Kızı olmayan evladım var demesin oğlu olmayan çocuk buyuttum demesin diye bir söz var. Oğlanı büyütüyoruz..Ben mı onları buyutuyorum onlar mı beni küçültüyor bilmiyorumbenimkiler biraz daha küçük. oğlum 4 yaş 10 aylık. kızım 25 aylık. sende iki erkek var. hiç.kolay değil. erkekler çok hareketli . kızlar daha uyumlu sakin oluyor.
Bana pek farketmiyor. Tatlı tuzlu ekşi..Ne yersem ağzım zehir gibi. Afedersiniz midemin safrasi ağzımda gibi hepSelam bayanlar okuyorum ama çok yazamıyorum.
Biz de 14 haftalık olduk ama hala birşeyler yiyince oz llikle tatlı şekerli şeyler çok az da yesem ağzımda acı bir tat olusuyor
Bu şekilde yaşayan var mı?
Az önce ayva yedim şekeri az diye ama yine ağzımı aci yaptı.
Yani çikolata tatlı bisküvi yemiyorum meyve suyu içmiyorum .
Isteyerkmi oldu 3. Yoksa kazami cnmbenimkiler biraz daha küçük. oğlum 4 yaş 10 aylık. kızım 25 aylık. sende iki erkek var. hiç.kolay değil. erkekler çok hareketli . kızlar daha uyumlu sakin oluyor.
Isteyerkmi oldu 3. Yoksa kazami cnm
Ay canım çok teşekkür ederim :) alacağım biraz fiyatlar uçmuş ama bu markadan başka güvenemiyorum vitamin olarak hamile olmadan önce sadece balık yağını kullanıyordum çok iyiydi :)Canım içinde balık yağı da var besin değeri yüksek bir vitamin tek başına yeterli oluyor o yüzden. O dönemde doktorum da hamileydi o da kullanıyordu. Hastalarına da öneriyordu. Ben sadece bir ay kullandım hem maliyeti beni düşündürdü hem de yaşadığım yerde olanaklar kısıtlı her eczanede bulunmuyordu. Direkt decavite geçtim o yüzden. Kullanırken bir sıkıntı yaşamadım memnundum bu arada
14+5 im canım, iki haftadır çok rahatım, arada geliyo bulantı ama diğerinin yanında yok gibi kalır.Benim ayni canm devam ediyor okdr yorucu ki acaba ne zmn azalacak diye bekliyorum 12haftadayim senin ne zmn azaldi
Bence senin kızın olacak, aynı benim önceki hamileliğimi anlatıyorsun kız çocukta mide bulantısı çok yoğun yaşanıyor. O hesaba göre benimkinin de erkek olması lazım :) ama oğlu olmayan çocuk büyüttüm demesin sözü de doğru benim kızım çok sakin uyumlu bir çocuk hatta biraz fazla sessiz, hiç çocuk büyütmüş gibi değilim ona rağmen annelik zor 3.yü yapanlara helal olsun benim eşim de 3 tane istiyor şimdiden vazgeçirmeye çalışıyorumKızı olmayan evladım var demesin oğlu olmayan çocuk buyuttum demesin diye bir söz var. Oğlanı büyütüyoruz..Ben mı onları buyutuyorum onlar mı beni küçültüyor bilmiyorumRabbim hayırlısını versin. Kız isteyene kız erkek isteyene erkek..
Bana pek farketmiyor. Tatlı tuzlu ekşi..Ne yersem ağzım zehir gibi. Afedersiniz midemin safrasi ağzımda gibi hep
Kizimla bebegimin arasinda 2.5 yas olcak.cok zorlancam gibi geliyo.sen nasil basa cikiyorsunhepsi planlı gebelik.
