Meehaba yataktan kalkerken once kalkacaginiz tarafa yan dönün
Sonra yukarda kalan elinizi yatağa bastirin
Kolunuzun desteğiyle
vücudunuzun üst tarafini kaldirin
Ayaklarinizi yataktan asagi salin
Ve doğrulun

Yani bel fıtığı olanlar gibi kalkin yataktan
Ani kalkışlarda dediğiniz oluyor evet

Kızlar günaydın,pek takip etme fırsatım olmuyor açıkçası.Ben 12 haftalık oldum.Onuncu haftadan beri suratım sivilce içinde Diğer gebeliklerimde böyle birşey yaşamıştım.Geçmesi için ilaç dışı yöntemlere ihtiyacım var :)))

Gunaydn canım Aloe Vera sürebilir .Yafa dove sabun ile hergun yıka kuruyacak

Selam kızlar. Sıkkın ve bıkkın bi hal içindeyim. Allah'ım bu kadar mızmız davrandigim için beni affetsin
bende 8.9.10 haftalarda aynı haldeydim. üzülüyordum birde. mutlu olmam gerekirken neden sıkkın canım neden Moralsiz hayatın sonu gibiydi. arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış bana destek oldu sağolsun canım benim . normal olduğunu Hormonal duygu değişikliği olduğunu söyledi ve ben rahatladım. şimdilerde mide bulantısı hafifledi inşallah tamamen geçer. inşallah duacıyım sana. hem çok bitkin kaldın inşallah geçer. oku kendine. diğer oğulalrın kaç yaşlarında. maşallah benimde 3 .bebeğim. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah.

Bu arada cinsiyet öğrenenler var mı?Ben haftaya bir ihtimal öğreneceğim.Herkes için hayırlı olan olsun.

Çok teşekkür ederim, ben galiba gebelik.oncesi gibi hareket ediyorum daha sakin yavaş hareketler demekki:)

Öğrenirsin inşallah canım. Belirsizlikte beklemek daha zor. Tek istediğim sağlıklı olması..

aaa kevok çok şaşırdım. demek erkeğe benziyor dedi hadi hayırlısı olsun. sağlıklısınız ya mühim olan bu.
Evet bende çok şaşırdım açıkçası kız hissediyordum içimden öyle geçiyordu..
Sağlıklı olsun da Rabbim evlat nasip etmiş cinsiyet gözümde değil çok şükür..

Bu arada cinsiyet öğrenenler var mı?Ben haftaya bir ihtimal öğreneceğim.Herkes için hayırlı olan olsun.

Ben öğrendim ama 13 hafta erken dedi herkes hala şüpheliyim. Sanırım detaylı ultrasona kadar da geçmez benim şüphelerim. İlk gebeliğimde 12. Hataya da kız diyen doktorum bilmişti. Sonrasında erkeğe benziyor dedi bir başka doktor ama o yanıldı.

Bu doktorum da erkek dedi cinsel organ da görüntüledi bebek pozisyon da verdi ama beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…