- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
- 103
Öğle 2 buçukta buldum bende sonuçları alcam ondan sebep erken almadım yoktu da yerpembebaykus randevulara baktım hiç sıra yok artık ne zaman bulursam o zaman.. Öncesinde şar hastanesinde osman bey var ona Bi giderim..bakalım
Benimde cumartesi günü kontrolüm..Estağfurullah kuzum fark ettim görmediğini , azaldı elhamdülillah. bir hafta sonra inşallah.
Oğlum iyi çok şükür ama beni çok zorluyor 3 yaş sendromunda. Aynı ergen gibi davranıyor. Maşallah Bir de üstün zekalı olduğundan şüpheleniyorum. Üstün zekalı çocuklarla baş etmek zor oluyor. Kreşe gidiyor..KEVOK sen nasılsın oğlun nasıl. kreşe gidiyor mu.
Oğlum iyi çok şükür ama beni çok zorluyor 3 yaş sendromunda. Aynı ergen gibi davranıyor. Maşallah Bir de üstün zekalı olduğundan şüpheleniyorum. Üstün zekalı çocuklarla baş etmek zor oluyor. Kreşe gidiyor..
Benim de sata göre 11+3 tü bugün ultrasyonda 11+5 çıktı ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı. Doktor kıza benziyo dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım cinsiyete dedi ben de çok şaşırdım bu kadar erken tahmin etmesine.
Bebeklerimizin gelişimine şahitlik etmek çok güzel.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Iyi yine sıra bulabilmişsin o bile bi mucize :)Öğle 2 buçukta buldum bende sonuçları alcam ondan sebep erken almadım yoktu da yer
2,5 kesin içiyorum 3 e yaklaştığım oluyor. Ama senin içtiğin su bebeğin suyunu etkilemezmiş normaldeCanım peki rutininde günde kaç bardak su içiyosun? Ben de korkuyorum çok su içemiyorum ya suyu azsa bebeğimin diye.
Inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım bebeklerimiziTuhaf madem az yatış verip serum takılması gerekirdi. İçin rahat etsin başka doktorada git. İnşaallah iyi olur herşey.
erkeğe benzettim :))merhaba arkadaşlar ben de 12+3 günlük hamileyim. ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. geçen haftaki ultrason görüntümden bebeğimin cinsiyetini tahmin eder misiniz:) zira bi doktor kız öteki erkek dedi
teşekkürler:)erkeğe benzettim :))
Sağol canım hepimiz alalım insallahCanım Allah sağlıkla kucağına aldırsin inşallah:)
Oğlum sordu doktora kixmi erkekmi diyegüldü erkek kardeşin olacak dedi.zaman geçiyor hızlıca öğrenirsin hemen cnmHadi yaa ümitlenmiştim ama benimki de tam tersi 4-5 gün geriden geliyor demekkş en az 3 haftam var. Aman sağlıklı olsun da napayım sabredeceğim. Kızımı 16. Haftada öğrenmiştim nasıl dayandım bilmiyorum
Normal bir ağrı değilse bekleme bence ama büyüdüğü içindir canım endişelenme. benimde kasıkla göbek arası acıyor karnım büyüyor galiba insanlar farkediyor artık. bana göre büyümedi ama pantolonlar olmuyoBu ara karnım içerden yanar gibi ağrıyor.. Böyle kasıklarıma doğru bakılıyor..baya rahatsızlık veriyor bana
Yüksek ihtimal erkek bu bebekmerhaba arkadaşlar ben de 12+3 günlük hamileyim. ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. geçen haftaki ultrason görüntümden bebeğimin cinsiyetini tahmin eder misiniz:) zira bi doktor kız öteki erkek dedi
Baş ağrısı yapıyor mu decavit benim başımı ağrıtıyorBizde folik asiti bırakıp decavite başladık
1 ay sonra tekrar kan tahlili yapıp ona göre gerekeni verecek inşallah kan ilacı vermez
bakalım merakla bekliyoruz teşekkürler:)Yüksek ihtimal erkek bu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?