izim ki bayağı zorladı doktor bir iki defa öksürttü , sonra 2 defa baktı emin olmak için.İnşallah :) daha on gün var... Güzel haberlerini alayım da kız oğlan hatta gecmeyen su zaman hiç önemli değil. Sağlığı afiyeti yerindedir inşallah miniğimin :)
Kızlar burda baya tecrübeli anneler var maşallah ne güzel. Benim ilk çocuğum olacak allah nasibederse. O yüzden endişeliyim de. Nasıl bi anne olcam. Normalde biraz tahammülüm azdır bebeğime yanlış davranmam inşallah gibi bir sürü endişe kafamda dönüp duruyo. Uykusuz geceler arttıkça nasıl bi insana dönüşcem falan... rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bir de bizim doğumlar 40 haftaya göre hesaplandı değil mi. Bebekleri 38. Hafta civarında alıyolarmış sezaryen olursa. Öyle olursa buranın yarısı nisan annesi olacak inşallah
Muhtemelen normaldir ama yarın sorucam bende doktora bilgi veririm buradan canimAynısı bendede oluyor. Sola dönmek işkence resmen. Bir gün ağrısından ağladım. Doktora sordum normal dedi. Ne sorsan normal diyor. Allah gönlüne göre doktorla karşılaştırması beni
B
izim ki bayağı zorladı doktor bir iki defa öksürttü , sonra 2 defa baktı emin olmak için.
Aynen bakalım sana ne dicekMuhtemelen normaldir ama yarın sorucam bende doktora bilgi veririm buradan canim
Ben de 16sında gideceğim inşallah öğreniriz. İnsan heyecanlanıyor ister istemez. Şimdi bekle ki geçsin şu 10 gün :))
Selam kızlar doktor on gün yatış verdi düşük riskim hala devam ediyormuş en azından büyük olduğu için çok korkma dedi doktor. Bebek çok iyi bacakları uzatmış keyif yapıyodu :) sürekli geriniyor sıpa. Bir sürü iğne tedavisi yapılcak on gün sonra rapor durumunu değerlendiririz dedi. 10 gün bile nimet bana şuan. Birde bebek erkekmiş. Sizce değişme ihtimali olabilir mi bu haftada? Prensip olarak 16 dan önce söylemiyorum ama erkek dedi. Eşimi çok meraklk görünce. Ağrılarım azaldı ama var hala
Kızlar benim yavruya bi yorum yapın bana mı benziyor babasına mı:))
Canım aynı hap ama emin ol ağızdan almak daha kötü çok fazla yan etkisi var alttan alabilsem keşke ama yapamıyorumSen yine içiyormuşsun ben fitil olarak alıyorum gece yatmadan. Bence düşük tehlikesi bitince 14-16 haftadan sonra bıraktırırlar. Ben ağızdan almaya razıyım ama doktorum izin vermedi
Evet sersem gibi oluyor insan, bi kere gündüz dışarıdayken ağızdan almıştım baş dönmesi yaptı ama şimdi de gece yatarken bazen doktoru dinlemeyip ağızdan alıyorum yan etkisi de uykuda olmuş oluyorCanım aynı hap ama emin ol ağızdan almak daha kötü çok fazla yan etkisi var alttan alabilsem keşke ama yapamıyorum
öğlen uyuyurdum , mide bulantısı ile uyudum
Allah yardımcı olsun canım korkma sen Allahın izni ile bişeycik olmaz inş. Plesanta aşağıda olduğunda yoğun ani kanamalar olabiliyormuş. Ama haftan daha erken yukarıya çıkar inş. Benimde biraz aşağıda demişti ikilide doktorum ama büyüdükçe çıkar merak etme sen demişti, ama dinlenmen lazım.öğlen uyuyurdum , mide bulantısı ile uyudum
bir uyandım ki şarıl şarıl su . işedimmi su mu anlamadım. sonra kanama başladı
şimdi hastanedeyim. iğne ilaç fitil kanamayı durudymaya çalınıyoruz. plasenta aşağıda diye kanama yapmış fazlasıyla . bebeğimi gördümöyle tatlı ve güzelki. Allahım onu bize bağışlasın. dua bekliyorum.
öğlen uyuyurdum , mide bulantısı ile uyudum
bir uyandım ki şarıl şarıl su . işedimmi su mu anlamadım. sonra kanama başladı
şimdi hastanedeyim. iğne ilaç fitil kanamayı durudymaya çalınıyoruz. plasenta aşağıda diye kanama yapmış fazlasıyla . bebeğimi gördümöyle tatlı ve güzelki. Allahım onu bize bağışlasın. dua bekliyorum.
cinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?