Evet bende çok şaşırdım açıkçası kız hissediyordum içimden öyle geçiyordu..
Sağlıklı olsun da Rabbim evlat nasip etmiş cinsiyet gözümde değil çok şükür..

Kesinlikle canım bir arkadaşımın kızı var ama konuşamıyor yuruyemiyor okadar zor bir durumki, zihinsel ve bedensel engelleri olan kaynaştırma kız öğrencilerim var, aileleriyle konuşunca o kadar büyük bir imtihan ki Allah'ım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ne olursa olsun diyorum. Bir öğrencim var bedensel engeli var konuşamıyor biz tanıdıkça ne demek istediğini anlıyoruz birazda olsa. Doğum sonrasi sariliktan dolayı böyle olmuş. Allah hepimize hayırlı doğum bebeklerimize sağlıklı bir hayat versin. Hayırsız aşı olunca kız olsa nolacak erkek olsa nolacak.

Kızlar bulantıları hafifleyenler varmı yada azalan yada biten

Ben canım çok daha iyiyim. Sadece mide yanması reflü olduğumdan yediğim şeyler sınırlı. Çiğköfte tursu yemek istiyorum kebap falan ama mideme dokunacak diye sadece hayalini kuruyorum:) senin nasıl miden

Ben canım çok daha iyiyim. Sadece mide yanması reflü olduğumdan yediğim şeyler sınırlı. Çiğköfte tursu yemek istiyorum kebap falan ama mideme dokunacak diye sadece hayalini kuruyorum:) senin nasıl miden
Benim ayni canm devam ediyor okdr yorucu ki acaba ne zmn azalacak diye bekliyorum 12haftadayim senin ne zmn azaldi

Kızlar bulantıları hafifleyenler varmı yada azalan yada biten

Benim bitti canım. 13+1 im ultrasona göre. Midem hassas yine azar azar yiyorum. Akşam yemeğini erken yiyip olayı kapatıyorum. Bu şekilde sorun olmuyo ne yersem yiyorum. Koku hassasiyetim de azaldı çok şükür. Tam 1 ay çektim Rabbim hepinizinkini de geçirsin inşallah. Yalnız bende de aşırı bi yerinden kalkmak istememe, iş yapmaya üşenme halleri var. Kendimi dinliyorum acaba hormonlardan mı yoksa şımarıklık mı ediyorum diye. Kendimi iş yaparken hayal ediyorum. Faaliyete geçemiyorum.Yemeği zar zor yapıyorum gerisine de karışmıyorum valla.

Kesinlikle öyle canım..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah .

Benim zaten sabah saatleri dışında aşırı bir mide bulantım yok çok nadir öğürme hissi geliyor ama kusmuyorum, kızımdaki gibi koku hassasiyetim de yok o zaman mutfağa giremiyordum. Yanlız şu çiğköfte olayını merak ediyorum kızlar yememizde bir sıkıntı olur mu ki, benim bir arkadaşım yeme diyor ama etsiz sonuçta canım da istiyor bazen ??

etsiz yiyeblirisn tatlım. çiğ et olursa içinde sıkıntı olabilir mikrop bakımından. bebeğe bulaşabiliyor.

etsiz yiyeblirisn tatlım. çiğ et olursa içinde sıkıntı olabilir mikrop bakımından. bebeğe bulaşabiliyor.
Dimi bence de yemeliyim :) çiğ et olursa yemem zaten önceden parazit problemim vardı bir daha yaşamak istemem hem bebeğe de zararı olmasın..

Yoruldum,tukendim gerçekten
Büyük oğlum 5.5 küçük oğlum 2.5 yasında.
Senin bebelerin kaç yaşında?

Son düzenleme:
S Sibelll16 canin çekiyorsa kesinlikle yemelisin. Kendine eziyet verme. Günah valla. Ben ilk gebeligimde canım kola çekti zarar diye içmedim ama rüyalarıma girdi..bardak bardak kola içtim kola çeşmelerinden içtim falan fistan..

Benim her 2 oğlumda da 13.hafta civarında (14te olabilir emin degilim) testis oluşumu var %90 erkek ama 16.haftada net söyleyecem demişti doktor ve yanılmadı.

Doktoruna söyledin mi bunu? Hiç kendine eziyet etme ilaç versin ve kullan. Ilk hamileligimde çok zorlandim ben. Sonra ilaç içince biraz rahatlamıştım.

Ben ilk 3 ay çok dikkat ettim canım. Çok istememe rağmen yemedim 3 ay geçtikten sonra güvenilir bi yerden aldım yedim etsiz oldugu için bi sorun olmadi

Yoruldum,tukendim gerçekten
Büyük oğlum 5.5 küçük oğlum 2.5 yasında.
Senin bebelerin kaç yaşında?
benimkiler biraz daha küçük. oğlum 4 yaş 10 aylık. kızım 25 aylık. sende iki erkek var. hiç.kolay değil. erkekler çok hareketli . kızlar daha uyumlu sakin oluyor.

Selam bayanlar okuyorum ama çok yazamıyorum.
Biz de 14 haftalık olduk ama hala birşeyler yiyince oz llikle tatlı şekerli şeyler çok az da yesem ağzımda acı bir tat olusuyor
Bu şekilde yaşayan var mı?
Az önce ayva yedim şekeri az diye ama yine ağzımı aci yaptı.
Yani çikolata tatlı bisküvi yemiyorum meyve suyu içmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…