Herkese merahabalar yeniden burdayım uzun zamandır giremedim işyerinde giremiyorum yasaklı olduğundan cepten yazıyorum göbek çıkan oldu mu herkes bana soru sordular hamile misin diye ilk oğlum göbeğim hemen çıkmadı şimdi iyice çıkmaya başladı daha 11 haftalığım

Olsun canım 10 gün 10 gündür sonrasında uzatır belki. Benim 10 günle başladı sonrakinde 15 gün en sonunda 1 ay heyet raporu aldım Daha doğrusu benimkini doktorum verdi yoksa ben son noktaya kadar çalışmak istiyordum. En azından kafan toparlanır biraz rahatlarsın. Evde de dikkat et kendine yine iş falan yapma fazla.

Canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. Korkma sen güzel düşün bir şey olmayacak de allahın izniyle olmayacak. Haftalarımız aynı sayılır seninle , bana da erkek dedi doktor. %99,99 erkek dedi. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.

Kızlar benim yavruya bi yorum yapın bana mı benziyor babasına mı:))

Eklentiler

• IMG_20181105_143755.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20181105_143810.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 62

Çok geçmis olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

geçmiş olsun canm toparlarsın insallah on güne sende hayırlı olsunn erkek bebişinde :)

Kızlar günaydın, bir kaç gündür yazamıyorum sizlere, nasılsınız ? bu arada hafta sonu cinsiyetini öğrendik.
Allah nasip ederse oğlum olacak ? Sizler öğrendiniz mi ?

Gözün aydın canım Allah sağ selamet kavuştursun :) ben de haftaya cuma gideceğim inşallah öğrenirim . İnsan ne de olsa merak ediyor. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun her biri inşallah

Endiselenme canım yüreğini ferah tut işini Allah'a teslim et o ne verirse bir hayır vardır öyle düşün rahatla. İnşallah güzel haberler alırsın.

Oh canım 10 gün büyük nimet gerçekten senin durumunda bol bol dinlen pozitif düşün kafanı hiçbir şeye takma bebeğine odaklan ona güzel güzel enerjiler yolla. Tekrar çok geçmiş olsun tamamen geçsin gitsin inşallah hayatından en kısa zamanda. Bebisinin cinsiyetini de öğrenmişsin gözün aydın. Erkek bebekte yanılma pek olmuyor. Doktoruna güveniyorsan ve o da eminse erkektir. Göz aydınlığı bir evlat olur inşallah.

Merhaba kızlar iyi günler. Maşallah cinsiyetler öğrenilmeye başlandı öğrenenlere hayırlı olsun:)
ben 15 inde öğrenecem inşallah . Bulantılar yüzünden giremiyorum pek yazamiyorum

Ben de 16sında gideceğim inşallah öğreniriz. İnsan heyecanlanıyor ister istemez. Şimdi bekle ki geçsin şu 10 gün :))

Canım geçmiş olsun benimde on beş günlük heyet raporum bgn bitti yarın ise baslyfm ama çok skldm ben evde ilk hafta çok iyi geldi ama on beş gün bide ne dışarı cikabiliorsun ne gezebiliorsn beni bunaltti ama hastaneden uzak olmak güzeldi iyice dinlen.

Ben de cumartesi gideceğim 2 li ve 3 lü tarama için kızlar gebeliği ilk öğrendiğimizden beri Protestan hap kullanıyorum günde 2 kez önlem amaçlı buna ne zaman son verir doktor sizce nefret ettim ilaç içmekten

İnşallah her şey çok güzel olur canım ya güzel haberler alırsın hepimiz alırız inşaallah:)

Ayy anı ben valla ya :):) sadece göğüs hassasiyeti sürekli kontrol ediyorum hele yoksa çıldırıyorum kaç haftadır da görmüyorum bebeğimi çok merak ediyorum yaaa :):)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin 10 gün bol bol yat dinlen inşaallah bi şeycik olmaz cinsiyet için de hayırlı olsun..

Kızlar burda baya tecrübeli anneler var maşallah ne güzel. Benim ilk çocuğum olacak allah nasibederse. O yüzden endişeliyim de. Nasıl bi anne olcam. Normalde biraz tahammülüm azdır bebeğime yanlış davranmam inşallah gibi bir sürü endişe kafamda dönüp duruyo. Uykusuz geceler arttıkça nasıl bi insana dönüşcem falan... rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bir de bizim doğumlar 40 haftaya göre hesaplandı değil mi. Bebekleri 38. Hafta civarında alıyolarmış sezaryen olursa. Öyle olursa buranın yarısı nisan annesi olacak inşallah

Sen yine içiyormuşsun ben fitil olarak alıyorum gece yatmadan. Bence düşük tehlikesi bitince 14-16 haftadan sonra bıraktırırlar. Ben ağızdan almaya razıyım ama doktorum izin vermedi

Gözün aydın canım Allah sağ selamet kavuştursun :) ben de haftaya cuma gideceğim inşallah öğrenirim . İnsan ne de olsa merak ediyor. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun her biri inşallah
Çok teşekkür ederim canım. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da inşallah. Hadi darısı başına :)

Çok teşekkür ederim canım. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da inşallah. Hadi darısı başına :)

İnşallah :) daha on gün var... Güzel haberlerini alayım da kız oğlan hatta gecmeyen su zaman hiç önemli değil. Sağlığı afiyeti yerindedir inşallah miniğimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…