merhaba arkadaşlar ben de 12+3 günlük hamileyim. ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. geçen haftaki ultrason görüntümden bebeğimin cinsiyetini tahmin eder misiniz:) zira bi doktor kız öteki erkek dedi

Eklentiler

• 8C7DD03A-660A-4EE8-9962-51CFA01FD282.webp
    78 KB · Görüntüleme: 83

kantaron yağı bizim hayat kurtarıcımız. Pişik için yanık için leke için kuruluk için herşeye şifa kuzum erkek cocukları fıtrat olarak yoruyoralr. kızlar daha sakin uyumlu. ama erkekler hep başka bir fikir başka iller güçler ç kreş olmasa evde asla tutamazsın. Allâh bağışlasın hepsini. salihlerden olsunlar inşallah.

Benim de sata göre 11+3 tü bugün ultrasyonda 11+5 çıktı ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı. Doktor kıza benziyo dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım cinsiyete dedi ben de çok şaşırdım bu kadar erken tahmin etmesine.
Bebeklerimizin gelişimine şahitlik etmek çok güzel.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

ya ben iki bebeğimdee 15 .16. haftalarda öğrendim cinsiyeti. Bakalım bunda ne zaman öğreneceğiz . sağlıkla gelmişsin maşallah çok sevindim arkadaşım.

Oğlum sordu doktora kixmi erkekmi diyegüldü erkek kardeşin olacak dedi.zaman geçiyor hızlıca öğrenirsin hemen cnm

Bu ara karnım içerden yanar gibi ağrıyor.. Böyle kasıklarıma doğru bakılıyor..baya rahatsızlık veriyor bana
Normal bir ağrı değilse bekleme bence ama büyüdüğü içindir canım endişelenme. benimde kasıkla göbek arası acıyor karnım büyüyor galiba insanlar farkediyor artık. bana göre büyümedi ama pantolonlar olmuyo

merhaba arkadaşlar ben de 12+3 günlük hamileyim. ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. geçen haftaki ultrason görüntümden bebeğimin cinsiyetini tahmin eder misiniz:) zira bi doktor kız öteki erkek dedi
Yüksek ihtimal erkek bu bebek

Bizde folik asiti bırakıp decavite başladık
1 ay sonra tekrar kan tahlili yapıp ona göre gerekeni verecek inşallah kan ilacı vermez

Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese :)

Bana Elevit vermişti doktor ve ben onu yutamıyorum
Yani yutucağım zaman midem bulanıyor çıkarıyorum her şeyi.
Kan ilacı Maltoferi kullanıyorum.

Ocean Mummy kullanan arkadaşlar vardı onlar eğer memnunsa ondan almak istiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…