S Sibelll16 seninle aramızda 1 gün gözüküyor. SAT ne senin? Normalde benim 28 mayıs çıkıyor hesaplamada ama burda 29
21 ağustos benim SAT

Canım benim sat 23 Ağustos ama bebek 3-4 gün geriden geliyor yavaş yavaş yetişiyor. Tahmini doğum bütün programlarda 30 mayıs yazıyor

Bende 4 çocuk istiyordum çok önceden,ama 34 yaşından sonra anca bi tane :) birde doğurmak ta zor bitanesi sağlıkla kucağına alıp buyutsem büyük başarı benim için, çalışınca bir çocuğa bile nasıl bakarım diye düşünüyorum ya, akşama kadar çalışıyorsun falan zor valla. Bir de yaş zaten 34 yaşla birlikte insanın katlanma gucude azalıyor tabi:) gerçi biz ilerde kısmet olursa koruyucu ailelik düşünüyoruz eşimle. Ben doguramazsam yine bir kardeşi olur, inş imkanlarimiz iyi olur da bir yavruyu hayata kazandırmayı Allah nasip ederallah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar en büyük duam bu

Çok güzel bir dua canım, Aminnnnn inşallah

İyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç

Canım bence senin kesinlikle izne ihtycn var. Hatta özelde gittiğin doktor vermiyor mu kendini iyi hissetmedigni söylesen bile verir ya geçmiş olsun

Hayrola nedenn kanaman oldu. ilk gebelik rahim büyüyor diye sancı olması normal Aman kanama düşündürüyor. gittinmi k.doğumcuna.

Kizimla bebegimin arasinda 2.5 yas olcak.cok zorlancam gibi geliyo.sen nasil basa cikiyorsun

kolay değil tabi ama evlat bambaşka sevgileri her zorluğu kolaylaştırıyor. arası 2 yaş 9 ay benimkilerin. 3 .ile aynı olacak inşallah 2 yaş 9 ay. oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor özel olduğu için sabah 10 akşam 5 arası. ve ben tek çocuklu oluyorum hafta içi. hafta sonu babası ilgilenir elhamdülillah çok şükür . maşallah baba oğul iyiler. erkek olmasının faydaları çok..mesela dışarı çıkınca tuvalet işiyle yeme vs hep babası ilgili. kız hep bende. yaş aralıkları kıskançlİK içinde çok İdeal. kendini bildi bileli kardeşi ile olması işi kolaylaştırıyor. birde ben çovukarlımı yük olarak görmüyorum ondan galiba işim daha kolay oluyor. biz ikisiyle 2 yıldır tatile gidiyoruz. herkes abartısız herkes çok şaşırıyor aaa iki çocukla tatilin tadı mı çıkar. ya onlarla asıl tadı çıkıyor. inşallah seneye 5 kişi olarak gideriz Allahım amin...

Stresten olmuş olabilir yoksa senin düşük tehliken yok zaten haftana göre çok düşük ihtimal korkma ama dinlenmeye çalış. Heyet raporu alamasanda tek doktordan 10 gün bile olsa almaya çalış

Canım geçmiş olsun, doktora gidince yaz muhakkak,Allah bebeğini ve seni korusun. Ya bu kadar mahfetti seni bu iş yoğunluğu ya,canım ya valla çok üzüldüm dualarım seninle. Bebeğini düşün stres yapma stres her şeyin başı, belki kanaman bile stresten olmuştur, Allah korusun çok dikkat et ,inş heyet raporu alırsın,olmazsa normal rapor al canım bir çaresini bulursun insallah

Bencede çocukla tatil ayrı bir güzel olur, onunla oynamak falan acayip keyifli olur ya, bende yük olarak görenleri garipserim. Keyif almak lazim

Rabbim işini kolaylaştırsın hayr ile sonuçlandırsın inşallah.
Amin inşallah. Allah ondan razı olsun Benim eşim de çok yardımcıdır. Bu kadar yardımcı olmasa değil 3, 2. Çocuğu bile düşünemezdim! Bende her yere giderim çocuklarımla..bazı evler hariç oğlanlar aşırı meraklı ve hateketli..incik cincikli kırılabilir zarar görebilir eşyalı,çocuksuz bazı kişilerin evleri,malına çok kıymet veren komsu es distun evleri haaariç!

Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil. Mesleğin için emeğin büyük zaten o yüzden mücadele ettin ediyorsun. Ama seni bu kadar zorlayacaksa strese sokacaksa her şeyi yeniden değerlendir istersen. Allah sana da bebeğine de afiyet versin kaza keder göstermesin. Benimki naçizane bir öneri . Kendin için en doğrusunu en güzelini yine sen bilirsin canım.

Canım bol bol ' rabbi yessir vela tüassir rabbi temmim bil hayr ' duasını et. Allah'ım inşallah işini kolaylaştıracaktır ❤

öylesi insanların evinde ne işimiz var kuzum. bize huzur lazım.

öylesi insanların evinde ne işimiz var kuzum. bize huzur lazım.
Çoğu yere gitmiyorum..beni cagirdiklarinda muhakkak bi bahane buluyorum ya da siz bana gelin 2 çocukla gelmem zor oluyor diyorum.
Benim evimde duvarlar mobilyalar sanatsal faaliyetlerle dolu boyaları bir çok herde alcisina varasıya kazitilmis..
Bir gün kahvaltıya misafir cagirdim yeni amerikan servisler almıştım hevesliyim kullanmaya tabi ama 1 akşam öncesi de resim yapmışız masa rengarek neyse masa örtüsü sereyim üstüne koyayım bari dedim,öyle olmaz ama olsun dedim. Sonra arkadaşlar geldi yedik ettik biri dedi ki kuzum amerikan servis kullanırken masa örtüsüne gerek yok ki. He ben onu nasıl bilmiyorum tuh gördun mu bak dedim ama içimden ya masa baya sanatsal o şekilde kullanmaya cesarettim yok dedim neyyyyseeee oluyor böyle şeyler..

Kızlar naçizane size tavsiyem..siz siz olun 'benim çocuğum böyle yapmaz, kesinlikle izin vermem,kesinlikle böyle şımartmam vs vs ' büyük konuşmayın emin olun kimse istemiyor. Bazı dönemler ve bazı olaylar var bunları yaşamadan geçemiyor anneler babalar. Hep diyorum evlat büyütmek değişik bir sabir sınavı ve sürünerek ezilerek kendinden ödün hatta kendini vererek geçiyorsun.

Hemen bir anımı anlatmak istiyorum size. 2 numara doğmuş ve 5-6 aylık bir şey, kış mevsimi..neyse 1 numara markete gitmek istedi tamam dedim girdik içeri her şey güzel ben de ufak tefek bir şeyler aldım küçükte kucağımda. Sonra anne ben çikolata alacam dedi tamam oğlum istediğini alabilirsin dedim. Buraya kadar ber şey yolunda...Sonra birden 3 tane alacam hepsini alacam dedi. Hmm hepsini almak istiyorsun anlıyorum ama hepsi sana zarar ver...ediyorken ammaaaan allahım!!!! Kendini yere attı yatıyor yuvarlanıyor yerde cikolataaaaaa! Şu karda kol bacak açıp kelebek yaparız ya onu yapıyor..resmen kulaç atıyor! Millet başıma toplandı çocuğa bir şey oldu ambulans çağıralım o anda beni kes! Bir damla kanım yere düşmez! O derece kanım çekilmiş! Sonra bir şey yok her şey yolunda dedim milleti dağıttım. Sonra ne mı oldu? Yerden kalktı 1 tane çikolata aldı ve kasaya gittik. Bu yaşadığım sadece 1 tanesi..

Şimdi söyleyin 2+2=5 desem bana kim hayır 4 diyebilir?

Allah'ın erkekleri bilmiyorum ama biz annelerin cenneti çok zor yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…