Bende iyiyim canım çok şükür..
Yarın sabah randevum var.
1 ay sonra miniğimi görücem inşallah..
Günaydın kızlar
Erken kalkmayı nasıl başarıyosunuz ben 12 saat uyuyorumdur
İşim yok evde kimse yok ben de kalkmıyorum kalkıp ne yapcam diye
Benim gibi olup gene de erken uyanan var mı ben mi çok uykucuyum acaba
Çok sağol tatlım heyecan bitmiyor hiç:))Gözünaydın canım benimde ikinci ama bende çok heyecanlıyım:)
Amin canım benim inşallah:)Amin.. Gözünüz aydın. Rabbim hepimize güzel sağlıklı haberler alıp bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Bnm kizim var en gec 9 da ayaktayiz ;( ilk hamileligimde bnde cok uyurdum.ne guzel tadini cikar iste.bu görüp görebilecegin son uykularbn o kadar ozledimki deliksiz uyumayi.
benim de ağrıyor canım ara ara hatta şuan bile var uyumakla asla geçmiyo geçen hafta 2 gün çekmiştim malesef limon lononyası frahlatıyo biraz bir de masaj.Kızlar başım çok ağrıyor ya tansiyonum düşük şekerim normal uyuyuncada geçmiyor. Nette bakıyorum herkes bu haftalarda yaşamış bunu ne zaman geçerki ilaç içmek istemiyorum
Kızlar başım çok ağrıyor ya tansiyonum düşük şekerim normal uyuyuncada geçmiyor. Nette bakıyorum herkes bu haftalarda yaşamış bunu ne zaman geçerki ilaç içmek istemiyorum
Canım benim de bu ara senin gibi ama adet tarihinin yaklaşmasına yoruyorum...insan ister istemez tedirgin oluyo akıntılara bende bakıyorum Ama çok şükür kanama tarzında bi şey yok iyi şeyler düşünmeye çalışalım Rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi :)selamlar herkese, benim de karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı var bu aralar, biraz canımı sıkıyor, sizce normal midir? çok şiddetli değil ama böyle hissediyorum arada. Bir de epey bir akıntım var, her seferinde allah korusun kanama falan mı diye yüreğim ağzımda tuvalete koşuyorum... kaç hafta oldu alışamadım....
Masaj denedim geçiyor geri geliyor. Duşa girim dedim Ama duşta tansiyonum düşüyor elim ayağım titredi kustum hep eşim olmadan alamıyorum. Ayran içtimde düzeldi biraz Allahım bi doğursakbenim de ağrıyor canım ara ara hatta şuan bile var uyumakla asla geçmiyo geçen hafta 2 gün çekmiştim malesef limon lononyası frahlatıyo biraz bir de masaj.
Hadi ya emzirmek aslında bu yüzden önemli demek ki bide.İlk gebeliğimde son aylarda bende kaşıntı olmuştu. Doktoruma söylemiltim. Uçlarını elleme rahimde kasılma yapar demişti.
Hatta bebek doğunca emzirdikçe büyüyen rahim toplanıyor.. İkisinin arasında bi ilişki var yani canım..
Canım benimde düşmüş baya doktor hcg çok yükseldiği için troid düşüyor 17. Haftada falan yükselmeye başlar dedi. Ben zaten troid ilacı kullanıyordum dozunu düşürdük bu ay sonra sonuca göre davranıcaz. İyot eksikliğinde olabilir önceki değerinde düşük. Önce kadın doğuma göster sonra dahiliyeyede göster. İlaç verebilirler sana ihmal etme_D_O_ canım bir şey sorucam sana, ben doktor istememişti ama sağlık ocağında genel bir tahlil yaptırdım, az önce aldım sonucumu, serbest T4 referans aralığı 0.60-1.25 benim sonuç 0.57 çıkmış, sağlık ocağında ki doktor,bu önemli bir sonuç,çok düşük değil ama kadın dogumcuna göster muhakkak, tiroid hamilelikte önemli falan dedi. İki ay önceki sonuçlarımda 0.81 çıkmıştı aynı referans aralığında. Bu düşüş normalmi acaba.doktora gostericem pazartesi ama biraz canım sıkıldı, troid degerleri bebeklerin gelişimi için çok önemli diye biliyorum.sendede troid ile ilgili sıkıntılar vardı o yüzden on bilendirme için sana sorayım dedim canım.
Tsh ye her gittiğinizde bakılıyor mu? Benim 1 kere bakıldı normal dedi. Bu sefer gidersem dicem tekrar bakalım diye
Hayırlı cumalar kızlar bugün ikili testimin sonuçları çıktı Allaha çok şükür burnu ense kalınlığı kan sonuçları iyi sadece yaşa bağlı risk çıktı onuda bekliyordum zaten. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlardünyaya getirmeyi basip etsin 3. de olsa aynı heyecan aynı tarlı telaşlar:)
Bilmiyordum kaşıdım hepte uçlara denk geliyor :)) birde ara ara kasıkalrda agro batma oluyor sol tarafımda genelde bebekte orda. Birşey olmuyordur dimi ?
Burda bir kaç sayfaya baktım da dustan sonra krem veya bebek yağı sürün diyolar kaşıntı için iyi geliyormuş deniycem bende :)
Memnunmuydun peki iyi geliyormuydu :) büyük hap yutamıyorum bilmiyorum kafamda karışık o vitaminler yetermi bana hiç bilmiyorum birde içinde folik asit biraz diğerlerine göre yüksek heralde değil mi :) gerçi çarşamba doktora gidicem oda belki başka bir şey önerir canım çok saol yorumun için :)
Masaj denedim geçiyor geri geliyor. Duşa girim dedim Ama duşta tansiyonum düşüyor elim ayağım titredi kustum hep eşim olmadan alamıyorum. Ayran içtimde düzeldi biraz Allahım bi doğursak
Canım benimde düşmüş baya doktor hcg çok yükseldiği için troid düşüyor 17. Haftada falan yükselmeye başlar dedi. Ben zaten troid ilacı kullanıyordum dozunu düşürdük bu ay sonra sonuca göre davranıcaz. İyot eksikliğinde olabilir önceki değerinde düşük. Önce kadın doğuma göster sonra dahiliyeyede göster. İlaç verebilirler sana ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?