Bende de gaz çok fazla. Bazen sancı da yapıyor hatta.Herkese günaydın arkadaşlar. Çok şükür bulantılarım epeyce azaldı. Koku hassasiyeti ve tiksinmeler devam etse de artık daha rahatım. Bugün tartıldım tam 2 kg almışım. Midem basılsın diye sürekli yiyince fazla aldım galiba. sizler ne durumdasınız. Bulantılar iyice azalmıştır inşallah. Bu arada bende özellikle akşam gece şişkinlik ve gaz problemi oluyor. Hatta gaz epeyce rahatsız edici durumda. Benden başka böyle bir durum yaşayan var mı? Yediklerime dikkat mi etmiyorum acaba
Baş ağrısı yapıyor mu decavit benim başımı ağrıtıyor
Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese :)
Bana Elevit vermişti doktor ve ben onu yutamıyorum
Yani yutucağım zaman midem bulanıyor çıkarıyorum her şeyi.
Kan ilacı Maltoferi kullanıyorum.
Ocean Mummy kullanan arkadaşlar vardı onlar eğer memnunsa ondan almak istiyorum. :)
Valla canım ben nazara inanıyorum hemende alırım negatif enerjiyi maalesef üstüme çöker. Dualarla ayaktayız bir nevi. İş yerinde bende güçlü durmaya çok çalıştım ama ilk üç ay mahvolduğum için karizmayı biraz çizdirdim :)) şu parti olayına gelince benim çevremde çok o partili cinsiyet duyurmaları, doğmamış çocuğa baby showerler yapan. Hiç birine katılmadım bana gelmeleride mühim değil zaten yapmayacağım. Ben hastane odası süsletmeyide düşünmüyorum. Dünyanın parası organizasyonlar. Bebeğim için kurban kesip bebek mevlüdü düşünüyorum o kadar. Açıkçası hayırlı olsuna gelecek akrabalarım ne anlar baby bilmemlerinden de o kadar masraf yapayımKızlar az önce cinsiyet belirleme partisi diye bişey gördüm, ya okadar saçma okadar gereksiz bir şey ömrümde görmedim. Ozentilikten başka bişey değil, bunun için organizasyon şirketleriyle anlaşıp aşırı şatafat ile cinsiyet ogreniyosun falan. Ya ne günlere kaldık ya, aranızda yapan yoktur herhalde böyle büyük partiler:) yani insanların fazla paraları varsa çocukları için bir kurban kessinler mantigindayim, bir çocuğu sevindirsinler vs. Ya okadar annesiz çocuk varken okadar çocuğu olamayan insanlar varken böyle şeylere dayanamıyorum ben. Sizinle paylaşmak istedim duygularımı, benmi çok yanlış bakıyorum bilemedim. Gebelik süreci ciddi bir süreç, insanların gözüne soka şoka yaşamamak lazım sanki, çünkü gelin ata binmiş ya kısmet demiş. Ne bileyim annesi olmayan,yetimhanelerde basının oksanilmasini bekleyen binlerce yavru varken bukadari simariklik geliyo ya, ne ilk hamileyiz bu dünyada nede son olacağız, bir arkadaş vardı,hamileyken artık karşılaşmak istemiyodum ay midem ay sıram ay buram sürekli anlatıp beynimi uyusturuyordu. Çocuğu doğdu yine aynı. Ya dedim sanki dünyanın nesli o çocuk olmazsa yurumeyecek,sadece kendi hamileliği kötü yada kendi çocuğu özel.bunu bir arkadaşımla paylaşınca bana çok hakvermisti. Evlatlarımız bizler için özel ama çok aşırı abartmak hep saçma gelmişti.simdi hamileyim bugün işyerinde arkadaş senin hamilelik çok iyi geçiyor galiba hiç sesin çıkmıyor dedi, dedim sıkıntılarım oluyo ama çok etrafima yansıtmıyor kendi içimde yaşıyorum. Ve sonra bana bişey oldu bayilacaktim gibi oldum , dersten çıktım zar zor ders anlatabildim, kitaplarımı bırakamadan attım ortaya, ogure ogure lavaboya zor yetiştim. Dışardan sesi cikmayanlari çok iyi zannediyorlar,nazara geldim ,üç haftadır kusmamistim, bugün mahfoldum ya,yeni yeni kendime geliyorum. Herhalde , hamile ama hicbisey yok diyorlar normal görünmeye çalışınca:)
Bunları niye anlattım bilmiyorum.:) Sanırım nazar diye bişey oluyo
İnşallah cnm, eskiden ultrason yokmuş biz birkaç ay sabredemiyoruz işte :) herşey belli zaten sadece biz bilmiyoruz ,sürekli kendime bunu hatırlatıyorumOğlum sordu doktora kixmi erkekmi diyegüldü erkek kardeşin olacak dedi.zaman geçiyor hızlıca öğrenirsin hemen cnm
Hali hazırda baş ağrım vardı da çok yorulunca oluyordu. O ilaçtan sonra hiç geçmedi. Bende 2 3 günde bir içiyorum ama değişmedi pek sence gebelikten midir bir sıkıntı çıkmasındaiki gündür araliklarla benim de başım çok ağrıyor. Ama decavitle ilgisi var mı bilmiyorum. İlk gebeligimde de devacit kullanmıştım sonradan. O zaman böyle bir şikayetim yoktu.
