Aslında 4 çocuk düşünüyordum (eşim hala 4 diyor ama boşuna) vazgeçtim. Bu zamanlarımı unutacağımı bu çile ve sıkıntıları 1 kez daha yaşayabileceğimi hiç sanmıyorum. Erkekte olsa son kız da olsa son diyorum artık
Amin gülüm, hepimizin inşallah ❤ birbirimize dua edelim. Kulun kula duasını rabbim sevinçle kabul eder inşallah ❤
Allahım bize verdiğin evlat nimeti için çok teşekkürler. Sağlıkla ve zamanlıca kucagimiza almayı ve Hakkıyla yetistirebilmeyi nasip et. Omurleri huzurlu bedenleri ve ruhları sağlıklı riziları bol akılları çok olsun inşallah. Hz ibrahimin duasindaki nesil efendimizin sefaatindeki ümmetten olmalarını nasip et ❤
Canım bence senin kesinlikle izne ihtycn var. Hatta özelde gittiğin doktor vermiyor mu kendini iyi hissetmedigni söylesen bile verir ya geçmiş olsunİyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
İyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
Kizimla bebegimin arasinda 2.5 yas olcak.cok zorlancam gibi geliyo.sen nasil basa cikiyorsun
Stresten olmuş olabilir yoksa senin düşük tehliken yok zaten haftana göre çok düşük ihtimal korkma ama dinlenmeye çalış. Heyet raporu alamasanda tek doktordan 10 gün bile olsa almaya çalışİyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
İyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
kolay değil tabi ama evlat bambaşka sevgileri her zorluğu kolaylaştırıyor. arası 2 yaş 9 ay benimkilerin. 3 .ile aynı olacak inşallah 2 yaş 9 ay. oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor özel olduğu için sabah 10 akşam 5 arası. ve ben tek çocuklu oluyorum hafta içi. hafta sonu babası ilgilenir elhamdülillah çok şükür . maşallah baba oğul iyiler. erkek olmasının faydaları çok..mesela dışarı çıkınca tuvalet işiyle yeme vs hep babası ilgili. kız hep bende. yaş aralıkları kıskançlİK içinde çok İdeal. kendini bildi bileli kardeşi ile olması işi kolaylaştırıyor. birde ben çovukarlımı yük olarak görmüyorum ondan galiba işim daha kolay oluyor. biz ikisiyle 2 yıldır tatile gidiyoruz. herkes abartısız herkes çok şaşırıyor aaa iki çocukla tatilin tadı mı çıkar. ya onlarla asıl tadı çıkıyor. inşallah seneye 5 kişi olarak gideriz Allahım amin...
Rabbim işini kolaylaştırsın hayr ile sonuçlandırsın inşallah.İyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
Amin inşallah. Allah ondan razı olsun Benim eşim de çok yardımcıdır. Bu kadar yardımcı olmasa değil 3, 2. Çocuğu bile düşünemezdim! Bende her yere giderim çocuklarımla..bazı evler hariçkolay değil tabi ama evlat bambaşka sevgileri her zorluğu kolaylaştırıyor. arası 2 yaş 9 ay benimkilerin. 3 .ile aynı olacak inşallah 2 yaş 9 ay. oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor özel olduğu için sabah 10 akşam 5 arası. ve ben tek çocuklu oluyorum hafta içi. hafta sonu babası ilgilenir elhamdülillah çok şükür . maşallah baba oğul iyiler. erkek olmasının faydaları çok..mesela dışarı çıkınca tuvalet işiyle yeme vs hep babası ilgili. kız hep bende. yaş aralıkları kıskançlİK içinde çok İdeal. kendini bildi bileli kardeşi ile olması işi kolaylaştırıyor. birde ben çovukarlımı yük olarak görmüyorum ondan galiba işim daha kolay oluyor. biz ikisiyle 2 yıldır tatile gidiyoruz. herkes abartısız herkes çok şaşırıyor aaa iki çocukla tatilin tadı mı çıkar. ya onlarla asıl tadı çıkıyor. inşallah seneye 5 kişi olarak gideriz Allahım amin...
Canım bol bol ' rabbi yessir vela tüassir rabbi temmim bil hayr ' duasını et. Allah'ım inşallah işini kolaylaştıracaktır ❤İyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
öylesi insanların evinde ne işimiz var kuzum. bize huzur lazım.Rabbim işini kolaylaştırsın hayr ile sonuçlandırsın inşallah.
Amin inşallah. Allah ondan razı olsun Benim eşim de çok yardımcıdır. Bu kadar yardımcı olmasa değil 3, 2. Çocuğu bile düşünemezdim! Bende her yere giderim çocuklarımla..bazı evler hariçoğlanlar aşırı meraklı ve hateketli..incik cincikli kırılabilir zarar görebilir eşyalı,çocuksuz bazı kişilerin evleri,malına çok kıymet veren komsu es distun evleri haaariç!
Çoğu yere gitmiyorum..beni cagirdiklarinda muhakkak bi bahane buluyorum ya da siz bana gelin 2 çocukla gelmem zor oluyor diyorum.öylesi insanların evinde ne işimiz var kuzum. bize huzur lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?