Bende bugün ikili test yaptım.haftaya çikicak sonuç aslında ikili testi yaptirmicaktim.ama iki dk sürüyormuş. Ense kalınlığı 1m bebişide gördüm en azından ama belim.iki gündür cokk ağrıyor dayanılmaz
Kızlar bende ikili test için gittim bugün ense 1.2mm normal burun kemiği oluşmuş. Kan sonuçlarına göre tekrar bakılacak tabi ama şimdilik iyi.
Cinsiyete doktor erkek dedi ama erken haftaya yine bakalım deri. Ama bariz pipi ya bu dedi sonra sanırım oğlumuz geliyor.
Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin . Çok yazmasam da okuyorum yazdıklarınızı. :)
bence ayda 1 baktir. benim cok yuksek cikmisti. 8.82 idi. ilac kullandim ayda 1 kontroldedi.her ay kanla olcuhorlar. gecen hafta 0.27 ye dusmus. doktor her gun ic dedigi ilaci yine hergun icip pazarlari 1.5 ic dedi mesela. troit yuksekligi zeka geriligi yapiyormusTsh ye her gittiğinizde bakılıyor mu? Benim 1 kere bakıldı normal dedi. Bu sefer gidersem dicem tekrar bakalım diye
Gözün aydın canım:) kan da güzel çıkar inşallah. Cinsiyet için yinede birkaç haftayı bekle bazen erkek denilip kız oluyo ya da tam tersi:)
2 gündür hastanelerdeyimaşırı kusmaya başladım. Artık iyice bittim. Serum merum güya toparladım.. çuval gibi yigiliyorum allahım yardim etsin inşallah. Bana dua edin olur mu?
Canım en iyi seni ben anlarım herhalde çünkü neler çekiyorum neler ne bulantı bitiyor ne tiksinme ne .basdonmesj kaç kere bayılma hissi oldu Evde tektim iki gündür tansiyonum düşmedi. Nedeni de tuzu herşeye ekliyorum bir ay daha geçse de rahatlasak çok geçmiş olsun2 gündür hastanelerdeyimaşırı kusmaya başladım. Artık iyice bittim. Serum merum güya toparladım.. çuval gibi yigiliyorum allahım yardim etsin inşallah. Bana dua edin olur mu?
Kızlar bi yerde oyun halısını 149 ₺ ye gördüm nasıl fiyatı sizce?
2 gündür hastanelerdeyimaşırı kusmaya başladım. Artık iyice bittim. Serum merum güya toparladım.. çuval gibi yigiliyorum allahım yardim etsin inşallah. Bana dua edin olur mu?
Allah yardımcın olsun, şifa versin inş. Seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğimde ben de aynı öyleydim, mideni bulandırmayan şeylerden ye limon kokla biraz içini açar, açık havaya çık bol bol2 gündür hastanelerdeyimaşırı kusmaya başladım. Artık iyice bittim. Serum merum güya toparladım.. çuval gibi yigiliyorum allahım yardim etsin inşallah. Bana dua edin olur mu?
Herkese Günaydın
Doktor kontrolünden çıktım..
Allah'a şükür herşey yolunda..
12+2 bugün ultrasonda 13+3 çıktı maşallah..
Ense burun ölçümleri gayet normal ikili test yaptırmadım..
Ve asıl süpriz galiba ikinci oğlum oluyor:))
Pipiye benzer birşey gördük ama doktor biraz daha bekleyelim dedi..
Ohh fena rahatladım..
Masallh bebisine gelisimi iyi demekki.Herkese Günaydın
Ohh fena rahatladım..
Ben burda duydum oyun halısını canım o yüzden pek bilgim yok dün gezinirken gördüm bi sorayım dedim sağol cevabın içinOyun halılarının düz olanları var birde müzikli falan çok aparatli olanları var. 80 e de var 180 ede 300 e de var yani. Bu aldığınız halinin özelliğine göre değişiyor,300 Luk birşeyi 170 e gorduyseniz iyi tabi ama özelliklerini bilmeden doğru yorum yapamadim
Herkese Günaydın
Ohh fena rahatladım..
çokkk geçmiş olsun canım arkadaşım. sana Çok du edeceğim . Rabbim yardımcın olsun.2 gündür hastanelerdeyimaşırı kusmaya başladım. Artık iyice bittim. Serum merum güya toparladım.. çuval gibi yigiliyorum allahım yardim etsin inşallah. Bana dua edin olur mu?
Genelde hediye de gelir bu halılardan. Ben hamile arkadaşlarıma doğum günlerinde hediye ederim , yada doğum yapan birine illaki yoktur diye alırım , çok memnun kalırlar,acele etme bence, doğduğunda hemen kullanılmıyor, belki biri getirir:)Ben burda duydum oyun halısını canım o yüzden pek bilgim yok dün gezinirken gördüm bi sorayım dedim sağol cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?