Baş ağrısı bu haftalar normal kullanmadan da başım ağrıyor arada ilaçla bi alakası yok gibiBaş ağrısı yapıyor mu decavit benim başımı ağrıtıyor
Hali hazırda baş ağrım vardı da çok yorulunca oluyordu. O ilaçtan sonra hiç geçmedi. Bende 2 3 günde bir içiyorum ama değişmedi pek sence gebelikten midir bir sıkıntı çıkmasında
Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı, sadece ben de mi bu kadar çok oluyor acaba. Özellikle oturunca daha çok ağrıyor. İlk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar bel ağrısı, mide bulantım çok şiddetliydi onu daha çok hatırladığım için mi anlamadım. Düşük riskim devam mı ediyor ki, kanamam filan da yok ama birkaç haftadır
Hormonal değişiklikler sanırımBaş ağrısı bu haftalar normal kullanmadan da başım ağrıyor arada ilaçla bi alakası yok gibi
Hafta içi 4 te işten çıkıyorum eve gelip yatıyorum hafta sonu evdeyim ondada paso yatıyorum dinlenebiliyorum şükür eşim herşeyi hallediyor dayanamayacak gibi bir ağrı değil ama yinede rahatsız ediyor çok uyumuyorum belki oda etkiliyodur yalnız sürekli su içesim var yürürken su içmekten çalkalanıyorum bildiğinGebelikte baş ağrısı olur da öyle aşırı ve sürekli ise altında yatan başka nedenler de vardır büyük ihtimalle. Sen çalıştığın için yorgunluk stres tetikliyordur canım. Ozellikle dikkat ettim telefon bilgisayar ekranlarına uzun süre baktığımda ve uykumu bölük bölük aldığımda baş ağrım daha çok oluyor. En temel neden yorgunluk ve stres bence. Evde olduğun zamanlar mutlaka iyi dinlenmeye bak. Yorgunluk stresi doğurur stres de hem sana hem bebeğine zarar verir canım. Allah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsun .
Onu ben de duydum ve inanmak istiyorum bir kızım olduğu için :) ama geç döllenmeye de kız diyorlar benimki de geç döllenmiş, mide bulantım da kızımdaki kadar çok değil ama içimde bir his de yok bazen kız bazen erkek gibi geliyor, hayırlısı artıkGeçmiş olsun canım. Bel ağrısı erkek bebeğe işaret derler . Benim de ağrırdı oğlum oldu ama doğruluk payı ne kadar bilmiyorum bana da kayınvalidem söylemişti. Onun da üç oğlu var. Belim ağrıyor dediğimde daha cinsiyetini öğrenmeden oğlan geliyor demiş içinden
Iki gündur bndede var baş agrisi cnm.ama bu haftalarda normalmis nette okudumiki gündür araliklarla benim de başım çok ağrıyor. Ama decavitle ilgisi var mı bilmiyorum. İlk gebeligimde de devacit kullanmıştım sonradan. O zaman böyle bir şikayetim yoktu.
Canım resim atabirmisjnKiLar bisey sorcam folik asiti birakip baska vitaminlere gectinizmi ne kullaniyorsunuz.bnm doktor folik asiti birak dedi ve kan hapi yerine kucuk siselerde sulu seklini varmis.bide omega 3 var.icinde farkli vitaminlerde var.kizimda kullandigim daha farkliydi hatta saglikocagi ucretsiz veriyodu.saglik guvencemiz yok suan.62 tl odedik bu ikisine.zaten omega3 ü karsilamiyo sanirim sadece o 42 tl.doguma kadar kullancan diyo.
Bende eve bir kumbara yaptım sürekli para atyrz biri doldu bile ikinciye geçtik kurban kesecegiz kısmetse bide mevlüt dusunyrm partiden çok daha değerli bir duaValla canım ben nazara inanıyorum hemende alırım negatif enerjiyi maalesef üstüme çöker. Dualarla ayaktayız bir nevi. İş yerinde bende güçlü durmaya çok çalıştım ama ilk üç ay mahvolduğum için karizmayı biraz çizdirdim :)) şu parti olayına gelince benim çevremde çok o partili cinsiyet duyurmaları, doğmamış çocuğa baby showerler yapan. Hiç birine katılmadım bana gelmeleride mühim değil zaten yapmayacağım. Ben hastane odası süsletmeyide düşünmüyorum. Dünyanın parası organizasyonlar. Bebeğim için kurban kesip bebek mevlüdü düşünüyorum o kadar. Açıkçası hayırlı olsuna gelecek akrabalarım ne anlar baby bilmemlerinden de o kadar masraf yapayımdoğum fotoğraflarınıda kardeşim fotoğrafçı o çekecek özel tutmayacağım.
Hafta içi 4 te işten çıkıyorum eve gelip yatıyorum hafta sonu evdeyim ondada paso yatıyorum dinlenebiliyorum şükür eşim herşeyi hallediyor dayanamayacak gibi bir ağrı değil ama yinede rahatsız ediyor çok uyumuyorum belki oda etkiliyodur yalnız sürekli su içesim var yürürken su içmekten çalkalanıyorum bildiğin
Onu ben de duydum ve inanmak istiyorum bir kızım olduğu için :) ama geç döllenmeye de kız diyorlar benimki de geç döllenmiş, mide bulantım da kızımdaki kadar çok değil ama içimde bir his de yok bazen kız bazen erkek gibi geliyor, hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?