_D_O_ canım 10 gün baya iyi bir zaman. Ya inşallah sonrasında da heyet raporu alabilirsin. Allah yar ve yardimcin olsun.
KEVOK canım ben pek bir şey göremedim..hos çokta anlamıyorum ama çıkıntı falan da göremedim o yüzden kız diyorum

B
İnşallah :) daha on gün var... Güzel haberlerini alayım da kız oğlan hatta gecmeyen su zaman hiç önemli değil. Sağlığı afiyeti yerindedir inşallah miniğimin :)
izim ki bayağı zorladı doktor bir iki defa öksürttü , sonra 2 defa baktı emin olmak için.

Anne olmadan önce aynı şeyleri hissediyordum Allah'ım ben bu bebeğe tek başıma nasıl bakarım diyordum ama gördüm ki ona en iyi ben bakabiliyorum. Ve anladım ki bir çocuğa en güzel en iyi annesi bakabilir. Korkma, sen çok iyi bir anne olacaksın. Kendine güvenin gelecek onu kucağına aldığında

Evet hesaplar 40 haftaya göre yapılıyor. Sezaryende 10 15 gün erken alıyorlar bebeği. Ben de inşallah sezaryen doğum yapacağım. Ve muhtemelen nisanın son haftası olur doğumum :)

Ay canım sevindim doktorun ılımlı konuşmuş Allah korusun bebeğini canım, canım bazılarında değişebiliyor ama tam olarak göstermeyi ve falan sanırım ama belli olmaz canim. Sağlıkla tutunsun bebisin sana canım 10 gün evde yan gel yat kafayı topla:) psikolojik olarak da rahatlarsın.yarinda ben gidicem doktora, 15+1 olcak sanırım ,seninki kacti tam olarak canım , inş bana da söyler cinsiyetini:)

Sen yine içiyormuşsun ben fitil olarak alıyorum gece yatmadan. Bence düşük tehlikesi bitince 14-16 haftadan sonra bıraktırırlar. Ben ağızdan almaya razıyım ama doktorum izin vermedi
Canım aynı hap ama emin ol ağızdan almak daha kötü çok fazla yan etkisi var alttan alabilsem keşke ama yapamıyorum

Canım aynı hap ama emin ol ağızdan almak daha kötü çok fazla yan etkisi var alttan alabilsem keşke ama yapamıyorum
Evet sersem gibi oluyor insan, bi kere gündüz dışarıdayken ağızdan almıştım baş dönmesi yaptı ama şimdi de gece yatarken bazen doktoru dinlemeyip ağızdan alıyorum yan etkisi de uykuda olmuş oluyor

karapisso canım nasılsın?
Kontrolün bu hafta mı?
öğlen uyuyurdum , mide bulantısı ile uyudum
bir uyandım ki şarıl şarıl su . işedimmi su mu anlamadım. sonra kanama başladı
şimdi hastanedeyim. iğne ilaç fitil kanamayı durudymaya çalınıyoruz. plasenta aşağıda diye kanama yapmış fazlasıyla . bebeğimi gördüm öyle tatlı ve güzelki. Allahım onu bize bağışlasın. dua bekliyorum.

cinsiyet tahmini yapabilirsiniz kızlar ve dua bekliyorum. .inşallah bişey olmaz bebeğime .

Eklentiler

• 20181105_195211.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 83
Allah yardımcı olsun canım korkma sen Allahın izni ile bişeycik olmaz inş. Plesanta aşağıda olduğunda yoğun ani kanamalar olabiliyormuş. Ama haftan daha erken yukarıya çıkar inş. Benimde biraz aşağıda demişti ikilide doktorum ama büyüdükçe çıkar merak etme sen demişti, ama dinlenmen lazım.

Ay canım Allahım şafi ismiyle şifa versin, inş güzel sonuçlar al canım Allah korusun seni ve bebişi, bizi haberdar et canim

Kızlar tansiyonum sürekli dusuyo, az önce 5-8 di , gözümü açamıyorum o anlarda tansiyonum dusuyomus demekki, tansiyon takibi yapıp böyle düşük olan varmı, normalmi , daha önceki deneyimli arkadaşlar sizler hiç yaşamış miydiniz, yarın doktora sorucam ama çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…