benimkiler biraz daha küçük. oğlum 4 yaş 10 aylık. kızım 25 aylık. sende iki erkek var. hiç.kolay değil. erkekler çok hareketli . kızlar daha uyumlu sakin oluyor.
Kızı olmayan evladım var demesin oğlu olmayan çocuk buyuttum demesin diye bir söz var. Oğlanı büyütüyoruz..Ben mı onları buyutuyorum onlar mı beni küçültüyor bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin. Kız isteyene kız erkek isteyene erkek..
Bana pek farketmiyor. Tatlı tuzlu ekşi..Ne yersem ağzım zehir gibi. Afedersiniz midemin safrasi ağzımda gibi hep

Ay canım çok teşekkür ederim :) alacağım biraz fiyatlar uçmuş ama bu markadan başka güvenemiyorum vitamin olarak hamile olmadan önce sadece balık yağını kullanıyordum çok iyiydi :)

Bence senin kızın olacak, aynı benim önceki hamileliğimi anlatıyorsun kız çocukta mide bulantısı çok yoğun yaşanıyor. O hesaba göre benimkinin de erkek olması lazım :) ama oğlu olmayan çocuk büyüttüm demesin sözü de doğru benim kızım çok sakin uyumlu bir çocuk hatta biraz fazla sessiz, hiç çocuk büyütmüş gibi değilim ona rağmen annelik zor 3.yü yapanlara helal olsun benim eşim de 3 tane istiyor şimdiden vazgeçirmeye çalışıyorum

Ilk hamileligimde de kötüydüm ama bunda kötü az kaldı 2.hamileligimde bu zamanlarda çoktan düzelmiştim. Allah'ım yardim etsin hepimize.
Cevremde yok fena kız çocukları da var ama yine de bir erkek çocuğunun yanına yetişemez ciddi güç sabir ve sabir ve sabir ve sabir gerektiriyor

sermed benim çevremden gördüğüm ve bizzat kendim yaşadığım yaş aralığı attıkça kıskançlık ve çocuğun yapabileceği şeyler artıyor. Büyük çocuk söz dinliyor anlıyor olabilir ama bazı şeyleri kafasında daha çok büyütüyor.
Iki çocuk arası yaş azaldikca annenin işi zorlanması daha fazla belki ama zaman içinde gerçekten düzeliyor..

Benim de öyle hiç farketmiyor

Etsiz çiğköfte den bişey olmaz,sadece miden hassassa ekşime yanma yapar çok fazla.reflum olmasa varya, marula sarıp sarıp indirilen mideye de olmuyor:)

B
Bnde oyle duşünerek istedim ikinciyi zaten ama kizim cok yoruyo beni babasinin hic bi destegi yok.biraz uzanayim desem tepemden inmiyo sürekli onla ilgileneyim istiyo.rahat bi 2 sene yiprancam ama sonrasi duzelir insallh.

Aslında 4 çocuk düşünüyordum (eşim hala 4 diyor ama boşuna) vazgeçtim. Bu zamanlarımı unutacağımı bu çile ve sıkıntıları 1 kez daha yaşayabileceğimi hiç sanmıyorum. Erkekte olsa son kız da olsa son diyorum artık

Doktoruna söyledin mi bunu? Hiç kendine eziyet etme ilaç versin ve kullan. Ilk hamileligimde çok zorlandim ben. Sonra ilaç içince biraz rahatlamıştım.
Gaviscon var canım ama midem yanınca ağzımın tadı bozuluyor bulantim oluyo bende hiç bulasmiyorum , ama canım hep turşu çiğköfte istiyo :)

B

Bnde oyle duşünerek istedim ikinciyi zaten ama kizim cok yoruyo beni babasinin hic bi destegi yok.biraz uzanayim desem tepemden inmiyo sürekli onla ilgileneyim istiyo.rahat bi 2 sene yiprancam ama sonrasi duzelir insallh.
Inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Kızın var 1 de oğlun olsun inşallah ❤

İnş sakin seni hiç uzmeyen yormayan bir bebisin olur canım.

Benim oğlanların arası tam 3 yaş. 2 aslan burcu oğlum var
1 yaşını geçince bebek baya rahatlaniyor. Yaş çokta olsa az da olsa anne yoruluyor ve yıpranıyor. Rabbim bir şekilde kolaylığını verir inan bana.
Ben ikisi birlikte ağlayınca çok fena oluyorum..şimdilerde büyük daha makul davranıyor.. hastayım sürekli yatıyorum biraz kıyamıyor gibi bana yoksaaa ali kıran baş kesendir kendileri

İnş sakin seni hiç uzmeyen yormayan bir bebisin olur canım.
Amin gülüm, hepimizin inşallah ❤ birbirimize dua edelim. Kulun kula duasını rabbim sevinçle kabul eder inşallah ❤
Allahım bize verdiğin evlat nimeti için çok teşekkürler. Sağlıkla ve zamanlıca kucagimiza almayı ve Hakkıyla yetistirebilmeyi nasip et. Omurleri huzurlu bedenleri ve ruhları sağlıklı riziları bol akılları çok olsun inşallah. Hz ibrahimin duasindaki nesil efendimizin sefaatindeki ümmetten olmalarını nasip et ❤

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…