Kızlar ya benim gibi uykunun dibine vuran varmı, ya nasıl bir uyumak anlatamam,alsa 8 de uykum geliyo, sabah kalktım bir ortalığı toplayıp kahvaltı yaptım yığıldım yatağa, ya gözlerimi açık tutamıyorum, böyle uyku görmedim ömrümde,uyumaktan okulla ilgili işlerimi halledemiyorum.biri cagirsa biseyler yapalım dese uykum geliyo diye dışarı çıkmıyorum:) çünkü gözümü açamıyorum geldiği an olduğum yerde yigiliyorum, varmı böyle olan.yine uykudan uyanıp yazdım size:) yatağın içinde bişey gel bana uyu uyu diyo sanki

Ne güzel işte benim tam tersi uykum.yok. Sabah cok erken uyanyrm uyusam daha iyi

Ne güzel işte benim tam tersi uykum.yok. Sabah cok erken uyanyrm uyusam daha iyi
Arkadaşlar çağırıyor bahane buluyorum gitmemek için uykum var her dakika:) inş sende uyursun ,uyuyunca da çok güzel oluyo hakkaten, bebekler zar zor uyanır ya uykudayken aynı öyleyim, 5 ay sonra bukadari uyuyamicam, vurdum dibine:)

Allah razı olsun kızlar. Sabah eşim kahvaltı hazırladı 2 lokma yedim yattım. Oğlanları alıp dışarı çıktı ses olmasın sen yat dinlen diye. Diğer hamileliklerimde de kötü olmuştum ama bu beni iyice bitirdi yaşım ilerledi bedenim ve ruhum daha yorgun tüm bunlara ek işim misli misli fazla..belkide o yüzden böylesi düştüm
Az kaldı Allah'ın izniyle.. hamileliğin balayı evresine geçince her şeyi unutacam inşallah

Bende her fırsatta uyuyorum. Uyuyunca bulantı ağzımda acı tat her türlü sıkıntı kayboluyor bir de nasıl zor bir maraton beni bekliyor çok çok çok iyi biliyorum,o zaman gelmeden uyuyayım sonra pişman olmayayım diyorum.

Canım Allah sana büyük kolaylık versin insallah

Merhabalar

Hamileliği sıkıntılı geçen arkadaşlara Allah'tan afiyetler diliyorum. Tez zamanda rahata kavuşurlar inşallah.

Benim kız annelerine küçük bir sorum olacak. Cinsiyet öğrenmek için 16+1 de kontrole gitmeyi planlıyordum ama plansız olaylar gelişti hayatımda ve o tarihte başka bir şehirde olacağım. 15+4 de gitsem ve bebeğim kız ise ogrenebilir miyim ? Malum erkek bebekler çok net anlaşılıyor ilk bebeğim erkek onu net bir şekilde öğrenmiştim . Ama kız bebeklerde az daha beklemek gerekir mi ? Doktor son kontrolümde kıza benzetti ondan bu merak

Canım bende 15+2 de falan gitcem, açıkçası meraktan bekleyemiyecektim:) ya zaten erkek demezse anlasilmazsa kızdır:) bazen 17-18 haftalıkken göstermeyen erkek bebeklerde olabiliyomus,ama sen tecrübeli sin , üç haftadır bebeği görmedik çok merak ediyoruz içerde napiyo diye sırf onun için gitcez yani:)
Bu arada kız annesi değilim ama bende senin gibi bekleyemedigimden yazayım dedim:)

Estagfirullah canım haklı heyecanlar bunlar. Oğlumda daha da sabirsizdim resmen kontrol günü gelmemişti. Bu kez oğlumla ilgilendiğim için zaman biraz daha çabuk geçiyor ama yine de merakima engel olamıyorum. Oğlumu 15+6 da net görmüştük. Doktor bize de göstermişti mavileri almaya başlayın yüzde yüz erkek demişti :) bunda daha da erken gitmiş olacağım. İnşallah yine net öğrenirim. Senin kontrol pazartesi dimi, inşallah senin bebiş de benim oğlan gibi net gösterir gizlemez meraklandırmaz annesini

Canım ben 16. Haftada öğrenmiştim kızımı ama birkaç gün erken gitseydim de öğrenirdim bence, zaten 15+ larda mıydım hatırlamıyorum. Birkaç günden birşey olmaz erkeklik organını göremezse kızdır zaten. Bence belli olur yani

Ay inşallah canım, daha bir parça bişey almadım, belli olsa arada bişey bakar alırım:) çok heyecan verici, inş gönlündeki olur canim

A asitane161719 Ben piremsesimi 12+2 de öğrendim Doktorumuz yüzde doksan dedi o gün için değişir mi bilemiyorum ben erken öğrendiğim için temkinliyim yinede. Çarşamba günü 14+3 de yine gidicem kendi doktoruma o ne dicek bakalım. Kız diyen doktor ikili için gittiğim doktordu.

R rkndmt Pisikedii o konuda haklısınız bakalım kimin çocukları uslu kimin ki yaramaz olacak :)bı o günleri görsek
Valla benim ilk oğlum benim beynimin yarısını iptal etmiş..geri kalaniylada mücadele içinde.. onuda bitirip beni iyice kuş beyinli bırakacak,o zaman baya rahatlarım sanirim
Demem o ki yaramazın hareketinin zibidinin alasını görmüş bir insan olarak bana hiç bir şey koymaz allah'ın izniyle

Ay inşallah canım, daha bir parça bişey almadım, belli olsa arada bişey bakar alırım:) çok heyecan verici, inş gönlündeki olur canim
Bende hiç bir şey almadım. Belli olsun alacaklarım belli. Alınca burda da paylaşırım ❤ bebek çeyizi dökülsün meydaneee

Güldürdün beni ya:) bazı çocuklar aşırı hareketli oluyo valla zor oluyolar,Allah kolaylık versin hakkaten, bir kizin olur bu sefer sakin hanfendi rahat edersin:)

Bende hiç bir şey almadım. Belli olsun alacaklarım belli. Alınca burda da paylaşırım ❤ bebek çeyizi dökülsün meydaneee

Evet canım,bizede fikir olur .Çok şey alıp doldurmak istemiyorum,az öz yeter mantigindayim.gereken şeyler alınsın yeter:) gerçi hiç bebek kıyafetleri bakmadım baksam onuda bununda alayım demem inş:)

Güldürdün beni ya:) bazı çocuklar aşırı hareketli oluyo valla zor oluyolar,Allah kolaylık versin hakkaten, bir kizin olur bu sefer sakin hanfendi rahat edersin:)
Aslında çokta mülayim bir şey olacağını sanmıyorum. Sonuçta önünde 2 tane duvarlara tırmanan abi var :)
Rabbim hayırlısını versin. Canları sağ olsun, büyüdüklerinde yapmayacaklar..Inşallah..temennim o yönde

Ogluma 12+6 da yüzde yetmiş kız demişti doktoru yine kiza benzettiler belki de yine erkek diyecek :) inşallah hepimizin gönlündeki hakkında hayirli olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…