Ben de çok uyuyorum hamilelikten ama sabahları 7 de uyanıyorum acıkıp :) ikindi uykusu daha tatlı geliyor bana sanırım canım

Kızlar başım çok ağrıyor ya tansiyonum düşük şekerim normal uyuyuncada geçmiyor. Nette bakıyorum herkes bu haftalarda yaşamış bunu ne zaman geçerki ilaç içmek istemiyorum

Bnm kizim var en gec 9 da ayaktayiz ;( ilk hamileligimde bnde cok uyurdum.ne guzel tadini cikar iste.bu görüp görebilecegin son uykular bn o kadar ozledimki deliksiz uyumayi.
Kızlar başım çok ağrıyor ya tansiyonum düşük şekerim normal uyuyuncada geçmiyor. Nette bakıyorum herkes bu haftalarda yaşamış bunu ne zaman geçerki ilaç içmek istemiyorum
benim de ağrıyor canım ara ara hatta şuan bile var uyumakla asla geçmiyo geçen hafta 2 gün çekmiştim malesef limon lononyası frahlatıyo biraz bir de masaj.

_D_O_ canım bir şey sorucam sana, ben doktor istememişti ama sağlık ocağında genel bir tahlil yaptırdım, az önce aldım sonucumu, serbest T4 referans aralığı 0.60-1.25 benim sonuç 0.57 çıkmış, sağlık ocağında ki doktor,bu önemli bir sonuç,çok düşük değil ama kadın dogumcuna göster muhakkak, tiroid hamilelikte önemli falan dedi. İki ay önceki sonuçlarımda 0.81 çıkmıştı aynı referans aralığında. Bu düşüş normalmi acaba.doktora gostericem pazartesi ama biraz canım sıkıldı, troid degerleri bebeklerin gelişimi için çok önemli diye biliyorum.sendede troid ile ilgili sıkıntılar vardı o yüzden on bilendirme için sana sorayım dedim canım.

Bir arkadaşım 4 ay dolana kadar baş ağrısı çekti, 4 aydan sonra rahatladı canım, onun şansına yaz tatiline denk geldi o dönemler evde rahat rahat takildi

Canım benim de bu ara senin gibi ama adet tarihinin yaklaşmasına yoruyorum...insan ister istemez tedirgin oluyo akıntılara bende bakıyorum Ama çok şükür kanama tarzında bi şey yok iyi şeyler düşünmeye çalışalım Rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi :)

benim de ağrıyor canım ara ara hatta şuan bile var uyumakla asla geçmiyo geçen hafta 2 gün çekmiştim malesef limon lononyası frahlatıyo biraz bir de masaj.
Masaj denedim geçiyor geri geliyor. Duşa girim dedim Ama duşta tansiyonum düşüyor elim ayağım titredi kustum hep eşim olmadan alamıyorum. Ayran içtimde düzeldi biraz Allahım bi doğursak

Hadi ya emzirmek aslında bu yüzden önemli demek ki bide.

Canım benimde düşmüş baya doktor hcg çok yükseldiği için troid düşüyor 17. Haftada falan yükselmeye başlar dedi. Ben zaten troid ilacı kullanıyordum dozunu düşürdük bu ay sonra sonuca göre davranıcaz. İyot eksikliğinde olabilir önceki değerinde düşük. Önce kadın doğuma göster sonra dahiliyeyede göster. İlaç verebilirler sana ihmal etme

Tsh ye her gittiğinizde bakılıyor mu? Benim 1 kere bakıldı normal dedi. Bu sefer gidersem dicem tekrar bakalım diye

Tsh ye her gittiğinizde bakılıyor mu? Benim 1 kere bakıldı normal dedi. Bu sefer gidersem dicem tekrar bakalım diye

Benim bakıldı canım her gidişte.
Yani tüm tahlillere bakıldı hep zaten 5. Haftada cıktı.
Iyi ki bakılmış 5 e çıkmış düşürene kadar düzenli kan verdim ilaç aldim. Şimdi de endokrine gidiyorum ayda bir

Gözün aydın canım:)

Ben her duştan sonra neredeyse her gün , bebe yağı sürüyorum ama banamisin demiyorum kaşıntı devam ediyor yani:)

Canım içinde balık yağı da var besin değeri yüksek bir vitamin tek başına yeterli oluyor o yüzden. O dönemde doktorum da hamileydi o da kullanıyordu. Hastalarına da öneriyordu. Ben sadece bir ay kullandım hem maliyeti beni düşündürdü hem de yaşadığım yerde olanaklar kısıtlı her eczanede bulunmuyordu. Direkt decavite geçtim o yüzden. Kullanırken bir sıkıntı yaşamadım memnundum bu arada

Masaj denedim geçiyor geri geliyor. Duşa girim dedim Ama duşta tansiyonum düşüyor elim ayağım titredi kustum hep eşim olmadan alamıyorum. Ayran içtimde düzeldi biraz Allahım bi doğursak

Canım çok geçmiş olsun ya, hakkaten dikkat et,Allah korusun düşersin bayılırsin temkinli olmakta fayda var

0.81 olduğunda doktorum normal dedi, ama tahlil yapmasam farketmicektim. Ayda bir olcturup takip edicem çok düşük değil ama insan yinede tereddüt ediyor. Birde annem zehirli troid hasimato hastası genetik te olunca artık daha dikkat ederim ,sağol canım :)

Bende bugün ikili test yaptım.haftaya çikicak sonuç aslında ikili testi yaptirmicaktim.ama iki dk sürüyormuş. Ense kalınlığı 1m bebişide gördüm en azından ama belim.iki gündür cokk ağrıyor dayanılmaz

Kızlar bende ikili test için gittim bugün ense 1.2mm normal burun kemiği oluşmuş. Kan sonuçlarına göre tekrar bakılacak tabi ama şimdilik iyi.

Cinsiyete doktor erkek dedi ama erken haftaya yine bakalım deri. Ama bariz pipi ya bu dedi sonra sanırım oğlumuz geliyor.

Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin . Çok yazmasam da okuyorum yazdıklarınızı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…