Hemen bir anımı anlatmak istiyorum size. 2 numara doğmuş ve 5-6 aylık bir şey, kış mevsimi..neyse 1 numara markete gitmek istedi tamam dedim girdik içeri her şey güzel ben de ufak tefek bir şeyler aldım küçükte kucağımda. Sonra anne ben çikolata alacam dedi tamam oğlum istediğini alabilirsin dedim. Buraya kadar ber şey yolunda...Sonra birden 3 tane alacam hepsini alacam dedi. Hmm hepsini almak istiyorsun anlıyorum ama hepsi sana zarar ver...ediyorken ammaaaan allahım!!!! Kendini yere attı yatıyor yuvarlanıyor yerdecikolataaaaaa! Şu karda kol bacak açıp kelebek yaparız ya onu yapıyor..resmen kulaç atıyor! Millet başıma toplandı çocuğa bir şey oldu ambulans çağıralım o anda beni kes! Bir damla kanım yere düşmez! O derece kanım çekilmiş! Sonra bir şey yok her şey yolunda dedim milleti dağıttım. Sonra ne mı oldu? Yerden kalktı 1 tane çikolata aldı ve kasaya gittik. Bu yaşadığım sadece 1 tanesi..
Şimdi söyleyin 2+2=5 desem bana kim hayır 4 diyebilir?
Allah'ın erkekleri bilmiyorum ama biz annelerin cenneti çok zor yerde
Ya şey diyorlar ya bir uslu olunca bir yaramaz geliyorCanım ben aynen senin oğlun gibi bir çocuktum:) yerlere yatar aldıran kadar ortalığı birbirine karardır:) kardeşim erkek oda bir okadar mulayimdi ya çok usluydu
Canım iyi düşün iyi olsun lütfen inşallah raorunu alır yatarsın evde rahat rahat geçirirsin inşallah çok etkiliyor bu iş yeri seni mutlaka haber ver dr.dan cıkınca seni merak ediyoruzİyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
Hayırlı olsun canımm :) ne güzel yaa öğrenmişsiniz sağlıkla kucağına al inşallah benim daha erken ama meraktan çatlicam :)Kızlar günaydın, bir kaç gündür yazamıyorum sizlere, nasılsınız ? bu arada hafta sonu cinsiyetini öğrendik.
Allah nasip ederse oğlum olacak ? Sizler öğrendiniz mi ?
Amin canım teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah.Hayırlı olsun canımm :) ne güzel yaa öğrenmişsiniz sağlıkla kucağına al inşallah benim daha erken ama meraktan çatlicam :)
aminn inşallah riskli haftayı atlatınca rahatlarım heraldeAmin canım teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah.
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Biraz dinlenmek iyi gelecek sanaİyi geceler kızlar biraz zor birgün geçirdim ağlamaktan gözlerim şişti. Biraz kanamam oldu bugün. Dün yazmıştım akıntım oldu sancı girdi diye bugünde oldu. Rahmin içinde iğne var sanki batıyor. Yarın gidicem doktora heyet raporu almaya çalışıcam dua edin bana sıkıntı çıkmasın alabileyim yoksa benim psikoloji felç
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Anasınıfı öğretmeniyim ne çocuklar görüyorum. Herşeyi gidişatına bırakmak lazım.. Hepsi bir süreç.. Benim oğlumda şimdi dışarda marketlerde atıyo kendini yere ağlıyo bağırıyor, önemli olan çocuk bunları yaşarken senin ona karşı nasıl bir tutum sergilediğin..Kızlar naçizane size tavsiyem..siz siz olun 'benim çocuğum böyle yapmaz, kesinlikle izin vermem,kesinlikle böyle şımartmam vs vs ' büyük konuşmayın emin olun kimse istemiyor. Bazı dönemler ve bazı olaylar var bunları yaşamadan geçemiyor anneler babalar. Hep diyorum evlat büyütmek değişik bir sabir sınavı ve sürünerek ezilerek kendinden ödün hatta kendini vererek geçiyorsun.
