Iki gündur bndede var baş agrisi cnm.ama bu haftalarda normalmis nette okudum

Ben de ne yasasam gebeliğe yoruyorum. Neyse ki bezdirecek kadar değil ara ara gelip gidiyor. Herhalde ilk dönem ile ikinci dönem arasında bir geçiş evresindeyiz rahatsızlıklar farklılaşarak ve azalarak çıkıyor 3.doneme kadar hayatımızdan inşallah :) hayırlısı ise cinsiyetleri de öğrendik mi en keyifli zamanlar başlayacak bizler için. Rabbim hepimize ağız tadı versin

Öyle canım sağlıklı sıhhatli doğsunlar, hayırlı evlat olsunlar inşallah, kız erkek hepsi de çok tatlı oluyor..

:)))
O şanslısın, ben fotoğrafçı ayarlicam mecburen. Uygun makul fiyata inş:)

Bulursun çok var çeken. Küçük bir albüm olsa yeter bence.

Hastane fotocusuyla gorusucem , dogumdada çektirilen,videoya aldiricam inşallah,esimde girecek doğuma,gerçi kan tutuyor bayılıyo ama baş ucumda duracağı için sıkıntı olmaz,anlasın zorlugunu,oda görsün kolay olmadığını :)

Memnunmuydun peki iyi geliyormuydu :) büyük hap yutamıyorum bilmiyorum kafamda karışık o vitaminler yetermi bana hiç bilmiyorum birde içinde folik asit biraz diğerlerine göre yüksek heralde değil mi :) gerçi çarşamba doktora gidicem oda belki başka bir şey önerir canım çok saol yorumun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…