Sevindim adına canım. çok şükür :)Hayırlı cumalar kızlar bugün ikili testimin sonuçları çıktı Allaha çok şükür burnu ense kalınlığı kan sonuçları iyi sadece yaşa bağlı risk çıktı onuda bekliyordum zaten. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlardünyaya getirmeyi basip etsin 3. de olsa aynı heyecan aynı tarlı telaşlar:)
Sevindim adına canım. çok şükür :)evlat evlattır işte.
Ağrı bende hafif oluyor ama şu kasıntı kötü ya :) olur olmadık yerlerde geliyor :)Günaydın hanımlar hayırlı Cuma’lar....
Meggiee5 canım bende de arada sıvı geliyo kaşınıyor geçende aşırı ağrıdı çatlıcakmış gibi oldu :)
Aynen öyle sokakta daha çok oluyo sanki :):)Ağrı bende hafif oluyor ama şu kasıntı kötü ya :) olur olmadık yerlerde geliyor :)
İnşallah güzel haberlerle döneriz.canımm hadi bakalım inşallaha hayırlı güzel haberlerle dönersin benim de salı günü çok heyecanlıyım
Ay bende öyleyim ama ben işteyim..Bn iyiyim cnm sukur.ama hic ev isi yapmak istemiyorum sadece uzun kös yatmak istiyorum.evde ki isler bana bakiyo bnde onlara bakiyorumsen nasilsin.
Gözünaydın canım benimde ikinci ama bende çok heyecanlıyım:)Hayırlı cumalar kızlar bugün ikili testimin sonuçları çıktı Allaha çok şükür burnu ense kalınlığı kan sonuçları iyi sadece yaşa bağlı risk çıktı onuda bekliyordum zaten. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlardünyaya getirmeyi basip etsin 3. de olsa aynı heyecan aynı tarlı telaşlar:)
Kaşıntı büyüdüğü için oluyordur ama uçlarını kaşımamaya çalış rahimi uyarır..Hayırlı Cumalar kızlar :)
Göğüslerinden sıvı gelen var mı? birde kaşıntıdeli gibi kaşınıyor arada :)
Evde olsam aynını yapardım keyfine bak. Tadını çıkar..Günaydın kızlar
Erken kalkmayı nasıl başarıyosunuz ben 12 saat uyuyorumdur
İşim yok evde kimse yok ben de kalkmıyorum kalkıp ne yapcam diye
Benim gibi olup gene de erken uyanan var mı ben mi çok uykucuyum acaba
Hayırlı cumalar canım. Sıvı değil ama kaşıntı oluyor bende de cildim kuru ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben.Hayırlı Cumalar kızlar :)
Göğüslerinden sıvı gelen var mı? birde kaşıntıdeli gibi kaşınıyor arada :)
Bnm kizim var en gec 9 da ayaktayiz ;( ilk hamileligimde bnde cok uyurdum.ne guzel tadini cikar iste.bu görüp görebilecegin son uykularGünaydın kızlar
Erken kalkmayı nasıl başarıyosunuz ben 12 saat uyuyorumdur
İşim yok evde kimse yok ben de kalkmıyorum kalkıp ne yapcam diye
Benim gibi olup gene de erken uyanan var mı ben mi çok uykucuyum acaba
Aynen öyle sokakta daha çok oluyo sanki :):)
Bilmiyordum kaşıdım hepte uçlara denk geliyor :)) birde ara ara kasıkalrda agro batma oluyor sol tarafımda genelde bebekte orda. Birşey olmuyordur dimi ?Kaşıntı büyüdüğü için oluyordur ama uçlarını kaşımamaya çalış rahimi uyarır..
Hayırlı cumalar canım. Sıvı değil ama kaşıntı oluyor bende de cildim kuru ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben.
Amin.. Gözünüz aydın. Rabbim hepimize güzel sağlıklı haberler alıp bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hayırlı cumalar kızlar bugün ikili testimin sonuçları çıktı Allaha çok şükür burnu ense kalınlığı kan sonuçları iyi sadece yaşa bağlı risk çıktı onuda bekliyordum zaten. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlardünyaya getirmeyi basip etsin 3. de olsa aynı heyecan aynı tarlı telaşlar:)
Kızlar az önce cinsiyet belirleme partisi diye bişey gördüm, ya okadar saçma okadar gereksiz bir şey ömrümde görmedim. Ozentilikten başka bişey değil, bunun için organizasyon şirketleriyle anlaşıp aşırı şatafat ile cinsiyet ogreniyosun falan. Ya ne günlere kaldık ya, aranızda yapan yoktur herhalde böyle büyük partiler:) yani insanların fazla paraları varsa çocukları için bir kurban kessinler mantigindayim, bir çocuğu sevindirsinler vs. Ya okadar annesiz çocuk varken okadar çocuğu olamayan insanlar varken böyle şeylere dayanamıyorum ben. Sizinle paylaşmak istedim duygularımı, benmi çok yanlış bakıyorum bilemedim. Gebelik süreci ciddi bir süreç, insanların gözüne soka şoka yaşamamak lazım sanki, çünkü gelin ata binmiş ya kısmet demiş. Ne bileyim annesi olmayan,yetimhanelerde basının oksanilmasini bekleyen binlerce yavru varken bukadari simariklik geliyo ya, ne ilk hamileyiz bu dünyada nede son olacağız, bir arkadaş vardı,hamileyken artık karşılaşmak istemiyodum ay midem ay sıram ay buram sürekli anlatıp beynimi uyusturuyordu. Çocuğu doğdu yine aynı. Ya dedim sanki dünyanın nesli o çocuk olmazsa yurumeyecek,sadece kendi hamileliği kötü yada kendi çocuğu özel.bunu bir arkadaşımla paylaşınca bana çok hakvermisti. Evlatlarımız bizler için özel ama çok aşırı abartmak hep saçma gelmişti.simdi hamileyim bugün işyerinde arkadaş senin hamilelik çok iyi geçiyor galiba hiç sesin çıkmıyor dedi, dedim sıkıntılarım oluyo ama çok etrafima yansıtmıyor kendi içimde yaşıyorum. Ve sonra bana bişey oldu bayilacaktim gibi oldum , dersten çıktım zar zor ders anlatabildim, kitaplarımı bırakamadan attım ortaya, ogure ogure lavaboya zor yetiştim. Dışardan sesi cikmayanlari çok iyi zannediyorlar,nazara geldim ,üç haftadır kusmamistim, bugün mahfoldum ya,yeni yeni kendime geliyorum. Herhalde , hamile ama hicbisey yok diyorlar normal görünmeye çalışınca:)
Bunları niye anlattım bilmiyorum.:) Sanırım nazar diye bişey oluyo
İlk gebeliğimde son aylarda bende kaşıntı olmuştu. Doktoruma söylemiltim. Uçlarını elleme rahimde kasılma yapar demişti.Bilmiyordum kaşıdım hepte uçlara denk geliyor :)) birde ara ara kasıkalrda agro batma oluyor sol tarafımda genelde bebekte orda. Birşey olmuyordur dimi ?
Burda bir kaç sayfaya baktım da dustan sonra krem veya bebek yağı sürün diyolar kaşıntı için iyi geliyormuş deniycem bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?