Hayırlı cumalar kızlar bugün ikili testimin sonuçları çıktı Allaha çok şükür burnu ense kalınlığı kan sonuçları iyi sadece yaşa bağlı risk çıktı onuda bekliyordum zaten. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlardünyaya getirmeyi basip etsin 3. de olsa aynı heyecan aynı tarlı telaşlar:)

Sevindim adına canım. çok şükür :) evlat evlattır işte.

Günaydın kızlar
Erken kalkmayı nasıl başarıyosunuz ben 12 saat uyuyorumdur
İşim yok evde kimse yok ben de kalkmıyorum kalkıp ne yapcam diye
Benim gibi olup gene de erken uyanan var mı ben mi çok uykucuyum acaba

Günaydın hanımlar hayırlı Cuma’lar....
Meggiee5 canım bende de arada sıvı geliyo kaşınıyor geçende aşırı ağrıdı çatlıcakmış gibi oldu :)

Bn iyiyim cnm sukur.ama hic ev isi yapmak istemiyorum sadece uzun kös yatmak istiyorum.evde ki isler bana bakiyo bnde onlara bakiyorum sen nasilsin.
Ay bende öyleyim ama ben işteyim..
İşten eve gidince yemek evişi çocuğu okuldan al falan çok zorlanıyorum..
Allah yardımcımız olsun..

Gözünaydın canım benimde ikinci ama bende çok heyecanlıyım:)

Hayırlı Cumalar kızlar :)
Göğüslerinden sıvı gelen var mı? birde kaşıntı deli gibi kaşınıyor arada :)
Hayırlı cumalar canım. Sıvı değil ama kaşıntı oluyor bende de cildim kuru ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben.

Bnm kizim var en gec 9 da ayaktayiz ;( ilk hamileligimde bnde cok uyurdum.ne guzel tadini cikar iste.bu görüp görebilecegin son uykular bn o kadar ozledimki deliksiz uyumayi.

Aynen öyle sokakta daha çok oluyo sanki :):)
Kaşıntı büyüdüğü için oluyordur ama uçlarını kaşımamaya çalış rahimi uyarır..
Bilmiyordum kaşıdım hepte uçlara denk geliyor :)) birde ara ara kasıkalrda agro batma oluyor sol tarafımda genelde bebekte orda. Birşey olmuyordur dimi ?
Hayırlı cumalar canım. Sıvı değil ama kaşıntı oluyor bende de cildim kuru ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben.

Burda bir kaç sayfaya baktım da dustan sonra krem veya bebek yağı sürün diyolar kaşıntı için iyi geliyormuş deniycem bende :)

Son düzenleme:
Amin.. Gözünüz aydın. Rabbim hepimize güzel sağlıklı haberler alıp bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

ne güzel içini döktün. çok geçmiş olsun. içimde yaşıyorum diyene kadar çok zorlanıyorum ama dert yanmayı anlatmayı sevemem diyeydin. Bende iki çocuğumada akik kestim. bunlar hep özenti dediğin gibi. anlatmam bile gebeliğimi . Ha benimki 3.olduğu için milletin dırdırını duymamak adına söylemek istemiyorum. bide nazar için, öncesinde okumak lazım
sabah akşam okumak iyidir . 3 er nas felak . 21 besmele. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. birde senin arkadaş gibi kendini çok anlatan biri var uzak duruyorum. başım kaldırmıyor :/

selamlar herkese, benim de karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı var bu aralar, biraz canımı sıkıyor, sizce normal midir? çok şiddetli değil ama böyle hissediyorum arada. Bir de epey bir akıntım var, her seferinde allah korusun kanama falan mı diye yüreğim ağzımda tuvalete koşuyorum... kaç hafta oldu alışamadım....

İlk gebeliğimde son aylarda bende kaşıntı olmuştu. Doktoruma söylemiltim. Uçlarını elleme rahimde kasılma yapar demişti.
Hatta bebek doğunca emzirdikçe büyüyen rahim toplanıyor.. İkisinin arasında bi ilişki var yani canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…