- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Iki gündur bndede var baş agrisi cnm.ama bu haftalarda normalmis nette okudum
Öyle canım sağlıklı sıhhatli doğsunlar, hayırlı evlat olsunlar inşallah, kız erkek hepsi de çok tatlı oluyor..Benim oğlum da geç dollenmeydi hem de tam üç hafta :) ben de tam tersi gönlümden kız geçiyor ama evvela hayırlı evlat olsunlar. Kız da olsa erkek de olsa sevilecek minnoşlar :) Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayirli kılsın :)
:)))Valla canım ben nazara inanıyorum hemende alırım negatif enerjiyi maalesef üstüme çöker. Dualarla ayaktayız bir nevi. İş yerinde bende güçlü durmaya çok çalıştım ama ilk üç ay mahvolduğum için karizmayı biraz çizdirdim :)) şu parti olayına gelince benim çevremde çok o partili cinsiyet duyurmaları, doğmamış çocuğa baby showerler yapan. Hiç birine katılmadım bana gelmeleride mühim değil zaten yapmayacağım. Ben hastane odası süsletmeyide düşünmüyorum. Dünyanın parası organizasyonlar. Bebeğim için kurban kesip bebek mevlüdü düşünüyorum o kadar. Açıkçası hayırlı olsuna gelecek akrabalarım ne anlar baby bilmemlerinden de o kadar masraf yapayımdoğum fotoğraflarınıda kardeşim fotoğrafçı o çekecek özel tutmayacağım.
Bulursun çok var çeken. Küçük bir albüm olsa yeter bence.:)))
O şanslısın, ben fotoğrafçı ayarlicam mecburen. Uygun makul fiyata inş:)
Cnm foto koyamiyorumki bn yaa.adini yaziyim.kan surubu olan oligofer fol.digeri imom omega.Canım resim atabirmisjn
Karataş hastanesi Osman Çelik ilk dogumumda çok memnundum gatadan m mezun harika bı diktor ikincimdede ayni doktoeuma dvam ediyorumeHerkese merhaba arkadaşlar,
İzmir de olanlar hangi hastaneye-doktora gidiyorsunuz? Memnun kalanlardan tavsiye alabilirim :)
12+3 olduk bizde .. benimde ikinci bebeğim olacak Allah'ın izniyle .. Allah hepimizi kolayca kurtarsin inşallah :)Merhaba hanımlar konuyu yeni gördüm mutlu oldum bizde 10 haftalık olduk ikinci bebeğini bekliyorum ben ya siz
Bulursun çok var çeken. Küçük bir albüm olsa yeter bence.
Günaydınnn hayırlı cumalar..
Günaydın kızlar iyi günler hayırlı cumalar :)
Günaydın hayırlı cumalar kızlar..Günaydin kizlar hayirli cumalar hepimize
Günaydın hayırlı cumalar kızlar..
Nasılsınız
Bende iyiyim canım çok şükür..Ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
canımm hadi bakalım inşallaha hayırlı güzel haberlerle dönersin benim de salı günü çok heyecanlıyımBende iyiyim canım çok şükür..
Yarın sabah randevum var.
1 ay sonra miniğimi görücem inşallah..
Bn iyiyim cnm sukur.ama hic ev isi yapmak istemiyorum sadece uzun kös yatmak istiyorum.evde ki isler bana bakiyo bnde onlara bakiyorumGünaydın hayırlı cumalar kızlar..
Nasılsınız
Belki daha çok anne adayı vardır orda canım:)Kizlar simdi 2019 haziran anneleri grubuna baktmda 1030 lara gelmis msj lari.biz onlardan 1 ay öndeyiz.msj imiz 644 de.biz cok pasifiz
Belki daha çok anne adayı vardır orda canım:)
Memnunmuydun peki iyi geliyormuydu :) büyük hap yutamıyorum bilmiyorum kafamda karışık o vitaminler yetermi bana hiç bilmiyorum birde içinde folik asit biraz diğerlerine göre yüksek heralde değil mi :) gerçi çarşamba doktora gidicem oda belki başka bir şey önerir canım çok saol yorumun için :)Canım ben ilk gebelikte (sürekli ilk gebeligime atıf yaptığım için inşallah kimseyi usandirmamisimdir) ocean mummy i bir ay kullanmıştım ama devlet karşılamadığı için devam etmek istemedim decavitle maltofere geçmiştim. Ben bir yan etkisiyle karşılaşmadım inşallah sen de memnun kalırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?