Ilk hamileligimde de kötüydüm ama bunda kötü az kaldıBence senin kızın olacak, aynı benim önceki hamileliğimi anlatıyorsun kız çocukta mide bulantısı çok yoğun yaşanıyor. O hesaba göre benimkinin de erkek olması lazım :) ama oğlu olmayan çocuk büyüttüm demesin sözü de doğru benim kızım çok sakin uyumlu bir çocuk hatta biraz fazla sessiz, hiç çocuk büyütmüş gibi değilim ona rağmen annelik zor 3.yü yapanlara helal olsun benim eşim de 3 tane istiyor şimdiden vazgeçirmeye çalışıyorum
Benim de öyle hiç farketmiyorKızı olmayan evladım var demesin oğlu olmayan çocuk buyuttum demesin diye bir söz var. Oğlanı büyütüyoruz..Ben mı onları buyutuyorum onlar mı beni küçültüyor bilmiyorumRabbim hayırlısını versin. Kız isteyene kız erkek isteyene erkek..
Bana pek farketmiyor. Tatlı tuzlu ekşi..Ne yersem ağzım zehir gibi. Afedersiniz midemin safrasi ağzımda gibi hep
Ben inş öğrenirim doktor kontrolüne gitcem:)bakalım bizim Fındıklar ne olacak geçmez bu bir ay
Benim zaten sabah saatleri dışında aşırı bir mide bulantım yok çok nadir öğürme hissi geliyor ama kusmuyorum, kızımdaki gibi koku hassasiyetim de yok o zaman mutfağa giremiyordum. Yanlız şu çiğköfte olayını merak ediyorum kızlar yememizde bir sıkıntı olur mu ki, benim bir arkadaşım yeme diyor ama etsiz sonuçta canım da istiyor bazen ??
Bnde oyle duşünerek istedim ikinciyi zaten ama kizim cok yoruyo beni babasinin hic bi destegi yok.biraz uzanayim desem tepemden inmiyo sürekli onla ilgileneyim istiyo.rahat bi 2 sene yiprancam ama sonrasi duzelir insallh.sermed benim çevremden gördüğüm ve bizzat kendim yaşadığım yaş aralığı attıkça kıskançlık ve çocuğun yapabileceği şeyler artıyor. Büyük çocuk söz dinliyor anlıyor olabilir ama bazı şeyleri kafasında daha çok büyütüyor.
Iki çocuk arası yaş azaldikca annenin işi zorlanması daha fazla belki ama zaman içinde gerçekten düzeliyor..
Gaviscon var canım ama midem yanınca ağzımın tadı bozuluyor bulantim oluyo bende hiç bulasmiyorum , ama canım hep turşu çiğköfte istiyo :)Doktoruna söyledin mi bunu? Hiç kendine eziyet etme ilaç versin ve kullan. Ilk hamileligimde çok zorlandim ben. Sonra ilaç içince biraz rahatlamıştım.
Inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Kızın var 1 de oğlun olsun inşallah ❤B
Bnde oyle duşünerek istedim ikinciyi zaten ama kizim cok yoruyo beni babasinin hic bi destegi yok.biraz uzanayim desem tepemden inmiyo sürekli onla ilgileneyim istiyo.rahat bi 2 sene yiprancam ama sonrasi duzelir insallh.
Aslında 4 çocuk düşünüyordum (eşim hala 4 diyor ama boşuna) vazgeçtim. Bu zamanlarımı unutacağımı bu çile ve sıkıntıları 1 kez daha yaşayabileceğimi hiç sanmıyorum. Erkekte olsa son kız da olsa son diyorum artık
Amin gülüm, hepimizin inşallah ❤ birbirimize dua edelim. Kulun kula duasını rabbim sevinçle kabul eder inşallah ❤İnş sakin seni hiç uzmeyen yormayan bir bebisin olur canım.
Amin canımAmin gülüm, hepimizin inşallah ❤ birbirimize dua edelim. Kulun kula duasını rabbim sevinçle kabul eder inşallah ❤
Allahım bize verdiğin evlat nimeti için çok teşekkürler. Sağlıkla ve zamanlıca kucagimiza almayı ve Hakkıyla yetistirebilmeyi nasip et. Omurleri huzurlu bedenleri ve ruhları sağlıklı riziları bol akılları çok olsun inşallah. Hz ibrahimin duasindaki nesil efendimizin sefaatindeki ümmetten olmalarını nasip et ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?