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Ben cumartesi günü gittim. Çok şükür herşey yolunda..günaydın arkadaşlar yarın bu saatlerde randevum var ikikli tarama yapılacak ama ben o kadar stresliyim ki inşallah güzel geçer kötü bişey duymaktan ödüm patliyo bi atlatsam yarını derin bi ohh çekicem Allahım dua edin nolur bana da
Hadi gözünaydın canım. Bizde pipi gibi birşey gördük ama doktor bekleyelim kesin değil dedi..Kızlar günaydın, bir kaç gündür yazamıyorum sizlere, nasılsınız ? bu arada hafta sonu cinsiyetini öğrendik.
Allah nasip ederse oğlum olacak ? Sizler öğrendiniz mi ?
Canım bende seninle aynı haftada aynı düşüncelere kapılmıştım. Tek bir tane belirtim yoktu. Göğüs hassasiyetim gitmişti. Çok endişelendim. Ama cumartesi günü kontrolde herşey yolundaydı hatta içerde zıplıyordu. Bol bol dua et. Ya da Kuranı Kerim dinle.. Rahatlarsın..Günaydın kızlar, ne güzel yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyorsunuz... benim haftasonuna biraz moralim bozu geçti, bu sabah da öyle... sanki göğüslerimin hassasiyeti gitti iyice, manyak gibi devamlı mıncıklıyorum, sert elleyince biraz acıyorlar tabi haliyle ama eskisi gibi değil... mde bulantım zaten hiçbir zaman çok yoğun değildi... Ya çok endişeleniyorum sizce normal midir bu zamanlarda geçmeye başlaması? 12. haftanın içindeyim, doktor kontrolüm 2 hafta sonra 2li tarama için... nasıl beklicem bilmiyorum...
Artık bu kontrol iyi geçerse biraz rahatlayıp pozitif şeylere bakabilmek istiyorum ben de. Daha sevinip kutlayamadık aynen hiç..
D_O_ çok geçmiş olsun sana bu arada...
Hepsi normal endişe edecek bir şey yok. Kendini daha fazla yorma..Günaydın kızlar, ne güzel yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyorsunuz... benim haftasonuna biraz moralim bozu geçti, bu sabah da öyle... sanki göğüslerimin hassasiyeti gitti iyice, manyak gibi devamlı mıncıklıyorum, sert elleyince biraz acıyorlar tabi haliyle ama eskisi gibi değil... mde bulantım zaten hiçbir zaman çok yoğun değildi... Ya çok endişeleniyorum sizce normal midir bu zamanlarda geçmeye başlaması? 12. haftanın içindeyim, doktor kontrolüm 2 hafta sonra 2li tarama için... nasıl beklicem bilmiyorum...
Artık bu kontrol iyi geçerse biraz rahatlayıp pozitif şeylere bakabilmek istiyorum ben de. Daha sevinip kutlayamadık aynen hiç..
D_O_ çok geçmiş olsun sana bu arada...
2 yaş beyin kanaması 3 yaş beyin felciKesinlikle katılıyorum sana canım. Anasınıfı öğretmeniyim ne çocuklar görüyorum. Herşeyi gidişatına bırakmak lazım.. Hepsi bir süreç.. Benim oğlumda şimdi dışarda marketlerde atıyo kendini yere ağlıyo bağırıyor, önemli olan çocuk bunları yaşarken senin ona karşı nasıl bir tutum sergilediğin..
günaydın hanımlaaarr. haftasonu ikili taramamı yaptırdım. ense kalınlığımız 0.63 çıktı. burun kemiğimiz de oluşmuş. kan sonucum da haftaya çıkıcak. cinsiyet için de %70 kız ama 12 haftada çok net bir şey söylemek istemiyorum 16 yı beklemek lazım dedi. bacak arası görüntüsne bakınca pipi var gibi ama nub olarak bakınca da kız gibi. anlar mısınız iki resmi de yüklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?