- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Canım ben 16. Haftada öğrenmiştim kızımı ama birkaç gün erken gitseydim de öğrenirdim bence, zaten 15+ larda mıydım hatırlamıyorum. Birkaç günden birşey olmaz erkeklik organını göremezse kızdır zaten. Bence belli olur yani
Ay inşallah canım, daha bir parça bişey almadım, belli olsa arada bişey bakar alırım:) çok heyecan verici, inş gönlündeki olur canim
Hayırlı Akşamlar kızlar
Tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum
Beşik bebek için önemli mi ben almayı düşünmüyorum da babynest alıp onda uyutcam gece de babynesti yatağa almayı düşünüyorum
Bi de bebeği hastaneye dışarıya çıkardığınızda neyle çıkarıyosunuz pusetle mi ?
En zevkli kısmı alışveriş :) ben de cinsiyet öğrendiğimiz günün anısına bir takım ve nohutlu battaniye almıştım baka baka doyamamıştık :)
İyi akşamlar herkese :) bir şey soracağım, karnım çok çıkmasa da bir gerginlik var be bundan dolayı mıdır bilmiyorum sanki göbek deliğim içe doğru çekilmiş gibi duruyor. Normalde dışa çıktığını söylerler de böyle olunca biraz endişe ettim. Bu durumu yaşayan var mı
Canım bu bebekten bebeğe değişen bir durum aslında. Çok heves ederek aldım ben de ama beşikte uyumadı benimki... Yanında biri olmadan asla rahat etmiyor. O yüzden onunla yatıyorum ben. İnşallah ikincisinde kullanmak nasip olur garip garip duruyor köşede beşik :) bu arada hastaneden pusetle ya da anakucagi ile çıkartıyorlar. Puseti evde de kullanman mümkün. Ben gün içinde ona yatırıp huzursuzlandikca ayağımla sallıyordum ama onu da en fazla altı yedi aya kadar kullanabildim. Sigmadi içine sonra. Eğer şu an beşik almayı dusunmuyorsan doğumdan sonra kararını ver. Benim kardeşim besiksiz büyüdü ama dezavantajı şu ki genellikle böyle çocuklar uzun bir süre anneyle uyumak istiyor ayrı yatmiyorlar. Beni de böyle bir problem bekliyor gibi.
Bizde cinsiyet ogrenince kutlama yapicaz:) Ya midem yanıyor diye istediğim şeyleri yiyemiyorum ama bir Hatay sofrası falan düşünüyorum kutlama için :)
Bu zamana kadar hep diken üstünde olduk, bende çok kötüydüm çocuğumuzun varlığını bir kutlayamadik.ins kısmet cinsiyetini öğrenmeye olacak. Eğer uykum olmazsa:)
Çok güzel bilgiler edindim bu yazıda canım,sağol.bende de 6-7 ayakadar kullanılacak beşik var, yatağını Montessori yatak alicam haliyle sallanmicak umarım yatar:)
O günü daha da anlamlı kılacak bir hamle olabilir bir kutlama tebrik yemeği :) ogrenirsen zaten heyecandan uykularin kaçar canım çok heyecanlı bir durum çünkü. :) Ben de inşallah cinsiyeti ogrenebilirsem o günün akşamında aylar sonra ailemi ziyarete gideceğim . Onlara da sürpriz olur inşallah :)
Yatmasa da sen inatçı taraf ol tabi onu incitmeyen bir yöntemle annesi. Yatağına alışması onun da rahatı için en güzeli. Uykusunu güzel alır seni de rahatsız etmez inşallah. Biz evde göçebe hayatı yaşıyoruz inanki. Yattigim yerde bulamıyorum sabah kendimi ve her yerim ağrıyor genellikle :)
Evet canım, kimyasal yaşadığım için bundan önce, eşim hep tedirgindi.bekleyelim 3-4 ayı geçsin bir iyi olduğunu görelim dedi, insan hakkaten çok endişe ediyor kötü bir tecrübe olunca. Yeni yeni seviniyoruz,hele cinsiyeti öğrenelim daha da rahatlicaz, belli olacak falan:) eşime kalsa sürekli doktora gidip kontrol ettirir beni, insan sürekli görmek istiyo,iyi oldugunu duymak istiyo.
Sende aileni ziyaret ederek onlarla sevincini paylasacaksin çok güzel:)
Amin hepimizi canım,çok sağol.:)Kötü bir tecrübe malesef bir sonraki adımımızda hep ayaklarimiza dolanıyor. Ama bir kere oldu diye hep aynı olacak değil ya :) İnşallah bu kez doya doya gulen taraf olursun. Allah mahcup etmesin.
Her çocuğun karakteri farklı oluyo, gerçi ben yanımdan ayıramam ya, birde tek çocuk düşünüyoruz onu doya doya bağrıma basa basa uyutmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?