Amin canım inşallahZamanla insan alışıyor demek istiyorum ama uykusuzluk değişik bir olay. Farklı boyutlara,hiç olmadığı karakterlere sürüklüyor insanı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Mışıl mışıl huzurla sağlıkla uyuyan bebislerimiz olsun inşallah.
Ben hapşırınca oluyor bende. Sanki kasiklarim patlıyor gibi acıyorKızlar sağ kasigimda sağa sola dönerken içinde bişey çekiliyor gibi oluyo. Sanki kaşığının icine yapışık bir bağ var o bagi biri tutup çekiyor gibi oluyo. Yataktan yavaş değil de normal kalkarken,otururken sağa sola dönerken oluyo. Yavaş yavaş hareket edince azıcık hissediliyor.ama normal kalkarsanız seri şekilde kopma hissi gibi oluyo çığlık atıyorum istemsiz. Böyle bişey yaşayan varmı, doktora da sorucam ama yaşayan vardır belki dedim
Bende uyku sırasında dönünce oluyor ama çığlık atacak bi halim olmuyor sadece bi gerilme oluyorKızlar sağ kasigimda sağa sola dönerken içinde bişey çekiliyor gibi oluyo. Sanki kaşığının icine yapışık bir bağ var o bagi biri tutup çekiyor gibi oluyo. Yataktan yavaş değil de normal kalkarken,otururken sağa sola dönerken oluyo. Yavaş yavaş hareket edince azıcık hissediliyor.ama normal kalkarsanız seri şekilde kopma hissi gibi oluyo çığlık atıyorum istemsiz. Böyle bişey yaşayan varmı, doktora da sorucam ama yaşayan vardır belki dedim
Yok canım Pazartesi iş çıkışı gideceğim. Dünden beri uyumadım nöbet vardı hiç oturamıyorum belim ağrıyor belki ondan akıntı oluyordur diyorum ama. Aniden kalkmam gerekti sancı girdi sağıma. Benim problemim çok yorulmak bir aya çözülecek bir sorun değil ne yazıkki. Sen hamilesin deyip yardımcı olan yok emirler havada uçuşuyor insanlk kalmamş kimsede. İçim buruk fazlaca. Böyle hayal etmemiştim en çok bu koyuyor sorana dert anlatan birine dönüştüm oysa havalara uçacaktım uça uça gidecektim işe. Şimdi ağlayarak gidiyorumAllah kolaylık versin canım. En fazla bir aya çok rahatlicaksin inşallah. Doktora göründün mu canım dikkat et.
Benim var ve küçük bir kistim varmış sağ tarafımdaKızlar sağ kasigimda sağa sola dönerken içinde bişey çekiliyor gibi oluyo. Sanki kaşığının icine yapışık bir bağ var o bagi biri tutup çekiyor gibi oluyo. Yataktan yavaş değil de normal kalkarken,otururken sağa sola dönerken oluyo. Yavaş yavaş hareket edince azıcık hissediliyor.ama normal kalkarsanız seri şekilde kopma hissi gibi oluyo çığlık atıyorum istemsiz. Böyle bişey yaşayan varmı, doktora da sorucam ama yaşayan vardır belki dedim
Yok canım Pazartesi iş çıkışı gideceğim. Dünden beri uyumadım nöbet vardı hiç oturamıyorum belim ağrıyor belki ondan akıntı oluyordur diyorum ama. Aniden kalkmam gerekti sancı girdi sağıma. Benim problemim çok yorulmak bir aya çözülecek bir sorun değil ne yazıkki. Sen hamilesin deyip yardımcı olan yok emirler havada uçuşuyor insanlk kalmamş kimsede. İçim buruk fazlaca. Böyle hayal etmemiştim en çok bu koyuyor sorana dert anlatan birine dönüştüm oysa havalara uçacaktım uça uça gidecektim işe. Şimdi ağlayarak gidiyorum
Ben hapşırınca oluyor bende. Sanki kasiklarim patlıyor gibi acıyornedenini bende bilmiyorum.
Benim var ve küçük bir kistim varmış sağ tarafımda
Çagdaş diye bi doktor cnmsermed canım senin gittiğin doktoru adı ne
Artık saldım kimseden insanlık beklemiyorum bu şekilde bebeğime yarar değil zarar veriyorum gibi geliyor. Elimde kpss puanım var bebeğim büyüdükten sonra (2yıl geçerli puan) tercih vermekte planlarım arasında. Bi cinneti bekliyorumCanım sonuna kadar haklısın, senin işin çok zor, inş bir an önce doğum izni sürecin gelir de rahatlarsın.kimseden fayda olmaz hele de hastane ortamında ,çünkü başkası ne yaşadığını bilemez. Dualarım seninle
Şehir hastanesnde mi canimÇagdaş diye bi doktor cnm
Canım ben bir hevesle hem park yatak hem mobilya beşik almıştım mobilyada 2 yaşına kadar yatırmadım hiç, hala bile gece yarısı kalkıp yanımıza geliyor ama park yatağı da 2 yaşına kadar kullandım ve iyiki almışım dedim hem salona hem odaya heryere getiriyorsun rahat oluyor. Bence her zaman yanında yatamaz çok uykusuz kalırsın sen rahat edemezsin yine beşikleri araştır doğumdan sonra da alabilirsin..Hayırlı Akşamlar kızlar
Tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum
Beşik bebek için önemli mi ben almayı düşünmüyorum da babynest alıp onda uyutcam gece de babynesti yatağa almayı düşünüyorum
Bi de bebeği hastaneye dışarıya çıkardığınızda neyle çıkarıyosunuz pusetle mi ?
Artık saldım kimseden insanlık beklemiyorum bu şekilde bebeğime yarar değil zarar veriyorum gibi geliyor. Elimde kpss puanım var bebeğim büyüdükten sonra (2yıl geçerli puan) tercih vermekte planlarım arasında. Bi cinneti bekliyorum
Haklısın kuZum ya bizim etrafımızda gerçi böyle oyun halısı yok ben burda öğrendim zaten çok bi bilgim yok çok bebek büyüttüm ama insanın başına gelince farklı oluyomuş :):)Genelde hediye de gelir bu halılardan. Ben hamile arkadaşlarıma doğum günlerinde hediye ederim , yada doğum yapan birine illaki yoktur diye alırım , çok memnun kalırlar,acele etme bence, doğduğunda hemen kullanılmıyor, belki biri getirir:)
Yok bn ilcedeyimŞehir hastanesnde mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?