Amin hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet bende çok şaşırdım açıkçası kız hissediyordum içimden öyle geçiyordu..
Sağlıklı olsun da Rabbim evlat nasip etmiş cinsiyet gözümde değil çok şükür..
İlk zamanlar çıkıntı olduğundan genelde erkeğe benzetebiliyolar.bakalim hayırlısı olsunBanada doktor çok erken ama erkeğe benziyor dedi bende açıkçası zamana bıraktım çünkü daha erken
Kızlar bulantıları hafifleyenler varmı yada azalan yada biten
Bir kişi dışında hep erkek duydum, bu ay erkek ayı sanırım:)Çoğunluk erkekten yana sanırım
Benim ayni canm devam ediyor okdr yorucu ki acaba ne zmn azalacak diye bekliyorum 12haftadayim senin ne zmn azaldiBen canım çok daha iyiyim. Sadece mide yanması reflü olduğumdan yediğim şeyler sınırlı. Çiğköfte tursu yemek istiyorum kebap falan ama mideme dokunacak diye sadece hayalini kuruyorum:) senin nasıl miden
bakalım bizim Fındıklar ne olacak geçmez bu bir ayBir kişi dışında hep erkek duydum, bu ay erkek ayı sanırım:)
Kızlar bulantıları hafifleyenler varmı yada azalan yada biten
Kesinlikle öyle canım..Kesinlikle canım bir arkadaşımın kızı var ama konuşamıyor yuruyemiyor okadar zor bir durumki, zihinsel ve bedensel engelleri olan kaynaştırma kız öğrencilerim var, aileleriyle konuşunca o kadar büyük bir imtihan ki Allah'ım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ne olursa olsun diyorum. Bir öğrencim var bedensel engeli var konuşamıyor biz tanıdıkça ne demek istediğini anlıyoruz birazda olsa. Doğum sonrasi sariliktan dolayı böyle olmuş. Allah hepimize hayırlı doğum bebeklerimize sağlıklı bir hayat versin. Hayırsız aşı olunca kız olsa nolacak erkek olsa nolacak.
bende erkek hissediyorum bugünlerde. amin amin elfu elfu amin. enn hayırlusı olsun.Kesinlikle öyle canım..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah .
etsiz yiyeblirisn tatlım. çiğ et olursa içinde sıkıntı olabilir mikrop bakımından. bebeğe bulaşabiliyor.Benim zaten sabah saatleri dışında aşırı bir mide bulantım yok çok nadir öğürme hissi geliyor ama kusmuyorum, kızımdaki gibi koku hassasiyetim de yok o zaman mutfağa giremiyordum. Yanlız şu çiğköfte olayını merak ediyorum kızlar yememizde bir sıkıntı olur mu ki, benim bir arkadaşım yeme diyor ama etsiz sonuçta canım da istiyor bazen ??
Dimi bence de yemeliyim :) çiğ et olursa yemem zaten önceden parazit problemim vardı bir daha yaşamak istemem hem bebeğe de zararı olmasın..etsiz yiyeblirisn tatlım. çiğ et olursa içinde sıkıntı olabilir mikrop bakımından. bebeğe bulaşabiliyor.
Yoruldum,tukendim gerçektenbende 8.9.10 haftalarda aynı haldeydim. üzülüyordum birde. mutlu olmam gerekirken neden sıkkın canım neden Moralsiz hayatın sonu gibiydi. arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış bana destek oldu sağolsun canım benim . normal olduğunu Hormonal duygu değişikliği olduğunu söyledi ve ben rahatladım. şimdilerde mide bulantısı hafifledi inşallah tamamen geçer. inşallah duacıyım sana. hem çok bitkin kaldın inşallah geçer. oku kendine. diğer oğulalrın kaç yaşlarında. maşallah benimde 3 .bebeğim. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah.
Benim her 2 oğlumda da 13.hafta civarında (14te olabilir emin degilim) testis oluşumu var %90 erkek ama 16.haftada net söyleyecem demişti doktor ve yanılmadı.Ben öğrendim ama 13 hafta erken dedi herkes hala şüpheliyim. Sanırım detaylı ultrasona kadar da geçmez benim şüphelerim. İlk gebeliğimde 12. Hataya da kız diyen doktorum bilmişti. Sonrasında erkeğe benziyor dedi bir başka doktor ama o yanıldı.
Bu doktorum da erkek dedi cinsel organ da görüntüledi bebek pozisyon da verdi ama beklemedeyim
Doktoruna söyledin mi bunu? Hiç kendine eziyet etme ilaç versin ve kullan. Ilk hamileligimde çok zorlandim ben. Sonra ilaç içince biraz rahatlamıştım.Ben canım çok daha iyiyim. Sadece mide yanması reflü olduğumdan yediğim şeyler sınırlı. Çiğköfte tursu yemek istiyorum kebap falan ama mideme dokunacak diye sadece hayalini kuruyorum:) senin nasıl miden
Benim zaten sabah saatleri dışında aşırı bir mide bulantım yok çok nadir öğürme hissi geliyor ama kusmuyorum, kızımdaki gibi koku hassasiyetim de yok o zaman mutfağa giremiyordum. Yanlız şu çiğköfte olayını merak ediyorum kızlar yememizde bir sıkıntı olur mu ki, benim bir arkadaşım yeme diyor ama etsiz sonuçta canım da istiyor bazen ??
benimkiler biraz daha küçük. oğlum 4 yaş 10 aylık. kızım 25 aylık. sende iki erkek var. hiç.kolay değil. erkekler çok hareketli . kızlar daha uyumlu sakin oluyor.Yoruldum,tukendim gerçekten
Büyük oğlum 5.5 küçük oğlum 2.5 yasında.
Senin bebelerin kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?