Olsun canım 10 gün 10 gündür sonrasında uzatır belki. Benim 10 günle başladı sonrakinde 15 gün en sonunda 1 ay heyet raporu aldımSelam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin. Korkma sen güzel düşün bir şey olmayacak de allahın izniyle olmayacak. Haftalarımız aynı sayılır seninle , bana da erkek dedi doktor. %99,99 erkek dedi. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
geçmiş olsun canm toparlarsın insallah on güne sende hayırlı olsunn erkek bebişinde :)Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Kızlar günaydın, bir kaç gündür yazamıyorum sizlere, nasılsınız ? bu arada hafta sonu cinsiyetini öğrendik.
Allah nasip ederse oğlum olacak ? Sizler öğrendiniz mi ?
günaydın arkadaşlar yarın bu saatlerde randevum var ikikli tarama yapılacak ama ben o kadar stresliyim ki inşallah güzel geçer kötü bişey duymaktan ödüm patliyo bi atlatsam yarını derin bi ohh çekicem Allahım dua edin nolur bana da
Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Merhaba kızlar iyi günler. Maşallah cinsiyetler öğrenilmeye başlandı öğrenenlere hayırlı olsun:)
ben 15 inde öğrenecem inşallah . Bulantılar yüzünden giremiyorum pek yazamiyorum
Canım geçmiş olsun benimde on beş günlük heyet raporum bgn bitti yarın ise baslyfm ama çok skldm ben evde ilk hafta çok iyi geldi ama on beş gün bide ne dışarı cikabiliorsun ne gezebiliorsn beni bunaltti ama hastaneden uzak olmak güzeldi iyice dinlen.Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
İnşallah her şey çok güzel olur canım ya güzel haberler alırsın hepimiz alırız inşaallah:)günaydın arkadaşlar yarın bu saatlerde randevum var ikikli tarama yapılacak ama ben o kadar stresliyim ki inşallah güzel geçer kötü bişey duymaktan ödüm patliyo bi atlatsam yarını derin bi ohh çekicem Allahım dua edin nolur bana da
Ayy anı ben valla ya :):) sadece göğüs hassasiyeti sürekli kontrol ediyorum hele yoksa çıldırıyorum kaç haftadır da görmüyorum bebeğimi çok merak ediyorum yaaa :):)Günaydın kızlar, ne güzel yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyorsunuz... benim haftasonuna biraz moralim bozu geçti, bu sabah da öyle... sanki göğüslerimin hassasiyeti gitti iyice, manyak gibi devamlı mıncıklıyorum, sert elleyince biraz acıyorlar tabi haliyle ama eskisi gibi değil... mde bulantım zaten hiçbir zaman çok yoğun değildi... Ya çok endişeleniyorum sizce normal midir bu zamanlarda geçmeye başlaması? 12. haftanın içindeyim, doktor kontrolüm 2 hafta sonra 2li tarama için... nasıl beklicem bilmiyorum...
Artık bu kontrol iyi geçerse biraz rahatlayıp pozitif şeylere bakabilmek istiyorum ben de. Daha sevinip kutlayamadık aynen hiç..
D_O_ çok geçmiş olsun sana bu arada...
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin 10 gün bol bol yat dinlen inşaallah bi şeycik olmaz cinsiyet için de hayırlı olsun..Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Kanaman yoksa hapı kesilir diye biliyorumBen de cumartesi gideceğim 2 li ve 3 lü tarama için kızlar gebeliği ilk öğrendiğimizden beri Protestan hap kullanıyorum günde 2 kez önlem amaçlı buna ne zaman son verir doktor sizce nefret ettim ilaç içmekten
Sen yine içiyormuşsun ben fitil olarak alıyorum gece yatmadan. Bence düşük tehlikesi bitince 14-16 haftadan sonra bıraktırırlar. Ben ağızdan almaya razıyım ama doktorum izin vermediBen de cumartesi gideceğim 2 li ve 3 lü tarama için kızlar gebeliği ilk öğrendiğimizden beri Protestan hap kullanıyorum günde 2 kez önlem amaçlı buna ne zaman son verir doktor sizce nefret ettim ilaç içmekten
Çok teşekkür ederim canım. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da inşallah. Hadi darısı başına :)Gözün aydın canım Allah sağ selamet kavuştursun :) ben de haftaya cuma gideceğim inşallah öğrenirim . İnsan ne de olsa merak ediyor. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun her biri inşallah
Çok teşekkür ederim canım. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da inşallah. Hadi darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?