Kızlar sağ kasigimda sağa sola dönerken içinde bişey çekiliyor gibi oluyo. Sanki kaşığının icine yapışık bir bağ var o bagi biri tutup çekiyor gibi oluyo. Yataktan yavaş değil de normal kalkarken,otururken sağa sola dönerken oluyo. Yavaş yavaş hareket edince azıcık hissediliyor.ama normal kalkarsanız seri şekilde kopma hissi gibi oluyo çığlık atıyorum istemsiz. Böyle bişey yaşayan varmı, doktora da sorucam ama yaşayan vardır belki dedim
Selam mayıs anneleri burada buluşup neler yaşadığımızı ve neler yaptığımız hakkımda fıkır alışverişi yapalım mı 17 mayıs tahmini doğum tarihi sizin kaç
Gunaydn canım Aloe Vera sürebilir .Yafa dove sabun ile hergun yıka kuruyacakKızlar günaydın,pek takip etme fırsatım olmuyor açıkçası.Ben 12 haftalık oldum.Onuncu haftadan beri suratım sivilce içindeDiğer gebeliklerimde böyle birşey yaşamıştım.Geçmesi için ilaç dışı yöntemlere ihtiyacım var :)))
bende 8.9.10 haftalarda aynı haldeydim. üzülüyordum birde. mutlu olmam gerekirken neden sıkkın canım neden Moralsiz hayatın sonu gibiydi. arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış bana destek oldu sağolsun canım benim . normal olduğunu Hormonal duygu değişikliği olduğunu söyledi ve ben rahatladım. şimdilerde mide bulantısı hafifledi inşallah tamamen geçer. inşallah duacıyım sana. hem çok bitkin kaldın inşallah geçer. oku kendine. diğer oğulalrın kaç yaşlarında. maşallah benimde 3 .bebeğim. sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah.Selam kızlar. Sıkkın ve bıkkın bi hal içindeyim. Allah'ım bu kadar mızmız davrandigim için beni affetsin
Deneyeyim bakayım inşallah faydası olur.Öyle böyle değil insanlıktan çıktı yüzüm :)))) Teşekkür ederim canım.Gunaydn canım Aloe Vera sürebilir .Yafa dove sabun ile hergun yıka kuruyacak
Benimde aynı maalesef sabunlar filanda işe yaramadiKızlar günaydın,pek takip etme fırsatım olmuyor açıkçası.Ben 12 haftalık oldum.Onuncu haftadan beri suratım sivilce içindeDiğer gebeliklerimde böyle birşey yaşamıştım.Geçmesi için ilaç dışı yöntemlere ihtiyacım var :)))
Ben dun ogrendim kizim olacak inşallah12+6 da öğrendim.Bu arada cinsiyet öğrenenler var mı?Ben haftaya bir ihtimal öğreneceğim.Herkes için hayırlı olan olsun.
Meehaba yataktan kalkerken once kalkacaginiz tarafa yan dönün
Sonra yukarda kalan elinizi yatağa bastirin
Kolunuzun desteğiyle
vücudunuzun üst tarafini kaldirin
Ayaklarinizi yataktan asagi salin
Ve doğrulun
Yani bel fıtığı olanlar gibi kalkin yataktan
Ani kalkışlarda dediğiniz oluyor evet
Deneyeyim bakayım inşallah faydası olur.Öyle böyle değil insanlıktan çıktı yüzüm :)))) Teşekkür ederim canım.
Öğrenirsin inşallah canım. Belirsizlikte beklemek daha zor. Tek istediğim sağlıklı olması..Hadi gözün aydın canım, ultrason daki ölçüm doğru olan zaten, hayırlı evlat olsun inşallah, doktor cinsiyeti su dese insan rahatlicak hakkaten belirsiz olunca merak ediyorsun.bende pazartesi gidicem inş öğrenirim, 15. Hafta dolmus olucak herhalde belli olur o vakte:)
Evet bende çok şaşırdım açıkçası kız hissediyordum içimden öyle geçiyordu..aaa kevok çok şaşırdım. demek erkeğe benziyor dedi hadi hayırlısı olsun. sağlıklısınız ya mühim olan bu.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen dun ogrendim kizim olacak inşallah12+6 da öğrendim.
Bu arada cinsiyet öğrenenler var mı?Ben haftaya bir ihtimal öğreneceğim.Herkes için hayırlı olan olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?