napmak gerek bilmiyorum valla. Bi de yeni ni iştahım normale dündü. Kendimi aşırı kısıtlamak istemiyorum. Paketli yiyecek pek yemiyorum. Yine de bünye yapıyo heralde

slm kızlar...folik asite devam ediyorum ben birde decavit içiyorum gün aşırı..pazartesi gidicem cinsiyet için inşallah görürüz..bu arada hareketleri hisseden varmı ben 2 gündür hissediyorum ikinci gebeliklerde erken hissediliyormuş..bariz anlıyosunuz bebiş olduğunu pıt pıt vuruyo (=

Onu ne kadar zaman kullaniyosun cnm.bn kizimda 20 gün aglayarak emzirdim
Ben göğüs kalkanını yaklaşık 3 ay kullandım. Akan sütüm içine doluyordu onuda biberonla veriyordum. Sütüm hiç ziyan olmadı çok rahat ettim.. Ama ilk günden kullanmaya başlamasın yara olduktan sonra çözüm değil..

Ünibaby ıslak mendili süper. Şampuanından çok memnun kaldım diyemem.
Ben unibaby mendilin ilk 3 ay yenidoğanını kullanmıştım. Bende memnun kaldım..
Bebek bezi işi riskli her bebeğin cilt yapısı farklı oluyor. Bazı bezler bebeklere pişik yapıyor. Ben bütün markaları denedim..
En memnun kaldığım sleepy
En sevmediğim huggies..
Primanında çocuk çiş yapınca kimyasal bi kokusu oluyordu o durum içime sinmedi..

Benimde gözüm seni arıyordu canım kusura bakma görmemişim yazdığını..
Nasılsın azaldı mı bulantılar?
Kontrol günün ne zaman?

Estağfurullah kuzum fark ettim görmediğini , azaldı elhamdülillah. bir hafta sonra inşallah.

Ilk zaman gerçekten en iyisi o. Hele ilk kakalar aşırı zor temizleniyor kuzenim molfiks in ıslak mendilini kullanıyor onun dokusu da yenidoğan unibaby gibi.
Primanin o kokusu gerçekten benimde hoşuma gitmiyor huggies aşırı kalın bir bez birde cisle birleşince çocuğun poposuna yastık bağlamış gibi oluyor

Bu ara karnım içerden yanar gibi ağrıyor.. Böyle kasıklarıma doğru bakılıyor..baya rahatsızlık veriyor bana

Merhabalar ikili testin tahlil aşamasında neler var kızlar? Tahlili devlette yaptırıp özele gideceğim de yardımcı olur musunuz? Dahiliye bu tahlilleri yaptırmalı onaylar mı acaba? Kadın doğumda hiçbir şekilde randevu bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…